Kievitslaan 60 te Stolwijk

€260.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Kievitslaan 60 te Stolwijk

€260.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Let op: Graag willen wij je vragen een bezichtiging ALLEEN aan te vragen via deze website, en dus NIET telefonisch via ons kantoor. Wij nemen na de aanvraag snel contact met je op, om de bezichtiging in te plannen. Gelegen op een mooie locatie bij het park en recht tegenover het zwembad “Ons Polderbad” ligt deze ruime woning. De woning staat op een zeer centrale locatie aan de rand van Stolwijk. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en geheel leeg snel op te leveren. Zoals uit de foto’s is op te maken zijn er voldoende mogelijkheden om de woning te moderniseren. Toch moet u zich op voorhand niet laten ontmoedigen want de Kievitslaan ligt aan het einde van Stolwijk aan een rijk watergebied. Vanuit de achtertuin kun je op enkele meters met een kano het gebied verkennen. De begane grond vloer is van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout en de gevelkozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolatieglas. Deze woning heeft een woonoppervlak van 116m2 en een inhoud van 370m3. De woning is gebouwd in 1974 en is gelegen op een perceel van 147m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree van de woning met een ruime hal en open trap naar de eerste verdieping. In de hal is de toiletruimte met een fonteintje. De ruime doorzon woonkamer heeft grote raampartijen. De halfopen keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van inbouwapparatuur.

Eerste verdieping

Overloop met trap naar de eerste verdieping Hier is ook het tweede toilet. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde met een wastafel. De badkamer heeft een wastafel en een ligbad.

Tweede verdieping

overloop waar ook de cv-installatie is opgesteld. De cv is inmiddels een “oudje” uit 1993. Bij de cv kan ook de wasmachine worden geplaatst. De zolderkamer heeft aan de achterzijde een dakraam en knieschotten met bergruimte erachter.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter.


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Kievitslaan 60 te Stolwijk

€260.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring