Julianastraat 50 te Boskoop

€335.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Julianastraat 50 te Boskoop

€335.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

“Ons Jeugdhuis” Het Jeugdhuis aan de Julianastraat in Boskoop is een bekende plek voor veel Boskopers. In het karakteristieke pand uit 1927, is namelijk door menig kind uren geknutseld, geplakt en gefiguurzaagd. Jarenlang heeft een enthousiaste groep vrijwilligers technische activiteiten georganiseerd voor de jeugd van Boskoop. Na een grote renovatie is het gebouw omgetoverd tot 3 luxe instapklare appartementen. Dus wie een hekel heeft aan verven, behangen of het leggen van vloeren kan opgelucht adem halen. Hier valt helemaal niets meer te doen. Of toch, uw meubels naar binnen sjouwen en uw ligstoel naar het flinke dakterras brengen. Het appartement welke we nu aanbieden is gesitueerd aan de voorzijde van het gebouw en heeft huisnummer 50. Dit appartement (of moeten we zeggen “woning”) heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 108 m², een inpandige bergruimte van 8 m² en een mooi terras van ruim 9 m². De voorgevel is smaakvol gerenoveerd en de kozijnen zijn bijna allemaal vervangen. De dakkapel aan de zijkant van het huis is nieuw geplaatst en die aan de voorzijde is verhoogd en gerenoveerd. Ook zijn er op het dak 8 nieuwe zonnepanelen gemonteerd.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De begane grond is ingedeeld met een fraaie woonkamer, een prachtige open keuken, bijkeuken en modern toilet. De genoemde keuken is ruim van opzet en biedt veel werk-, en bergruimte. Het apparatuur bestaat uit een elektrische bakoven, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en koel/vries combinatie. In de bijkeuken kunnen de wasmachine en wasdroger geplaatst worden. De opvallende details zijn ongetwijfeld de “zwarte accenten” die we in het appartement tegenkomen in deuren, kozijnen, keuken, toiletten en op de oorspronkelijk balken. O ja, voordat we het vergeten te vertellen, de vloeren zijn alvast gelegd, op de begane grond in visgraatverband helemaal volgens de laatste trends en de wanden in het appartement zijn al gesausd, uiteraard in moderne kleuren!

Eerste verdieping

De overloop ontsluit hier drie slaapkamers. Twee daarvan grenzen aan de voorzijde van de woning. De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde. Deze kamer is niet alleen comfortabel ruim, het heeft ook nog wat extra’s te bieden - twee openslaande deuren ontsluiten hier een supergaaf dakterras. Een terras met een breedte van circa drie bij drie meter en gelegen op het Oosten. Dit terras is ook vanuit de overloop bereikbaar. De badkamer hebben we nog niet besproken en die vindt u eveneens op de slaapverdieping. Net als alle andere vertrekken in dit huis is ook de badkamer smaakvol verbouwd. Zo is de badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, hangend toilet en een mooi badkamermeubel. En voor de goede orde, u bent de eerste die daar straks gebruik van mag maken.

Tweede verdieping

Boven deze verdieping is een bergzolder gebouwd welke bereikbaar is vanuit de overloop middels een vlizotrap. Op deze zolder is er plenty bergruimte en u vindt er ook de omvormer voor de zonnepanelen en de nieuwe Cv-installatie. Via de poort toegang tot de inpandige berging die exclusief behoort tot dit appartement. De berging is circa 5 m² groot.

Locatie en omgeving: De Julianastraat in Boskoop betreft een gezellige woonstraat met voornamelijk jaren’30 woningen. De straat loopt in het westen door in Julianaplein, waar een groot speelveld aanwezig is. Vissen doen we natuurlijk in het water direct achter de woning. Aan de oostkant ligt de rivier de Gouwe. Boskoop is gesitueerd aan beide oevers van de Gouwe en ligt daarbij tussen Alphen aan den Rijn in het noorden en Waddinxveen in het zuiden. Het dorp wordt in het westen begrensd door de gemeente Rijnwoude en in het oosten en zuidoosten door Reeuwijk en Bodegraven. De beide oevers van de Gouwe worden verbonden door een hefbrug die aan de oostzijde doorloopt in het Reijerskoop en aan de westkant in de belangrijkste verbindingsweg in Boskoop, de Zijde.

Bijzonderheden: Doordat er gezamenlijk delen zijn bij deze drie appartementen zal verkoper een vereniging van eigenaren oprichten. Koper moet rekening houden met een toekomstige maandelijks bijdrage/storting, om de Vereniging van Eigenaren actief te maken én te houden. Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Julianastraat 50 te Boskoop

€335.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring