Jacob Catslaan 43 te Waddinxveen

€364.500,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Jacob Catslaan 43 te Waddinxveen

€364.500,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een prima gelegen 5 kamer woning met een heerlijke achtertuin op het westen, een grote berging en 6 zonnepanelen. De woning ligt aan een rustig doodlopend straatje in de Oranjewijk in Waddinxveen. De woning heeft een uitgebouwde keuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een praktische badkamer. Door de plaatsing van de 6 zonnepanelen op de berging heeft u voldoende opbrengst voor een prettige energierekening. In de woonkamer is een houtkachel voor de koudere avonden. De berging is vergroot tot de breedte van de achtertuin en heeft een brede deur aan de poortzijde voor motoren. Deze goed onderhouden woning is gelegen op een perceel van 142m2 en een woonoppervlak van 105m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Ruime entree/hal, moderne meterkast met 9 groepen en 2 aardlekschakelaars, trap naar de eerste verdieping en de toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een vrijhangend toilet en een fonteintje. Onder de trap is de opstelplaats voor de wasmachine. De woonkamer is licht door de grote raampartijen aan beide zijden. De gesloten haard zorgt voor extra verwarming. Vanuit de woonkamer is een deur naar de achtertuin.

De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning in de uitbouw. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi oven. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en de tweede verdieping. De achter slaapkamer heeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. In deze slaapkamer is een grote kastenwand geplaatst die achterblijft in de woning. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers met een goede afmeting. Aan de voorzijde van het huis is de badkamer gesitueerd. Geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping

Overloop met opstelplaats voor de cv HR combiketel (NEFIT Proline CW4 uit 2014 . De zolderkamer heeft een dakkapel aan de achterzijde die ook doorloopt op de overloop.

De achtertuin is circa 5.90 meter breed en ruim 8.00 meter diep. Zowel de voor-, als de achtertuin is keurig aangelegd. Aan de uitbouw is een overkapping aangebracht voor de zomeravonden. De berging heeft een afmeting van 2.40 x 6.40 meter. Totaal 15m2. De toegangsdeuren zitten in het midden en er zijn 2 gevelkozijnen voor het extra daglicht. De deur aan de zijde van de poort is circa 110cm breed. Ook is er elektra aanwezig.

De woning is rustig gelegen in een doodlopend straatje met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Winkels zijn op loopafstand en ook een basisschool om de hoek.

Waddinxveen heeft ook voorgezet onderwijs en ligt centraal nabij de uitvalswegen naar Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Overige punten:
De huidige bewoners hebben vanaf 1985 altijd met veel plezier in deze woning gewoond. Zij hebben de woning altijd zeer goed onderhouden en verbeterd. Zo is op de begane grond bij de meeste kozijnen HR++ glas aangebracht. Het dak is voorzien van dakisolatie en onder de begane grondvloer zijn isolatiechips aangebracht. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat de woning een keurig C energielabel heeft.

De 6 zonnepanelen leveren gemiddeld 2.000 kW/h per jaar op. Hierdoor is de energierekening zeer gunstig.

De begane grondvloer is ter plaatse van de woonkamer van hout en van de hal en keuken van beton. De verdiepingsvloeren zijn van hout. Ook alle kozijnen zijn van hout. Het schilderwerk is afgelopen jaar grotendeels uitgevoerd.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Jacob Catslaan 43 te Waddinxveen

€364.500,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring