Jan Luykenstraat 3 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Jan Luykenstraat 3 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Voor deze woning is het niet meer mogelijk om een bezichtiging aan te vragen. Wel kunt u zich via Funda nog aanmelden voor onze reservelijst. Heerlijk ruime, uitgebouwde eengezinswoning, gelegen in een rustige woonomgeving in de Vondelwijk. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en maakt in zijn geheel een verzorgde indruk. Door de aanbouw is er veel leefruimte op de begane grond en beschik je naast een vergrootte woonkamer ook over een praktische bijkeuken. Dit woonhuis ligt mooi centraal, in de directe nabijheid van basisscholen, winkels en openbaar vervoer.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt deze woning binnen in een gang met links de meterkast, dan de trapopgang naar de verdieping, de trapkast en het toilet. Rechts is de deur naar de woonkamer.
De meterkast beschikt over een moderne groepenkast met 5 groepen. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een vrij hangend closet.
De woonkamer is door de aanbouw heerlijk ruim. Je beschikt over een huiskamer met een oppervlak van maar liefst 35,00m². De woonkamer heeft een sfeervolle eikenhouten vloer, spuitwerk op het plafond en spachtelputz op de wanden. Openslaande deuren geven toegang tot de tuin.
De keuken is half open, is L-vormig opgesteld, uitgevoerd in hoogglans wit en heeft een composiet werkblad. Je beschikt over een vaatwasser, 5-pitsgaskookplaat met afzuigschouw, koelkast en combi-magnetron. Het plafond in keuken en eetgedeelte is op speelse wijze verlaagd uitgevoerd.
Vanuit de keuken kun je doorlopen naar de bijkeuken. Hier is de wasmachineaansluiting en kun je eveneens naar de tuin. Op de vloer van keuken en bijkeuken is plavuizen toegepast. De aanwezigheid van een bijkeuken maakt, dat je bij thuiskomst via de achterzijde niet rechtstreeks de woonkamer binnenstapt en het geeft extra opbergruimte voor voorraad of bijvoorbeeld voor het plaatsen van een vriezer.

Eerste verdieping

Via de witgeschilderde trap kom je op de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is een vaste kast aanwezig. Alle slaapkamers en de overloop hebben laminaat op de vloer. De slaapkamer aan de westzijde heeft een handbediende screen, om de avondzon tegen te houden. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde. Deze is geheel betegeld en is voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en handdoekradiator.

Tweede verdieping

Bovenaan de trap kom je op de voorzolder. Hier is de CV-combiketel geplaatst (Remeha, HR, bouwjaar 2020). Lichtinval is er hier door een klein dakraam. Aan beide zijden bevinden zich knieschotten met daarachter veel bergruimte. Op deze verdieping is een grote slaapkamer aanwezig. Deze slaapkamer heeft op het achterdakvlak een dakkapel. Ook in deze kamer is opbergruimte achter knieschotten aanwezig.

Tuin

De achtertuin ligt op het oosten en is de hele dag zonnig. De tuin is geheel betegeld, dus lekker praktisch. Aan de achtergevel van het huis is een handbediend zonnescherm bevestigd. Er is buitenverlichting en een buitenkraan. Achter in de tuin staat de stenen berging, voorzien van elektra en natuurlijk is er een achterom.
De voortuin is verzorgd en eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd door de toepassing van siergrind. Ook hier is een handbediend zonnescherm aanwezig.

Aanbouw geplaatst in 2008.
Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2019 en deels eind 2020
In 2020 is het dak van de schuur vernieuwd.
CV-combiketel vernieuwd in 2020.
Begane grondvloer uitgevoerd in beton, tussenvloeren zijn van hout.
Geheel voorzien van dubbel glas, met uitzondering van het badkamerraam, energielabel D.
Aanvaarding in overleg, indicatie september/oktober 2021.

Ligging:
De woning ligt in een rustige straat in de Vondelwijk in Waddinxveen-Noord. Er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. In de afgelopen jaren is de straat gerenoveerd, waarbij alle bestrating is vernieuwd. Openbaar vervoer (trein- en busstation) is op circa 300 meter afstand aanwezig. Het betreft een kindvriendelijke buurt. Zo zijn er diverse speelvoorzieningen in de directe nabijheid en verschillende basisscholen bevinden zich op korte afstand. Er zijn diverse buurtwinkelcentra op korte afstand, zoals Luifelbaan, KW-Plein en Groensvoorde. Ook het Gouwebos is in de buurt.

Afmetingen:
Woonkamer 9,57 x 3,70m (35,40m²)
Keuken 3,00 x 2,10m ( 6,30m²)
Bijkeuken 2,50 x 1,95m ( 4,90m²)
Slaapkamer 1 3,93 x 3,68m (14,45m²)
Slaapkamer 2 3,01 x 3,68m (11,00m²)
Slaapkamer 3 2,76 x 2,13m ( 5,90m²)
Badkamer 2,10 x 1,15m ( 2,40m²)
Slaapkamer 4 4,16 x 3,75m ( 14,50m²)
Berging 3,24 x 2,20m ( 7,10m²)
Achtertuin 8,40 x 6,10m (51,00m²)
Voortuin 4,50 x 6,10m (27,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Jan Luykenstraat 3 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring