Kleikade 25 te Waddinxveen

€279.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Kleikade 25 te Waddinxveen

€279.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze woning zal u zeker verrassen! De woning is gelegen op een van de mooiste plekjes van Waddinxveen. Vanuit de woonkamer en de slaapkamers aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht over de weilanden. De woning is goed onderhouden en is voorzien van een balkon op het zuiden en kunststof kozijnen met HR++ glas. Op de bovenste verdieping zijn 3 slaapkamers en in het souterrain is ruimte voor een extra kamer aanwezig. De begane grond is geheel in gebruik als woonkamer met keuken. De sfeervolle achtertuin heeft een ligging op het zuiden en heeft een grote houten berging. Voor de bereikbaarheid van de achtertuin is er een achterom. De woning is gebouwd in 1929 en heeft een oppervlakte van ongeveer 93m2. De woning is gebouwd op eigen grond en er is geen parkeervergunning nodig. Kijk bij de bijzonderheden welke werkzaamheden de afgelopen 5 jaar zijn uitgevoerd.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Bij deze woning kom je via de voordeur binnen in een hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping en naar het souterrain. De toiletruimte is betegeld en het toilet is vrij hangend geplaatst en er is een fontein.

Vanuit deze hal is toegang naar de woonkamer. Van de woonkamer is zicht op de voorgelegen polder. De woonkamer staat in directe verbinding met de keuken die geplaatst is in 2017. De keuken is L-vormig opgesteld en is voorzien van een granieten werkblad, vaatwasmachine, koel/vriescombinatie, inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken geeft een deur toegang tot het balkon aan de zuidzijde.

Eerste verdieping

Bovenaan de hardhouten trap kom je op een kleine overloop. Hier is een vaste kast gemaakt met daarin de CV-combiketel. Deze cv NEFIT EcoTec Plus HR installatie is van 2018. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een vaste kast. Naast deze kamer bevindt zich een tweede slaapkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is over de gehele breedte geplaatst en heeft een vaste kast. Bij deze kamer zijn aan de buitenzijde elektrisch bedienbare rolluiken gemonteerd. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, plafonds zijn uitgevoerd met gipsplaten.

Tuin:
De grote zonnige tuin biedt voor ieder wat wils. Achterin de tuin staat een houten chalet van 3.70 x 3.70 m voorzien van elektra. Er is een achterom aanwezig.

Ligging:
De woning ligt aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. Enerzijds ligt de woning aan de rand van Waddinxveen, anderzijds zijn allerhande voorzieningen, zoals winkels, sportvoorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar. Aan de voorzijde is er vrij uitzicht over de polder en ringvaart. In de winterperiode kun je op de vaart bij vorst als eerste in Waddinxveen het ijs op Laat maar komen die strenge winter! De tuin ligt geheel op het zuiden en is dus de hele dag zonnig. Voor de deur kan geparkeerd worden.

Bijzonderheden:
De woning is vanaf 2017 gemoderniseerd. De vloer van de woonkamer is uitgevlakt. Vanwege de scheefstand van de woning naar voren liep de vloer ook scheef. Hiervan is nu geen sprake meer.

Ook de elektra en afvoerleidingen in de woning zijn vervangen, inclusief groepenkast zijn ook alle radiatorleidingen en radiatoren vernieuwd. Alle gevelkozijn zijn van kunststof met isolatieglas. De dakbedekking van het platte dak is nog geen 10 jaar oud en vanuit de binnenzijde is het dak geïsoleerd. In 2017 is de keuken en de badkamer vervangen en onlangs is het souterrain geheel opgeknapt en geïsoleerd. De riolering in de achtertuin is vervangen voor PVC.

Zoals op de foto's te zien is is er sprake van scheefstand naar voren toe. Deze scheefstand is er bij deze woningen altijd al geweest. Uit eerder onderzoek bij de buren is gebleken dat de houten palen in orde zijn. De scheefstand is waarschijnlijk veroorzaakt door overbelasting van de palen, ten gevolge van negatieve kleef. De huidige bewoners geven aan dat het lijkt dat dit proces tot stilstand is gekomen en hebben verder geen klachten.

De oplevering bij voorkeur 2e helft februari 2023.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Als je vanuit de gang bij de entree van de woning de hardhouten trap afloopt kom je in het souterrain.

Het souterrain is onlangs geheel opgeknapt en opnieuw ingedeeld. De huidige bewoners hebben de wanden en plafonds met de vloeren (verdiepingsvloer) vervangen en versterkt. Ook het elektra en de afvoerleidingen zijn vervangen in deze ruimte. Daarnaast is de verdiepingsvloer tussen de houten balken geïsoleerd en de woning scheidende wanden en de achtergevel voorzien van isolatie.

De badkamer uit 2017 is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel en handdoekradiator. In de ruimte van het souterrain is een vaste kast voor de wasmachine en droger en een toiletruimte. Vanuit het souterrain is een deur naar de tuin. De stahoogte is in deze ruimte beperkt tot circa 200cm.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Kleikade 25 te Waddinxveen

€279.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring