Justus van Effenlaan 38 te Waddinxveen

€187.500,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Justus van Effenlaan 38 te Waddinxveen

€187.500,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Op de tweede verdieping aan de Justus van Effenlaan bieden wij aan een 3- kamer appartement (van oorsprong 4 kamer appartement). Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een ruim balkon op het westen. Er zijn twee slaapkamers en een vergrootte badkamer. Het woonoppervlak is circa 75m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

APPARTEMENT
Je komt het appartement op de tweede etage binnen in een ruime hal. Op de vloer is in alle vertrekken een laminaatvloer aangebracht. In de hal bevindt zich ook de meterkast met 6 groepen en een aardlekschakelaar.

De woonkamer is ruim en het balkon opheeft lichtinval vanaf beide zijden en is daarmee heerlijk licht. Het balkon is vanuit de woonkamer te bereiken. Het balkon is ruim zodat je er kunt zitten tot de zon ondergaat. De slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens een toegangsdeur naar het balkon.

De slaapkamer naast de woonkamer (voorzijde) is bij de woonkamer getrokken. Hierdoor is er een woonkamer van circa 35m2 ontstaan. De 2de slaapkamers is gelegen aan de voorzijde van het appartement. In de slaapkamer aan de westzijde is een vaste kast aanwezig en een deur naar het balkon. De keuken is voorzien van een rechte opstelling. Er is een gaskookplaat, afzuigschouw en koel/vriescombinatie. Er is plek voor een vaatwasmachine. Vanuit de keuken is een klein balkon bereikbaar met zicht op de straat met parkeerplaatsen.

De badkamer is groter gemaakt en heeft een douche en een wastafel met meubel. In de badkamer is ook het vrijhangend toilet aanwezig.

Vanuit het appartement heeft u een vrij uitzicht op het winkelcentrum "De Luifelbaan". Openbaar vervoer en recreatiegebied het “Gouwebos” liggen op loopafstand.

Er is een actieve Vereniging van Eigenaren. De bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren bedraagt € 145,28 per maand (exclusief € 52,50 voorschot stookkosten).

In de onderbouw is een berging aanwezig en de verkoper heeft eventueel nog een aantal meubels ter overname. De oplevering is bij voorkeur oktober 2020.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Justus van Effenlaan 38 te Waddinxveen

€187.500,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring