Justus van Effenlaan 46 te Waddinxveen

€165.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Justus van Effenlaan 46 te Waddinxveen

€165.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dit verzorgde appartement met 2 balkons en berging in de onderbouw is gelegen op de 1e verdieping van het 4 woonlagen tellende complex. Het 3-kamer appartement (voorheen 4-kamers) verkeert in goede staat van onderhoud. De kozijnen zijn grotendeels uitgevoerd in kunststof en zijn voorzien isolerende dubbele beglazing. Vanuit het appartement heeft u een vrij uitzicht op het winkelcentrum "De Luifelbaan". Openbaar vervoer en recreatiegebied het “Gouwebos” liggen op loopafstand. Het complex heeft een afgesloten entree met berging en trappenhuis. Het grote balkon aan de woonkamer heeft een afmeting van 3,75 x 1,75 m en is gelegen op het westen. Bij thuiskomst, na een dag hard werken dus nog even genieten van de zon.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond:
Entree met intercom en de toegang tot de bergingen. Trapgang naar de 4 woonlagen. Per trappenhuis slechts toegang tot 2 appartementen per verdieping waardoor er veel privacy is.

Eerste verdieping:
Entree tot de woning middels een royale hal, welke toegang geeft tot de badkamer, het toilet, de beide slaapkamers, keuken, en de ruime woonkamer. Tevens is er in een bergkast een meterkast geplaatst met daarin een tweetal groepen. De royale woonkamer van circa 9,60 x 3,85 meter is voorzien van een keurige laminaatvloer en geeft toegang tot het zonnige balkon op het westen. Deze ruime woonkamer is tot stand gekomen door de slaapkamer aan de voorzijde bij de woonkamer te betrekken. Deze aanpassing is op eenvoudige wijze terug te draaien, waarmee er weer 3 slaapkamers zijn.

De keuken heeft een afmeting van circa 185 x 385 cm en is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling met daarin een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, en een geiser voor het warmwater. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer en er is een aansluiting aanwezig voor de wasmachine. Vanuit de keuken is het 2e balkon te bereiken, welke gelegen is op het oosten (ochtendzon). Geheel betegelde badkamer voorzien van een douche (in een zitbad) en een wastafel met meubel. Naast deze badkamer is het verzorgde en geheel betegelde toilet gesitueerd. Verder geeft de hal toegang tot 1 slaapkamer (264 x 330 cm) aan de voorzijde met vaste kast en deur naar het balkon en 1 grote slaapkamer 270 x 380 cm) aan de achterzijde.

Het appartement heeft een gebruiksoppervlakte wonen van circa 74 m², gebouw gebonden buitenruimte (balkons) van bijna 9 m² en een inhoud van circa 225 m³. De bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 135,- per maand. De verwarming is geregeld middels “blokverwarming” welke onderdeel is van het gehele appartementencomplex. U betaalt hiervoor (als voorschot op de stookkosten) een bedrag van € 52,50. De oplevering van het appartement is in overleg.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Justus van Effenlaan 46 te Waddinxveen

€165.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring