Kastanjelaan 39 te Waddinxveen

€389.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Kastanjelaan 39 te Waddinxveen

€389.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Levensbestendig kunnen wonen is bij uitstek het argument om voor deze woning te kiezen. Woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer zijn allemaal op de begane grond te vinden. Verder heeft u de beschikking over een inpandige garage, is er parkeergelegenheid op eigen terrein en is de zonnige tuin ideaal gelegen op het zuidwesten. Op de bovenverdieping zijn nog twee grote slaapkamers en een tweede badkamer te vinden. Daarmee is de woning ook geschikt voor gezinnen of bijvoorbeeld mantelzorg in huis. De Kastanjelaan ligt middenin Waddinxveen, op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum en een gezondheidscentrum en u heeft van hieruit een snelle ontsluiting naar de snelwegen A12 en A20.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond:
Wanneer u als gast aanbelt bij de woning staat u al meteen droog onder de royale overkapping. U komt deze woning binnen in een hal met hier direct rechts de meterkast (8 groepen en ALS). Vanuit de hal komt u in de woonkamer. De woonkamer is rechthoekig van vorm en daarmee praktisch in te delen. Door de grote ramen aan de tuinzijde is er veel lichtinval. Er is veel bergruimte in de aanwezige trapkast. De keuken aan de voorzijde is half open en heeft een L-vormige opstelling. Met een oppervlak van bijna 11,00m² is deze ruim genoeg om hier ook een eethoek op te stellen. Vanuit de keuken kijkt u leuk weg over een deel van de straat. Dit wordt versterkt door het extra aanwezige raam in de zijgevel, waarmee je zicht hebt op de oprit en voordeur. De keuken is voorzien van 4-pits gaskookplaat, oven, magnetron en 1½ spoelbak.
Vanuit de woonkamer geeft een deur toegang tot een centrale hal. Vanuit deze hal kunt u met de trap naar de eerste verdieping, kunt u naar de tuin en ook de slaapkamer, badkamer en toegang tot de garage komen hier op uit. De grote slaapkamer is heerlijk licht door de aanwezige ramen en u heeft vanuit deze slaapkamer uitzicht op de tuin. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, toilet, wastafel en handdoekradiator. De garage is voorzien van een handbediende kanteldeur met loopdeur en er is een wasbak en wasmachineaansluiting aanwezig.

Eerste verdieping

Bovenaan de trap komt u op een overloop met hier een vaste inbouwkast. Het trappenhuis en overloop zijn voorzien van daglicht door de aanwezigheid van een kozijn in de zijgevel. Op deze verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers en de tweede badkamer. De slaapkamers hebben door de hoge, schuin lopende plafonds een speels karakter. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een douchegelegenheid, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping

Door middel van een vlizotrap is vanaf de overloop de bergvliering bereikbaar. Hier is nog heel veel opbergruimte beschikbaar door het grote vloeroppervlak van 18,00m² en een gemiddelde stahoogte van circa 1,67m. Op deze bergvliering bevindt zich de cv-combiketel en de unit van de mechanische ventilatie.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is voorzien van 3 terrassen en diverse vaste beplanting. In deze tuin kun je door de beschutte ligging al heel snel in voor- en najaar van de zon genieten. De tuin is L-vormig en grenst aan de achterzijde aan een sloot. Aan de achtergevel van het huis is een elektrisch bediend zonnescherm aanwezig en er is elektra in de tuin. De tuin heeft een maximale breedte van 9 meter en de lengte vanaf de woonkamer tot aan de sloot is circa 10 meter.
Aan de voorzijde van het huis beschikt u eveneens over een tuin. De oprit voor de garage is voorzien van siertegels, de tuin voor het keukengedeelte is voorzien van diverse beplanting.

De woning is volledig geïsoleerd, vanuit de bouw voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
Geheel voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing.
Platte dak van garage en aanbouw vernieuwd in 2016.
Aanvaarding in overleg, vanaf half juli mogelijk
Keuze notaris voorbehouden aan verkoper.

Ligging:
De woning ligt in een rustige straat tussen de Bomenwijk en de wijk Zuidplas, waar alleen bestemmingsverkeer doorheen rijdt. De plek is mooi centraal in Waddinxveen. Parkeergelegenheid is er op eigen terrein en openbare parkeerruimte is er voldoende direct voor de deur. Aan de achterzijde beschikt u over een tuin op het zuidwesten. De tuin grenst aan een sloot en groenvoorziening en kent daarmee een vrije ligging. Het station voor bus en trein bevindt zich op loopafstand en het nieuwe winkelcentrum is eveneens lopend bereikbaar. Allerhande sportvoorzieningen, zoals voetbal, zwembad, hockey, tennis, korfbal, enzovoorts zijn om de hoek te vinden. Ook een gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school liggen op loopafstand. In de wijk zijn voor kleine en grotere kinderen prima speelgelegenheden. Met de auto ben je vanaf de Kastanjelaan in no-time bij de A12 en A20.

Afmetingen:
Woonkamer 6,07 x 4,24m (25,75m²)
Keuken 3,30 x 3,25m (10,70m²)
Slaapkamer 1 5,30 x 3,23m (17,10m²)
Badkamer 1 2,22 x 1,90m ( 4,20m²)
Garage 6,05 x 3,38m (20,00m²)
Slaapkamer 2 5,23 x 3,57m (18,65m²)
Slaapkamer 3 5,76 x 3,22m (18,55m²)
Badkamer 2 2,60 x 1,92m ( 5,00m²)
Bergvliering 9,39 x 1,92m (18,00m²)
Tuin 9,00 x 10,60/5,00m (75,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Kastanjelaan 39 te Waddinxveen

€389.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring