Kastanjelaan 57-C te Waddinxveen

€519.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Kastanjelaan 57-C te Waddinxveen

€519.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Markant vormgegeven half vrijstaande woning met garage op royaal peceel. Begane grond met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Op de bovenverdieping twee grote slaapkamers en een tweede badkamer, waarbij zelfs een derde slaapkamer prima mogelijk is. Daarmee is de woning uitstekend geschikt voor gezinnen, mantelzorg in huis en levensloopbestendig wonen. De woning ligt mooi vrij op een ruim perceel in een rustige woonomgeving. Er is veel buitenruimte aan drie zijden van het huis. De Kastanjelaan ligt middenin Waddinxveen, op loopafstand van winkelcentrum “Gouweplein” en een gezondheidscentrum en u heeft van hieruit een snelle ontsluiting naar de snelwegen A12 en A20.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De entree van deze woning ligt iets naar achteren ten opzichte van de voorgevel. U komt deze woning binnen in een ruime hal met direct rechts de meterkast (7 groepen) en ook het toilet is hier aanwezig. Het toilet is voorzien van een closet en fontein en is gedeeltelijk betegeld. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer. Deze heeft een oppervlak van bijna 34,00m² , is rechthoekig van vorm en daarmee praktisch in te delen. Door de grote schuifpui met ramen tot bijna op de vloer en een extra raam in de zijgevel is er veel lichtinval. Er is bergruimte in de aanwezige trapkast. De keuken aan de voorzijde is half open en heeft een rechte opstelling. Met een oppervlak van bijna 11,00m² is deze ruim genoeg om hier ook een eethoek te plaatsen. Vanuit de keuken kijkt u leuk weg over een deel van de straat. Dit wordt versterkt door het extra aanwezige raam in de zijgevel, waarmee je zicht hebt op de oprit en voordeur. De keuken is voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en spoelbak.
Vanuit de woonkamer geeft een deur toegang tot een centrale hal. Vanuit deze hal kunt u met de trap naar de eerste verdieping, kunt u naar de tuin en ook de slaapkamer, badkamer en toegang tot de bijkeuken/garage komen hier op uit.
De slaapkamer (circa 15,40m²) is heerlijk licht door de aanwezige ramen en u heeft vanuit deze kamer leuk uitzicht op de tuin. Voor de ramen van deze slaapkamer zijn rolluiken aanwezig.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van inloopdouche, wastafel met meubel en radiator.
In de garage is een tussenwand geplaatst, waardoor een aparte bijkeuken is ontstaan. Hier bevindt zich de wasmachineaansluiting. De garage is uitgevoerd met een handbediende kanteldeur met loopdeur.

Eerste verdieping

Bovenaan de trap komt u op een overloop met hier een vaste inbouwkast. Het trappenhuis en overloop zijn voorzien van daglicht door de aanwezigheid van een raam in de zijgevel. Op deze verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers en de tweede badkamer. De slaapkamers hebben door de hoge, schuin lopende plafonds een speels karakter. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een ligbad, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping

Door middel van een vlizotrap is vanaf de overloop de bergvliering bereikbaar. Hier is nog heel veel opbergruimte beschikbaar door het grote vloeroppervlak van 11,00m² en een gemiddelde stahoogte van circa 1,67m. Op deze bergvliering bevindt zich de cv-combiketel (bouwjaar 2008) en de unit van de mechanische ventilatie.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten, is 12,50 meter breed en vanaf de woonkamer tot de waterkant 8,60 meter diep. Er is een groot terras en een deel bestaat uit bomen en struiken. Een trapje geeft toegang tot de wat lager gelegen houten vlonder. In deze tuin kun je door de beschutte ligging al heel snel in voor- en najaar van de zon genieten. Aan de achtergevel van het huis is een zonnescherm aanwezig.
De zijtuin is met een maat van 11,50 x 3,00 meter opvallend ruim en geeft veel extra vrijheid om het huis. Deze zijtuin is deels voorzien van sierbestrating en deels voorzien van beplanting.
Aan de voorzijde van het huis beschikt u eveneens over een tuin. De oprit voor de garage is voorzien van sierbestrating, de tuin voor het keukengedeelte is voorzien van diverse beplanting en een kleine vijver.

Volledig woonprogramma op de begane grond.
De woning is geheel geïsoleerd, vanuit de bouw voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
Geheel voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing.
Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Ligging:
De woning ligt in een rustige straat tussen de Bomenwijk en de wijk Zuidplas, waar alleen bestemmingsverkeer doorheen rijdt. De plek is mooi centraal in Waddinxveen. Parkeergelegenheid is er op eigen terrein en openbare parkeerruimte is voldoende beschikbaar direct voor de deur. De woning heeft aan drie zijden tuin en is met de garage en slaapkamer geschakeld aan de naastgelegen woning. De tuin grenst aan de achterzijde aan een sloot en groenvoorziening. Het station voor bus en trein bevindt zich op loopafstand en winkelcentrum “Gouweplein” is eveneens lopend bereikbaar. Allerhande sportvoorzieningen, zoals voetbal, zwembad, hockey, tennis, korfbal, enzovoorts zijn om de hoek te vinden. Ook een gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school liggen op loopafstand. In de wijk zijn voor kleine en grotere kinderen prima speelgelegenheden. Met de auto ben je vanaf de Kastanjelaan in no-time bij de A12 en A20.

Afmetingen:
Woonkamer 8,00 x 4,24m (33,90m²)
Keuken 3,32 x 3,24m (10,75m²)
Slaapkamer 1 4,81 x 3,20m (15,40m²)
Badkamer 1 2,24 x 1,90m ( 4,25m²)
Bijkeuken 3,32 x 2,50m ( 8,30m²)
Garage 3,42 x 3,32m (11,35m²)
Slaapkamer 2 5,22 x 3,56m (18,60m²)
Slaapkamer 3 5,76 x 3,20m (18,40m²)
Badkamer 2 2,36 x 1,91m ( 4,50m²)
Bergvliering 5,75 x 1,93m ( 9,40m²)
Achtertuin 12,50 x 5,60/8,60m (96,00m²)
Zijtuin 11,50 x 3,00m (34,50m²)
Voortuin 12,50 x 5,00/6,80m (67,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Kastanjelaan 57-C te Waddinxveen

€519.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring