Koningin Wilhelminasingel 49 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Koningin Wilhelminasingel 49 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze uitgebouwde eengezinswoning ligt op een mooie en rustige locatie, centraal in Waddinxveen in de Oranjewijk met vrij uitzicht over de singel aan de voorzijde. Je beschikt over een ruime woonkamer van bijna 30,00m², open keuken, vier slaapkamers en een diepe, zonnige tuin op het oosten. De woning ligt op loopafstand van diverse voorzieningen, waaronder winkelcentrum KW-Plein, basisscholen en openbaar vervoer. Er is volop parkeergelegenheid direct voor de deur.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt deze woning binnen in een gang met links de meterkast (6 groepen). Vervolgens de trap naar de eerste verdieping en een verdiepte kast onder de trap voor extra bergruimte. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een closet en fontein. Achterin de gang is links een garderobenis en hier is heel onopvallend ook de CV-combiketel opgesteld.
De doorzon woonkamer is heerlijk ruim. Er zijn grote raampartijen in voor- en achtergevel voor voldoende lichtinval. Vanuit de huiskamer kijk je leuk weg over een gedeelte van de straat en de singel. Langs de lange wand is een open haard met schouw aanwezig. Het plafond is gedeeltelijk verlaagd uitgevoerd. Door de aanbouw is een ruime woonkamer met open keuken ontstaan. Het gezamenlijk vloeroppervlak van woonkamer en keuken bedraagt circa 37,00m². De open keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van een vierpits gasfornuis met oven, afzuigkap, losse koel/vrieskast en onderbouw vaatwasser. Tussen woonkamer en keuken is een gezellige bar gemaakt. In de keuken is veel kastruimte beschikbaar. Vanuit de keuken geeft een deur toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

Bovenaan de trap kom je op de overloop. Er is een vaste, hardhouten trap naar zolder en een vaste kast op de overloop. Op de verdieping zijn drie slaapkamers. De beide grote slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast. Vanuit de kleinste slaapkamer is het dakterras bereikbaar. Het dakterras is ideaal om de was te drogen. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en verwarming.

Tweede verdieping

Je komt bovenaan de trap op de voorzolder. Hier is een wasmachineaansluiting en achter deurtjes is nog veel opbergruimte beschikbaar. Daglicht is er via een klein dakraam. Als je doorloopt kom je in de slaapkamer. Deze heeft aan de achterzijde een dakkapel. Verder is er in deze slaapkamer een wastafel met meubel aanwezig. Op diverse plaatsen is ook hier achter kleppen opbergruimte aanwezig.

Tuin

De tuin is heerlijk ruim en heeft vanaf de aanbouw tot aan de schutting aan de achterzijde een diepte van ruim 11,00 meter. De tuin is de gehele dag zonnig en tot het begin van de avond schijnt de zon nog in het achterste deel van de tuin. De tuin is voorzien van een terras, een gedeelte gras en er is diverse beplanting aanwezig. Halverwege zorgt een pergola met begroeiing voor een speels element. Achter in de tuin staat een stenen schuur, voorzien van elektra. Hiernaast is een gedeelte voorzien van een overkapping, waardoor je fietsen en tuinbenodigdheden droog kunt wegzetten. Er is een achterom aanwezig en aan de achtergevel bevindt zich een buitenkraan met wasbak. De aanwezige houtopslag is geheel gevuld, dus de open haard kan direct aan.
Aan de voorzijde beschik je over een 3,00 meter diepe voortuin, waardoor de woning een stuk vanaf de straat ligt. De voortuin is voorzien van diverse beplanting en er is ook hier een buitenkraan en stroompunt, handig voor bijvoorbeeld het wassen van de auto.

De woning is op de begane grond twee meter uitgebouwd.
Royale doorzon woonkamer van bijna 30,00m².
Veel bergruimte, onder meer door de verdiepte kelderkast, diverse vaste kasten, grote schuur en overkapping.
Voorgevel uitgevoerd met hardhouten kozijnen.
Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
Glasvezelinternet aanwezig.
Indien gewenst is inventaris over te nemen.
Keuze notaris voorbehouden aan verkoper.

Ligging:
De woning ligt aan een rustige straat met eenrichtingverkeer midden in Waddinxveen met heerlijk vrij uitzicht over een singel aan de voorzijde. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur. De woning ligt precies tussen de winkelcentra Luifelbaan en KW-Plein, beiden op loopafstand. Ook basisscholen en speeltuin zijn in de directe nabijheid te vinden, evenals een trein- en busstation.

Afmetingen:
Woonkamer 8,46 x 3,52m (29,80m²)
Keuken 3,47 x 1,98m ( 6,90m²)
Slaapkamer 1 3,79 x 3,55m (13,00m²)
Slaapkamer 2 3,55 x 2,62m ( 9,70m²)
Slaapkamer 3 2,54 x 1,96m ( 5,00m²)
Badkamer 1,96 x 1,10m ( 2,15m²)
Zolderkamer 3,96 x 3,39m (10,00m²)
Dakterras 5,61 x 2,04m ( 11,70m²)
Berging 3,02 x 2,19m ( 6,60m²)
Tuin 11,45 x 5,75m (65,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Koningin Wilhelminasingel 49 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring