Klaproos 14 te Waddinxveen

€435.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Klaproos 14 te Waddinxveen

€435.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

De sterren bekijken vanuit uw bed Wie kan zeggen dat hij of zij door de dakserre op zolder vanuit zijn of haar bed de sterrenhemel kan bekijken? U, wanneer de hoekwoning aan de Klaproos 14 in Waddinxveen uw huis wordt. De woning bestaat uit vier kamers, verdeeld over twee verdiepingen, én een luxueuze zolder. En dat is niet het enige. Het huis heeft een mooie ruime tuin en u heeft geen auto’s voor de deur, maar wel een grasveld om heerlijk met uw kinderen te ravotten. Kortom een geweldig gezinshuis. Maar uiteraard ook een heerlijke plek zonder kroost.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De ruime hoekwoning maakt deel uit van rijwoningen. Maar: dit huis is extra breed ten opzichte van de andere woningen: maar liefst zeven meter. De royale begane grond maakt het mogelijk een slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren, nu of in de toekomst. De buren zijn hecht met elkaar en super behulpzaam. Wanneer u de straat uitloopt, komt u terecht in een speeltuin. De woning beschikt tevens over een privé parkeerplaats op het mandelig terrein.

U komt de woning binnen in een hal, van waaruit u naar alle ruimtes in de hoekwoning kunt. Aan de linkerkant bevindt zich de deur naar een prachtige grote ruimte, bestaande uit de brede woonkamer, eetkamer en keuken. Wanneer u dat wilt, kunt u gemakkelijk beneden nog een extra badkamer en slaapkamer realiseren. Daar is genoeg ruimte voor. De keuken is luxe. Er is een Bosch-oven, een vijfpits gasstel van Miele en een Quooker (heetwaterkraan). Vanuit de eetkamer loopt u zo de grote tuin in. Ideaal als u ’s zomers buiten wilt eten.

Eerste verdieping

Wanneer u de hal weer ingaat, bevindt zich schuin rechts het moderne toilet. Ook is daar de trap naar de eerste verdieping die op de centrale overloop uitkomt. Wanneer u naar rechts gaat, komt u in een mooie moderne badkamer. Daar vindt u een dubbele wastafel en een ruime badkuip met een regendouche. Rechts van de badkamer ligt een aparte wasruimte. Verder zijn er boven maar liefst drie grote slaapkamers. Naast de wasruimte, vindt u een ruime slaapkamer. De kamer ernaast is een royale master bedroom, voorzien van een elektronisch screen. Ook de derde slaapkamer heeft een fijn formaat. Wanneer u naar het toilet moet, hoeft u niet naar beneden: op deze verdieping is een modern toilet aanwezig.

Tweede verdieping

Het huis telt in totaal drie verdiepingen. Via een vlizotrap op de overloop bereikt u gemakkelijk de zolder. De vlizotrap functioneert prima en kan zo nodig worden vervangen door een vaste trap. Hier is een mooie velux dakserre inclusief zonwering. U kunt, samen, of alleen, de sterrenhemel bewonderen vanuit uw bed. De zolder is volledig geïsoleerd en is aangenaam ruim.

De straat wordt bewoond door zowel jonge gezinnen als empty nesters, een leuke mix. Op drie minuten lopen, ligt een groot speelpark met water eromheen. Het winkelcentrum Gouweplein is op loopafstand. Uw kinderen kunnen lopend naar een van de twee basisscholen in de buurt en de middelbare school is dichtbij.
Uitgaanswegen en het openbaar vervoer brengen u binnen no time naar steden als Zoetermeer, Gouda en Rotterdam, inclusief strand Nesselande. De bushalte is om de hoek en het station dusdanig dichtbij dat u wel de lusten, maar niet te lasten qua geluid heeft.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Klaproos 14 te Waddinxveen

€435.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring