Koningsspil 68 te Moerkapelle

€700.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Koningsspil 68 te Moerkapelle

€700.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Als wonen een manier van leven wordt Een zee aan ruimte in combinatie met een uiterst luxe afwerking. Dat zijn zonder enige twijfel de onderscheidende factoren van deze twee-onder-een-kapwoning in Moerkapelle. Moerkapelle ligt op steenworp afstand van Zoetermeer en uitstekend ten opzichte van de ontsluitingswegen naar Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Dit huis telt maar liefst zes kamers, een prachtige high end keuken en een zo mogelijk nog fraaiere badkamer. Als u wilt ontdekken hoe wonen een manier van leven wordt moet u dit huis aan Koningsspil 68 gaan bekijken. Maar pas op, u bent direct verkocht.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Dat we hier te maken hebben met een groot huis valt aan de buitenzijde niet te verdoezelen. De twee-onder-kapper toont aan de buitenzijde al klasse. Hoewel hypermodern en duurzaam is de architectuur uit de jaren dertig. Een fraai aangelegde voortuin en een oprit voor de garage met plaats voor meerdere auto’s vormen het aantrekkelijke entree.

Wanneer u het huis binnenkomt valt direct de lichtinval via het trappenhuis op. Dit komt door de ramen in het trappenhuis. In de hal vindt u de meterkast en het toilet. U komt de woonkamer binnen en heeft aan de linkerzijde het woongedeelte. De keuken bevindt zich aan de tuinzijde. De kamer is zoals we al aangaven meer dan royaal en de haard in het zitgedeelte geeft de living ook iets knus.

Zoals gezegd bevindt de keuken zich aan de tuinzijde. Deze zal in een artikel in VT Wonen niet misstaan. Een eiland met plek om aan te zitten staat prominent in het midden van de ruimte. Een wand met Neff inbouwapparatuur heeft u aan de ene kant terwijl het koken aan de andere zijde plaatsheeft. De keuken is met recht high-end. Tevens heeft u hier nog de beschikking over een ruime bijkeuken.

Eerste verdieping

De trap in de hal brengt u naar overloop op de eerste verdieping. De overloop ontsluit drie slaapkamers en de badkamer. Ook heeft u hier nog een ruime trapkast. De slaapkamer aan de voorzijde beslaat de volle breedte van het huis en verdient daarmee het predicaat master bedroom met glans. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het huis. En dan de badkamer. Deze is een plaatje om te zien. Een prachtig bubbelbad, een fraaie inloopdouche met grote regendouche (doucheplaat) en verlichting en een fraaie wastafel met badkamerspiegel. De badkamer zit vol met mooie details zoals verlichte ruimtes boven het toilet en de verlichting in de spiegeldeuren van de badkamerkast.

Tweede verdieping

Op de zolderverdieping vindt u nog eens twee ruime kamers beide voorzien van een dakkapel. Op de overloop is tevens een ruimte voor uw wasmachine en droger. Via de vlizotrap is tevens de vliering te bereiken. Openslaande deuren in de keuken geven toegang tot de tuin. Deze is deels betegeld en deels voorzien van een aangenaam grasveld. Een hoge heg zorgt voor voldoende privacy. Ook kunt u langs uw garage de tuin uitlopen maar u kunt ook via de achteruitgang de tuin uit. Het huis is toekomstbestendig, nooit meer problemen met wifi want elke kamer heeft supersnel internet

Moerkapelle is een gezellig dorp met alle voorzieningen die u voor het dagelijks leven nodig hebt. Verder zijn er veel speelmogelijkheden voor kinderen en ook scholen in de nabijheid. Ook zijn er voldoende openbaar vervoerverbindingen en bent u zo op de A12 of N209. En wanneer u de natuur in wilt heeft u het uitgestrekte Bentwoud praktisch aan uw voeten.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Koningsspil 68 te Moerkapelle

€700.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring