Justus van Effenlaan 40 te Waddinxveen

€247.500,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Justus van Effenlaan 40 te Waddinxveen

€247.500,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Sfeervol appartement wat in 2019 bijna geheel is opgeknapt met nieuwe keuken. Er zijn 2 slaapkamers en de voormalige 3de slaapkamer is bij de woonkamer gevoegd waardoor er een grote woonkamer is ontstaan. Aan de westzijde is een ruim balkon aanwezig die ook vanuit de slaapkamer bereikbaar is. Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. In 2019 zijn ook alle wanden en plafonds in het appartement gestuukt en het elektra vervangen. Het woonoppervlak van dit appartement uit 1962 op de bovenste verdieping bedraagt circa 75,00m². De supermarkt en trein/busstation is op loopafstand en ook het Gouwebos is op korte afstand bereikbaar.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Centrale hal: Gezamenlijke, afgesloten entree met beltableau en video, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

De entree met de ruime hal geeft bij binnenkomst direct zicht op de keuken opstelling. De keuken staat direct in verbinding met de entreehal voor een ruimtelijk resultaat. In de hal treft u verder de meterkast, toiletruimte, badkamer en deuren naar de twee slaapkamers. Het toilet en de badkamer zijn enkele jaren geleden opgeknapt. De toiletruimte is voorzien van een vrijhangend toilet en de badkamer heeft een ruime inloopdouche en wandmeubel.

De keuken uit 2019 is opgesteld aan één zijde van de ruimte en uitgevoerd met witte frontjes. In de keuken is weggewerkt de opstelplaats voor de wasmachine. De overige inbouwapparatuur is een vaatwasmachine, oven, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap en koelkast.

Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht. De bijzonder ruime woonkamer loopt van voor naar achteren omdat de 3de slaapkamer bij de woonkamer is getrokken. De woonkamer is modern ingericht met gestuukte wanden en plafonds. In de woonkamer is een vaste kast waar de elektrische boiler is opgesteld. De boiler is uit 2019 en eigendom met een capaciteit van 120 liter.

Door het gehele appartement ligt een laminaatvloer die bij verkoop achterblijft voor de nieuwe eigenaar. Zoals eerder aangeven is het balkon vanuit de woonkamer bereikbaar.

Bijzonderheden:

Het appartement bevindt zich in een rustige woonwijk. Tegenover het complex zijn diverse winkels waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. De bus stopt voor de deur en het station is op 10 minuten lopen.

Het appartement heeft een gebruiksoppervlakte wonen van circa 75 m² en een balkon van circa 9 m². De bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 215,- per maand. Als voorschot op de stookkosten is een bedrag vastgesteld van € 105,-. Het warmwater is geregeld middels een elektrische boiler van 120 liter.
Uitgevoerde werkzaamheden in 2019:
• Nieuwe laminaatvloer geheel appartement
• Nieuwe keuken inclusief apparatuur
• Wanden en plafonds vlak gestuukt
• Elektrische installatie inclusief schakelaars en geaarde wandcontactdozen.

De oplevering bij voorkeur vanaf medio april 2023.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Justus van Effenlaan 40 te Waddinxveen

€247.500,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring