Junolaan 32 te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Junolaan 32 te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Helaas kunnen wij voor deze woning geen bezichtigingen meer inplannen. Vandaag zijn er veel aanvragen bij ons binnengekomen. Deze afspraken worden eerst ingepland. Als je op de reservelijst wilt komen, kan je ons natuurlijk altijd even een email sturen. Mocht er een afspraak vrij komen, dan zullen wij de mensen op deze lijst als eerste benaderen. EVEN UW AANDACHT VOORDAT U EEN AFSPRAAK MAAKT. Deze woning heeft een bieden vanaf prijs. De woning is een ruime uitgebouwde woning die wel enig onderhoud nodig heeft. De keuken, badkamer en sanitair is verouderd. De oplevering van de woning is in overleg. Enkel maandag 10 mei 2021 zijn er mogelijkheden voor een bezichtiging van elk 20 minuten. Aanmelden enkel per email of via de link op deze site. Het aantal plekken voor een bezichtiging is beperkt. Bij belangstelling kunt u voor woensdag 12 mei voor 16.00 uur een bod uitbrengen per email aan ons kantoor. De uitgebouwde woning heeft 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een slaapkamer op de zolderverdieping. De achtertuin heeft een ligging pal op het oosten en een berging in de tuin. De woning is gelegen in een kleine woonwijk nabij het Coenecoop College en het winkelcentrum Gouweplein. De woning is gebouwd in 1992 op een perceel van 175m2 en is voorzien van muur-, vloer-, en dakisolatie. Het woonoppervlak is circa 110m2 en de inhoud is 350m3. De leuke woonwijk is kindvriendelijk en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal, meterkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar en toiletruimte met toilet en fonteintje. Aan de voorzijde van de woning is de keukenopstelling voorzien van apparatuur. Aan de achterzijde is de uitgebouwde woonkamer met schouw en een kast onder de trap.

Eerste verdieping

Overloop met trap naar de zolderverdieping en 2 slaapkamers. De beide slaapkamers aan de achterzijde zijn samengevoegd tot een grote kamer met een vaste kastenwand. Aan de voorzijde is de 2de slaapkamer. De badkamer heeft een wastafelmeubel, douche en toilet.

Tweede verdieping

Overloop met opstelplaats voor de cv installatie, wasmachine en droger. De zolderkamer heeft aan 2 zijden een dakraam. Onder de schuine kap is bergruimte aanwezig.

Tuin

De ligging van de achtertuin is op het oosten en heeft een berging en tuinhuis in de tuin. Aan beide zijden is een schutting geplaatst. Achter de berging is de poort. Deze poort is door de huidige eigenaren gedeeltelijk bij de tuin getrokken. Wel is hier het recht van overpad van toepassing naar de naastgelegen woningen.

De woning is gelegen in een kleine nieuwbouwwijk. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde aanwezig. De achtertuin ligt op het oosten. De snelwegen A12 en A20 zijn op korte afstand. Openbaar vervoer (bus) op loopafstand.

De woning is vanuit de bouw voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. De gevelkozijnen zijn van hout en voorzien van isolatieglas.BELANGRIJKE AANDACHTSPUNTEN
Maandag 10 mei kunnen de bezichtigingsafspraken gepland worden. Alleen op deze maandag zijn er mogelijkheden voor een bezichtiging van elk 20 minuten. Aanmelden enkel per email of via de link op deze site. Het aantal plekken voor een bezichtiging is beperkt. Vol is vol. Bij belangstelling kunt u voor woensdag 12 mei voor 16.00 uur een bod uitbrengen per email aan ons kantoor. Informatie over het uitbrengen van een bod ontvangt u bij de bezichtiging. Voor vragen is de makelaar bij de bezichtiging aanwezig.

De woning heeft de afgelopen jaren niet voldoende onderhoud gehad. U moet er rekening mee houden dat de keuken, badkamer en het toilet aangepakt moet worden. Aan de achterzijde van de woning is een poort. Hier is het recht van overpad van toepassing. Momenteel is dit gedeelte ingericht als verlengde tuin van de woning. U moet er rekening mee houden dat deze situatie op termijn weer moet worden teruggebracht in de originele staat.

De oplevering van de woning is in overleg met de verkopers.


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.
Kenmerken

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Junolaan 32 te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring