Koningin Wilhelminaplein 52 te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Koningin Wilhelminaplein 52 te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dit in het hartje centrum van Waddinxveen gelegen appartement biedt je enorm veel woonoppervlakte welke verdeeld is over de twee verdiepingen. De eerste verdieping bestaat uit een grote woonkamer met open haard en een ruime woonkeuken met balkon. Centraal op de verdieping is het toilet terug te vinden. De tweede verdieping biedt ruimte aan de keurige badkamer en 4 grote slaapkamers, waarvan er 2 toegang hebben tot het tweede balkon. Het appartement zelf is gesitueerd boven een gezellige winkelgalerij. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom de woning en op slechts 10 minuten lopen vindt u het treinstation. De bus stopt voor de deur. Verder gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar de snelwegen (A12, A20 en A4) in de Randstad. Heb je geen zin in grote verbouwingen, maar zoek je wel een groot en mooi appartement…. dan is dit woonhuis wellicht een unieke kans! Het appartement heeft een inhoud van circa 350 m³ en een gebruiksoppervlakte “wonen” van 111 m². Het bouwjaar is 1964. Separaat biedt verkoper 1 garage of 2 garages aan, die direct gelegen zijn achter het appartement. De garages hebben beide een afmeting van 3.33 x 9.46 (31 m²) en zijn voorzien van elektra, dakvensters en een elektrische overhead-deur. De vraagprijs per garage is € 52.500,- kk

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree: Via de achterzijde van het appartementencomplex heeft u een eigen toegang tot het appartement. U gaat de trap op naar de hal van de eerste verdieping.
Eerste etage: De hal is ingedeeld met een vaste kast en meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de tweede verdieping en de woonkamer met open keuken. De verdieping is grotendeels voorzien van houten parketvloer en de wanden zijn voornamelijk voorzien van stucwerk. De woonkeuken aan de achterzijde is ingedeeld met een ruime hoekkeuken met ernaast ruimte voor een riante eetkamertafel. De keuken verkeert in een prima conditie en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkeuken geeft middels 2 verschillende deuren toegang tot het balkon op het westen. Een prima plek om 's
avonds nog van de zon te genieten. Het naast gelegen toilet is voorzien van een hangend closet en fonteintje.

De circa 28 m² grote woonkamer heeft veel daglichtinval door de grote, woning brede kunststofkozijnen met dubbelglas. In het midden is er een praktische trapkast aanwezig en de open haard is een gezellige sfeermaker in huis. Het plafond betreft een “spanplafond” wat garant staat voor een fraaie afwerking. Deze woonverdieping heeft exclusief het balkon een totaal woonoppervlakte van 51 m²!

Eerste verdieping

Deze verdieping biedt vier royale slaapkamers en een keurige badkamer. Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde (393 x 272 cm) heeft een deur naar het balkon. Slaapkamer 2, ook aan de achterzijde, (218 x 368 cm) heeft tevens een deur die toegang geeft tot hetzelfde balkon aan de achterzijde. Slaapkamer 3 (304 x 360 cm) aan de voorzijde heeft net als slaapkamer 4 kunststof kozijnen met rolluiken en vaste kasten. In één van de kasten van deze kamer is de cv-ketel gemonteerd en zijn er aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Slaapkamer 4 (300 x 360 cm) is ook gesitueerd aan voorzijde. De badkamer (208 x 184 cm) is keurig verzorgd en ingericht met een douchecabine met ingetegeld zitje. Daarbij is er een breed wandmeubel geplaatst en ontbreekt er een 2de toilet niet. De ventilatie is hier mechanisch geregeld.

Om een goed gevoel te krijgen met de indeling zijn 2D en 3D plattegronden gemaakt, welke terug te vinden zijn op onze site.

Bijzonderheden: Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing geplaatst in houten of kunststof kozijnen. Zowel de keuken, badkamer en het toilet zijn keurig verzorgd. Gezien de gunstige ligging van de balkons kunt u al van vroeg in de middag tot laat in de avond genieten van de (ondergaande) zon. Verder is de woonkamer nog voorzien van elektrische zonneschermen. Voor de verkoop en beschikbaarheid van de garages kunt u contact opnemen met onze verkopende makelaar. De oplevering is in overleg, maar desgewenst kan er snel opgeleverd worden.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Koningin Wilhelminaplein 52 te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring