Junolaan 3 te Waddinxveen

€345.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Junolaan 3 te Waddinxveen

€345.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een mooie uitgebouwde woning met nieuwe luxe keuken, badkamer en toilet. Er zijn mooie 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een slaapkamer op de zolderverdieping met dakkapel. De achtertuin heeft een ligging pal op het zuiden en een berging in de tuin. Op het dak van de woning zijn in 2019 6 stuks zonnepanelen aangebracht. Hierdoor zijn de maandelijkse energiekosten bijzonder laag. De woning is gelegen in een kleine woonwijk nabij het Coenecoop College en het winkelcentrum Gouweplein. De woning is gebouwd in 1992 op een perceel van 130m2 en is voorzien van muur-, vloer-, en dakisolatie. Het woonoppervlak is circa 110m2 en de inhoud is 350m3. De achtertuin heeft een ligging op het zuiden. De leuke woonwijk is kindvriendelijk en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal met trap naar eerste verdieping. In de hal is de meterkast (6 groepen met een aardlekschakelaar) en een garderobe. Onder de trap is een trapkast met praktische bergruimte. De toiletruimte is in 2018 vervangen en heeft een moderne uitstraling met een vrijhangend toilet en een fonteintje.

Vanuit de hal komt u in de woonkamer en keuken. Aan de voorzijde is de keukenopstelling met eethoek. De nieuwe moderne witte keuken is geplaatst in 2018 en opgesteld in een hoekopstelling. Aan de andere zijde is een rechte opstelling met een apparaten wand en een apothekerskast. Het werkblad is van composiet. Alle apparatuur is van Bosch en bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, combi magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasmachine en afzuigschouw. De keukenkraan is een warm en kokend waterkraan van Inventum.

Aan de achterzijde is de tuingerichte woonkamer met een deur naar de achtertuin. De woonkamer is uitgebouwd en gelijktijdig met het plaatsen van de keuken voorzien van een gestuukt plafond en nieuwe vloer. De tuin is grotendeels voorzien van bestrating (in 2015 opnieuw bestraat). Er is een stenen berging achterin de tuin met doorgang naar de poort .Aan de achtergevel is een zonnescherm geplaatst.

Eerste verdieping

Overloop met trap naar de zolderverdieping. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers. De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een zonnescreen. De moderne badkamer is geplaatst in 2017 en voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche en vrijhangend toilet. De wanden zijn tot het plafond betegeld.

Tweede verdieping

Op de overloop is de opstelplaats voor de CV-installatie (Vaillant HR-Combi), wasmachine en droger. Hier is ook de omvormer geplaatst voor de zonnepanelen. Aan de achterzijde is in het dakvlak een Velux dakraam geplaatst.

De zolderkamer heeft aan de achterzijde een kunststof dakkapel (met een rolluik) en aan de voorzijde een groot dakraam. Onder de schuine zijden van het dak is een praktische bergruimte gemaakt.

Tuin

De achtertuin is bijna geheel bestraat en heeft aan de zijkant borders. De ligging van de achtertuin is volledig op het zuiden en heeft een berging in de tuin. Aan beide zijden is een schutting geplaatst.

Bijzonderheden:
De woning is voorzien van 6 zonnepanelen met een vermogen van 300wp. De zonnepanelen zijn slechts 2 jaar oud en blijven bij verkoop in de woning achter. De zonnepanelen liggen direct op het zuiden en hebben dan ook de maximale opbrengst.

De keuken, badkamer en toilet is vervangen. De badkamer in 2017 en de keuken en toilet in 2018. Tevens zijn in 2018 het plafond en de wanden van de woonkamer en keuken gestuukt.

De oplevering van de woning is augustus 2021.

De woning is gelegen in een kleine nieuwbouwwijk. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. De achtertuin ligt op het zuiden, en heeft dus altijd zon. De snelwegen A12 en A20 zijn op korte afstand. Openbaar vervoer (bus) op loopafstand.Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Junolaan 3 te Waddinxveen

€345.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring