Juliana van Stolberglaan 84 te Waddinxveen

€239.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Juliana van Stolberglaan 84 te Waddinxveen

€239.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Er zijn weinig appartementen die er zo verzorgd uitzien als deze woning! Verhuizen zonder te klussen!!! Op de eerste etage gelegen zeer goed verzorgd 3 kamer appartement (voorheen 4 kamers) met ruime woonkamer, 2 slaapkamers en in de onderbouw een ruime berging. Het appartement heeft twee balkons (west- en oostzijde gelegen) en er is een gezamenlijke tuin aan de achterzijde van het complex. Dit appartement is gebouwd in 1962 en heeft een woonoppervlak is circa 73 m². Het appartement is instap klaar en november 2023 beschikbaar en is centraal gelegen en op loopafstand van winkels.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: Gezamenlijke, afgesloten entree met beltableau en intercom, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen. Via een deur aan de achterzijde is er toegang tot de afgesloten gezamenlijke tuin.

Eerste verdieping: Entree/hal met meterkast (5 groepen met 1 aardlekschakelaar) en ruime vaste kast. De hal is ruim en biedt toegang naar alle ruimtes. De toiletruimte is keurig verzorgd en voorzien van een vrijhangend toilet. De woonkamer is vergroot doordat de achtergelegen slaapkamer bij de woonkamer is getrokken.

Er is een ruime slaapkamer aan de voorzijde met een vaste kast en toegang naar het balkon. De badkamer heeft een wastafel en een doucheruimte. De 2e slaapkamer is aan de achterzijde. De nette keuken is voorzien van een 4 pits gas kookplaat en afzuigkap. De vaatwasmachine en de combi magnetron kan worden overgenomen.
Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon op het westen met een balkonkast. In de balkonkast is de wasmachine en de droger opgesteld.

De gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer en de plissé gordijnen en de rolgordijnen laten de verkopers achter.

Dit keurige appartement wordt verwarmd middels een eigen cv-installatie (2015). Alle gevelkozijnen zijn van kunststof met isolatieglas, alleen het keukenkozijn is nog van hout. In 2022 is het achtergevelkozijn van de woonkamer en slaapkamer vervangen en voorzien van HR++ glas. De cv installatie is aanwezig in de berging onder het appartement. De cv installatie is een Remeha uit 2015.

Het jaarlijkse verbruik van elektra van de huidige bewoners in 2022 is circa 2.100 kWh en het gasverbruik is circa 950m3.

Ligging
De Juliana van Stolberglaan is een doorgaande straat in het midden van Waddinxveen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en aan de achterzijde van dit complex. Je beschikt over een balkon aan de oost- en westzijde van het appartement. Er zijn diverse winkels op loopafstand, zoals winkelcentrum Gouweplein en het winkelcentrum aan het KW-Plein. Bus- en treinstation zijn eveneens op loopafstand, net als de diverse horeca aan de Nesse.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars is actief en heeft alles goed geregeld. Het beheer is uitbesteed aan een externe organisatie. De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt momenteel circa € 124,- per maand.

Achter de appartementen is een gezamenlijk tuin die uitsluitend gebruikt kan worden door de bewoners van de de 6 appartementen. De tuin is te bereiken via de centrale hal. De tuin wordt door de bewoners onderhouden.

Oplevering: eind november 2023.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Juliana van Stolberglaan 84 te Waddinxveen

€239.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring