Koningin Julianastraat 15 te Moordrecht

€200.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Koningin Julianastraat 15 te Moordrecht

€200.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Koningin Julianastraat 15 Moordrecht. – Een goed begin is het halve werk Men zegt weleens; “Een goed begin is het halve werk.” Als het om woningen gaat is dat zeker waar. Immers een goede woning zorgt voor een fijne basis, inclusief opties voor de toekomst. Aan de Koningin Julianastraat staat zo’n woning. Niet al te groot, maar wel met vier kamers, een tuin en schuur. U vindt de woning op nummer 15 aan de Koningin Julianastraat in Moordrecht.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De woning maakt onderdeel uit van een compact rijtje huizen in een gezellige buurt. Voor de woningen ligt een kleine groenstrook met gras. In de hal bij binnenkomst vindt u de toiletruimte, trap, trapkast en deuren naar de woonkamer en keuken. De keuken ligt aan de achterzijde en kijkt richting de tuin. Een aparte deur in de hoek van de keuken geeft direct toegang tot de woonkamer. De woonkamer kijkt uit op voor- en achtertuin en is voorzien van lichte vloerbedekking.

Eerste verdieping

Via de trap bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat of comfortabele vloerbedekking. Naast de master bedroom beschikt u over twee extra kamers. Die kunnen worden gebruikt als kantoortje, werk- of studieruimte maar ook een gezellige kinderkamer behoort tot de mogelijkheden. Zo is de woning ook geschikt om er langere tijd te verblijven terwijl u gezin groeiende is. De badkamer bestaat uit een halfronde instapdouche en een wastafel met spiegel. De aansluiting van uw wasmachine bevindt zich naast de wastafel. De woning beschikt over een ruime vliering met extra bergruimte. Die bereikt u via de Vlizotrap op de overloop.

Tuin

De woning heeft een compacte voortuin met enkele groene struiken. De tuin aan de achterkant is bijna in zijn geheel bestraat en daardoor onderhoudsvrij. In de stenen schuur is voldoende ruimte voor uw fietsen, gereedschap en een kleine werkbank.

Moordrecht is een gezellig dorpje dat in 2006 na een volksraadpleging is samengevoegd met buurgemeenten Zevenhuizen/Moerkapelle en Nieuwerkerk aan den IJssel en wordt vanaf 1 januari 2010 gemeente Zuidplas genoemd. Dankzij de ligging geniet u hier optimaal van de groene omgeving en de rust, maar zijn alle denkbare voorzieningen op loop- of fietsafstand. Met de auto bent u snel en gemakkelijk verbonden met omliggende plaatsen als Zevenhuizen, Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zoetermeer. Dat maakt Moordrecht ook een prima uitvalsbasis als u werkt in de regio.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Koningin Julianastraat 15 te Moordrecht

€200.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring