Van harte welkom tijdens het open huis op zaterdag 8 oktober van 11.00 - 12.00 uur!

Kleikade 52 te Waddinxveen

€285.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Kleikade 52 te Waddinxveen

€285.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze leuke dijkwoning moet je gezien hebben! Heerlijk rustig wonen is het hier, met vrij uitzicht over de polder en ringvaart. De ruime tuin is de gehele dag zonnig en is zuid gericht. De indeling is verrassend door de aanwezigheid van een groot souterrain. Zo heb je de woonkamer en keuken op straatniveau, drie slaapkamers voorzien van grote dakkapellen op de eerste verdieping en extra leefruimte met badkamer, toilet en wasruimte op tuinniveau.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Bij deze woning kom je via de voordeur binnen in een lichte hal met hier de meterkast met 5 groepen en toegangsdeur naar de woonkamer. Vanuit de woonkamer kijk je leuk weg over het polderlandschap. De wanden zijn afgewerkt met structuurverf en het plafond is glad gestuukt. De woonkamer vormt een geheel met het keuken gedeelte. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw en vaatwasser. Verder beschik je over een losse koelkast met vries gedeelte en losse combi-oven. Een wit geschilderde open trap geeft toegang tot de bovenverdieping en er is een vaste trap naar het souterrain.

Eerste verdieping

De eerste verdieping bestaat uit een overloop en drie slaapkamers. Twee slaapkamers bevinden zich aan de straatzijde en de grote slaapkamer aan de achterzijde. Alle kozijnen op deze verdieping zijn uitgevoerd in kunststof, voorzien van kantel/kiepramen met horren en HR++ beglazing. Aan de achterzijde zijn handbediende screens aanwezig om de zon buiten te houden. De grote slaapkamer beschikt over een wastafel en vaste kast. In een van de slaapkamers aan de voorzijde is ook een vaste kast aanwezig. Aan de buitenzijde is veel gebruik gemaakt van trespa en kunststof, waardoor de gehele bovenverdieping onderhoudsvriendelijk is uitgevoerd.

De stahoogte in het souterrain bedraagt 1,99m. Het totaal gebruiksoppervlak in de woning bedraagt 95,00m². Daarvan is 63,50m² woonoppervlak op begane grond en eerste verdieping en 31,40m² overige inpandige ruimte (souterrain).

Afmetingen:
Woonkamer 4,05 x 3,56/3,80m (15,00m²)
Keuken 4,90 x 2,46 (12,00m²)
Slaapkamer 1 4,90 x 2,44/3,00m (13,50m²)
Slaapkamer 2 2,47 x 2,43m ( 6,00m²)
Slaapkamer 3 2,35 x 2,43m ( 6,30m²)
Souterrain 4,80 x 3,15/6,41m (23,00m²)
Badkamer 2,18 x 2,09m ( 4,55m²)
Tuin 9,35 x 5,06m (47,00m²)
Houten berging 3,33 x 2,50m ( 8,30m²)

Ligging:
De woning ligt aan een rustige weg met alleen bestemmingsverkeer. Enerzijds ligt de woning aan de rand van Waddinxveen, anderzijds zijn allerhande voorzieningen, zoals winkels, sportvoorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar. Aan de voorzijde is er vrij uitzicht over de polder en ringvaart. De tuin ligt geheel op het zuiden en is dus de hele dag zonnig. Voor de deur kan geparkeerd worden.

Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Beneden aangekomen in het souterrain kom je in een grote open ruimte. Deze wordt nu gebruikt als hobbyruimte, maar kan ook als eetkamer worden gebruikt of als extra slaapkamer. De wanden zijn ook hier afgewerkt met witte structuurverf en er is een gestuukt plafond, waarbij de plafondbalken ten dele nog zichtbaar zijn. Er is op diverse plaatsen heel veel kastruimte gerealiseerd. Achter een van de aanwezige schuifdeuren bevindt zich de CV-combiketel (HR, bouwjaar 2004) en in een andere vaste kast bevindt zich de wasmachineaansluiting. Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer en het toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchewand, wastafel, handdoekradiator en elektrische vloerverwarming. De badkamerruimte is geheel betegeld en voorzien van gestuukt plafond met inbouwspots. Het separate toilet is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een staand closet en fontein.
Vanuit het souterrain geeft een deur toegang tot de tuin.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Kleikade 52 te Waddinxveen

€285.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring