Jan Dorrekenskade-Oost 56 te Waddinxveen

€369.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Jan Dorrekenskade-Oost 56 te Waddinxveen

€369.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze ruime, oorspronkelijke “drive-in woning” heeft een leefruimte van circa 162 m² en biedt daarmee veel mogelijkheden voor wat betreft het gebruik. Zo is deze woning prima te gebruiken als combinatie wonen & werken, waarbij je kunt denken aan een kantoor of praktijkruimte aan huis. Ook bestaat de mogelijkheid om de oorspronkelijk (inpandige) garage weer in gebruik te nemen, als hobbyruimte. De huidige eigenaren hebben de woning geschikt gemaakt voor dubbele bewoning, door een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren. De tuinkamer aan de achterzijde kan hierbij eventueel als woonkamer dienen. Er zijn nu totaal 4 slaapkamers aanwezig en dit is nog uit te breiden naar 5. Verder kunnen we nog melden dat de keuken in 2019 is vervangen, het sanitair in een prima staat verkeerd en er op de woning 16 zonnepanelen (3700 KW per jaar) liggen. De cv installatie bestaat uit een Daalderop HR ketel van het type CW6. De woning is in 1971 gebouwd op totaal 177 m² eigen grond.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De inhoud bedraagt circa 525 m³ en u beschikt over een eigen parkeerplaats direct voor de woning. De woning is ideaal gelegen in het centrum van Waddinxveen, op steenworp afstand van het winkelcentrum Gouweplein. Tevens zijn de A12, A20 en A4 goed bereikbaar vanaf deze locatie.

Globale indeling.
Via de voortuin met privé parkeerplaats toegang tot de woning. De entree bevindt zich onder het balkon van de woonkamer.
Begane grond: Bij deze woning kom je binnen in een lange gang. Direct bij de voordeur bevindt zich de meterkast. Hierin is een moderne groepenkast met 12 groepen, dubbele aardlekschakelaar en kookgroep ondergebracht. Op de vloer van de gang zijn plavuizen aangebracht, welke doorlopen tot aan de achterste (tuin)kamer. De wanden zijn hier keurig verzorgd en het schilderwerk verkeert in een goede conditie. Het aanpassen van de huidige kleurstelling is daarmee een eenvoudige klus geworden.

Vanuit de hal kom je als eerste aan de rechterzijde een slaapkamer (evt dus te gebruiken als hobbykamer of praktijkruimte) tegen. Het betreft hier de voormalige garage waarbij de oorspronkelijke garagedeur is vervangen door een vast kozijn met een groot raam. De badkamer is middels een schuifdeur (niet ingetekend) afgesloten van de slaapkamer. De badkamer is zodanig aangelegd dat hij goed te gebruiken is voor mindervalide mensen. Er is een grote doucheruimte en een hangend toilet, de ruimte wordt verwarmd middels vloerverwarming. In het midden van de gang bevindt zich links de trapopgang naar de eerste verdieping. Dit is een open spiltrap met hardhouten treden. Hier tegenover is het toilet geplaatst. Deze moderne toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van hangend closet en fontein. Naast het toilet is een deur naar de wasruimte, met daarin de wasmachine-, drogeraansluiting en de cv ketel.

Uiteindelijk kom je in de achterste kamer. Dit is een mooie ruime tuinkamer van circa 435 x 375 cm met daarin een pantry en een aansluiting voor warm en koud tapwater. Het kunststof achter kozijn is in 2010 nieuw geplaatst en bestaat uit openslaande tuindeuren met daarnaast twee grote raamkozijnen. De kamer heeft daardoor een fijn ruim en licht karakter gekregen.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: Deze verdieping vormt, door het ontbreken van een keukenmuur, een mooi groot en licht geheel. Het daglicht komt binnen door de grote raampartijen in de voor- en achtergevel. De gehele verdieping is voorzien van een linoleum vloer en de wanden zijn keurig afgewerkt. Vanuit de woonkamer is er middels openslaande deuren toegang tot het op het zuiden gelegen balkon. Dit kunststof kozijn is voorzien van HR+ glas en is ook geplaatst in 2010. De rechte keuken opstelling dateert uit 2019, en biedt verrassend veel opberg-, en werkruimte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, uitschuif koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en oven.

Tweede verdieping

Tweede verdieping: De tweede verdieping is ingedeeld met twee (voorheen drie) slaapkamers, een grote badkamer en diverse vaste kasten. De oorspronkelijke ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het woonhuis en is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas. Ook zijn hier diverse vaste kasten aanwezig. De andere slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Deze slaapkamer is met het plaatsen van één wand weer te splitsen in twee kleinere slaapkamers van beide circa 8 m². De hal er naar toe en de toegangsdeuren zijn al aanwezig. De keurige badkamer is centraal geplaatst en is geheel betegeld in frisse kleuren. De doucheruimte is voorzien van een dubbele douche, dubbele wastafel en een vrij hangend toilet. Voor de ventilatie is gekozen voor mechanische ventilatie.

Bijzonderheden: De achtertuin is noord gericht en door de diepte van maar liefst 14,5 meter biedt deze behalve schaduw, ook veel zon. Achterin de tuin staat een royale stenen berging van 9 m² die ook toegang geeft tot de achtergelegen brandpoort. Voor de berging is een leuke veranda gebouwd. De tuin is verder aangelegd met een groot zonneterras, borders met vaste beplanting, elektra-, en wateraansluitingen. De voortuin is grotendeels in gebruik als privé parkeerplaats.

Deze woning is zeer centraal gelegen in Waddinxveen, op loopafstand van het winkelcentrum Gouweplein. De Jan Dorrekenskade-Oost is op dit gedeelte een rustig woonerf, welke eindigt op een kleine parkeerplaats. Er is parkeermogelijkheid op eigen terrein en er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen in de straat beschikbaar.
Door de centrale ligging zijn allerhande voorzieningen nabij, zoals basisscholen, middelbare school, sportvoorzieningen, gezondheidscentrum en openbaar vervoer (bus en trein). Aan de overzijde van de nabijgelegen Kanaalstraat ligt het “Burgemeester Warnaarpark” met de kinderboerderij.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Jan Dorrekenskade-Oost 56 te Waddinxveen

€369.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring