Juliana van Stolberglaan 18 te Waddinxveen

€219.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Juliana van Stolberglaan 18 te Waddinxveen

€219.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dit mooi verzorgde 3-kamer appartement is voorzien van een moderne badkamer en keuken, royale berging in de onderbouw, twee balkons en een gemeenschappelijke tuin. Volledig voorzien van dubbel glas, gedeeltelijk kunststof kozijnen. Je beschikt over twee slaapkamers. Het woonoppervlak bedraagt ongeveer 62,00m². Het complex is gebouwd in 1962 en het appartement heeft een inhoud van circa 204m³. Je woont hier nabij allerhande voorzieningen. Zo zijn diverse winkels en supermarkten en trein/busstation op loopafstand bereikbaar.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Centrale hal: Gezamenlijke, afgesloten entree met beltableau en intercom, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de berging. De berging heeft een oppervlak van 10,00m². Via een deur aan de achterzijde is er toegang tot de gezamenlijke tuin. Hier kun je altijd gebruik van maken. De ligging van deze tuin is op het westen.

Appartement:
Je komt bij dit appartement binnen in een royale hal met van hieruit toegang tot diverse ruimtes. Rechts bevindt zich de meterkast en links een diepe kast, die als garderobekast dienst doet. In de hal ligt plavuizen op de vloer en deze vloer loopt door naar de keuken. Het toilet is eveneens toegankelijk vanuit de centrale hal. Deze is uitgevoerd met vrij hangend closet en de wanden zijn gedeeltelijk betegeld. Als je vanuit de hal doorloopt kom je in de woonkamer. Hier is veel lichtinval door het grote raam. Het oppervlak van de woonkamer is ongeveer 21,00m². Op de vloer is laminaat gelegd.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. Ook hier ligt laminaat op de vloer. De slaapkamer heeft een inbouwkast. De badkamer is toegankelijk vanuit deze slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel met meubel en spiegelkast en is geheel betegeld.
De tweede slaapkamer is bereikbaar vanuit de centrale hal. Ook hier is er een inbouwkast en beschik je over openslaande deuren met toegang tot een klein balkon. Ook hier is laminaat op de vloer toegepast.
De keuken is modern en voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw en oven. Verder bevindt zich in de keuken een wasmachineaansluiting en er is hier plek om een vaatwasser en koelkast een plek te geven. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon aan de westzijde. Hier is in een buitenkast de CV-combiketel geplaatst. Dit betreft een HR combiketel met als bouwjaar 2012.

De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is € 69,00 per maand.
Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen, geheel voorzien van dubbel glas.
Centrale ligging in Waddinxveen, nabij allerhande voorzieningen.

Ligging:
De Juliana van Stolberglaan is een doorgaande straat in het midden van Waddinxveen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en aan de achterzijde van dit complex. Je beschikt over een balkon aan de oost- en westzijde van het appartement. Er zijn diverse winkels op loopafstand, zoals winkelcentrum Gouweplein en het winkelcentrum aan het KW-Plein. Bus- en treinstation zijn eveneens op loopafstand, net als de diverse horeca aan de Nesse.

Afmetingen:
Woonkamer 5,87 x 3,78m (21,50m²)
Keuken 2,16 x 2,62m ( 5,65m²)
Slaapkamer 1 3,53 x 2,84m (10,00m²)
Slaapkamer 2 3,85 x 3,03m (11,00m²)
Badkamer 2,22 x 1,23m ( 2,70m²)
Hal 3,03 x 2,04m ( 6,00m²)
Balkon 2,54 x 1,04m ( 2,65m²)
Berging 3,43 x 2,99m (10,00m²)

Aanvaarding: in overleg

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Juliana van Stolberglaan 18 te Waddinxveen

€219.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring