Juliana van Stolberglaan 100 te Waddinxveen

€200.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Juliana van Stolberglaan 100 te Waddinxveen

€200.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Er zijn weinig appartementen die er zo verzorgd uitzien als deze woning! Snel verhuizen zonder te klussen! Op de bovenste etage gelegen zeer goed verzorgd 3 kamer appartement (voorheen 4 kamers) met ruime woonkamer, 2 slaapkamers en in de onderbouw een ruime berging. Het appartement heeft twee balkons (west- en oostzijde gelegen) en er is een gezamenlijke tuin aan de achterzijde van het complex. Dit appartement is gebouwd in 1962 en heeft een inhoud van circa 235 m³. Het woonoppervlak is circa 73 m². Het appartement is instap klaar en in februari 2021 beschikbaar. Het is centraal gelegen en op loopafstand van winkels.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: Gezamenlijke, afgesloten entree met beltableau en intercom, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen. Via een deur aan de achterzijde is er toegang tot de afgesloten gezamenlijke tuin die enkel gebruikt mag worden door de bewoners.

Eerste verdieping: Entree/hal met meterkast (4 groepen met 1 aardlekschakelaar) en ruime vaste kast. De hal is lekker ruim en biedt toegang naar alle ruimtes. De toiletruimte is keurig verzorgd en voorzien van een vrijhangend toilet. De woonkamer is vergroot doordat de achtergelegen slaapkamer bij de woonkamer is getrokken. Aan de achterzijde is een kleine bergkast aanwezig waar de cv-installatie is geplaatst. De cv-installatie is een Remeha Tzerra uit 2014.

Er is een ruime slaapkamer aan de voorzijde met een vaste kast en toegang naar het balkon. De badkamer heeft een wastafel en een doucheruimte. De 2e slaapkamer is aan de achterzijde. De nette keuken is voorzien vaneen 4 pits gas kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon op het westen met een balkon kast.

De gehele verdieping is op de keuken na voorzien van een laminaat vloer.

Dit keurige appartement wordt verwarmd middels een eigen cv-installatie (2014). Alle gevelkozijnen zijn van kunststof met isolatieglas, alleen het keukenkozijn is nog van hout.

De Vereniging van Eigenaren is actief en heeft alles goed geregeld. Het beheer is uitbesteed aan een externe organisatie.
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt momenteel circa € 108,- per maand. Het complex is gebouwd in circa 1962 en heeft een inhoud van circa 235 m³. De gebruiksoppervlakte (wonen) bedraagt circa 73 m².

De oplevering is mogelijk per februari 2021.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Juliana van Stolberglaan 100 te Waddinxveen

€200.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring