Laan van Avant-Garde 446 te Rotterdam

€525.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Laan van Avant-Garde 446 te Rotterdam

€525.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Fraaie drie-onder-een-kap herenhuis gelegen in de populaire en kindvriendelijke wijk Nesselande. Deze woonwijk is aantrekkelijk door zijn vrije ligging nabij de Boulevard met het strand, het metrostation, sport- en zorgfaciliteiten en de diverse winkels en horecagelegenheden. Ook zijn er voldoende basisscholen en kinderopvang in de buurt. En als je toch stiekem meer een “stadsmens” bent hebben we goed nieuws, want Rotterdam en de uitvalswegen naar de andere steden liggen op korte afstand. Laan van Avant-Garde 446 betreft de middelste woning van een blok van drie en is in 2007 gebouwd op een perceel (eigen grond) van 166 m². Het ontwerp van deze woning kenmerkt zich door de hoog opgetrokken tuitgevel, de hoeksprong in de voorgevel en de 7 grote raamkozijnen die geplaatst zijn in de linkerzijde van de gevel. Vanuit het woonhuis en de tuin heb je een heel open, ruime beleving met een vrij uitzicht over de omgeving. Het ruime concept van dit woonhuis heeft er mede voor gezorgd dat er 5 flinke slaapkamers beschikbaar zijn, een riante (berg)zolder, een prachtige badkamer en een grote tuingerichte woonkamer met open keuken. Zoals wij zeggen, een echt gezinshuis. De inhoud van dit fraaie herenhuis bedraagt circa 618 m³ en de gebruiksoppervlakte (wonen) is ingemeten op 165 m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De entree tot de woning is door de met siergrind, grote staptegels en vaste planten aangelegde voortuin. De entree bevindt zich aan de rechterzijde van het woonhuis. De ruime entree/hal is voorzien van een garderobe en vaste trap naar de eerste verdieping. De aanwezige toiletruimte is modern en keurig aangelegd en voorzien van een hangend closet. Achter het toilet bevindt zich de meterkast met daarin 7 groepen, een kookgroep en een aardlekschakelaar. De vloer is afgewerkt met een fraaie tegelvloer.

De tuingerichte en uitgebouwde woonkamer is voorzien van een fraaie open keuken, trapkast en schuifpui naar de fijne achtertuin. Deze sfeervolle woonkamer is verder keurig afgewerkt. De fraaie inbouwkeuken is voorzien van een L-vormige opstelling met het kookgedeelte op het schiereiland. Tegenover deze opstelling is een extra apparatenkast geplaatst. De keuken is uitgevoerd in een diep (wijn)rode kleur en voorzien van een donker natuurstenen werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast, combimagnetron, koffiemachine, vaatwasser en een inductiekookplaat met afzuigkap.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: via een vaste trap heb je toegang tot de tweede woonlaag met maar liefst 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 10,2 m², 12,7 m² en 14.9 m² welke allemaal keurig zijn afgewerkt. In de laatste genoemde slaapkamer is een heuse bioscoop gebouwd die verkoper ter overname aanbiedt. Het laatste vertrek op deze verdieping betreft de badkamer. Deze ruime en luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met dubbele regendouche, dubbele wastafel met hangkasten, hangend closet en handdoekradiator. De ruimte wordt geventileerd door een mechanische ventilatie unit en een draai-kiepraam.

Tweede verdieping

Tweede verdieping: deze flinke zolder heeft een nokhoogte van circa 5.3 meter wat het ruimtelijke effect enorm versterkt. Deze 50 m² grote zolder is verdeeld in een slaapkamer van ruim 22 m² aan de achterzijde, een praktische inloopkast in het midden gedeelte en een extra (werk/hobby) kamer aan de voorzijde. De laatste kamer is voorzien van een vaste kastenwand met daarin de wasmachine en wasdroger. Ook is vanuit deze kamer de praktische vliering bereikbaar. De hoogte van deze vliering is bijna 2 meter en de vloerafmeting is 2,75 x 5.52 meter. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van airconditioning.

Tuinen: De verzorgde voortuin van 3.00 x 5.50 m is gesitueerd op het noorden en vormt een mooi geheel met de naast gelegen huizen. De mooi aangelegde achtertuin van 15.00 x 5.50 m is gelegen op het oosten en is voorzien van straatwerk en beplanting. Aan de rechterzijde is tussen het woonhuis en de berging een pergola gebouwd. Hieronder is het goed toeven. Aan de achterzijde is op de houten vlonder een tweede terras gemaakt. Hier vandaan is ook het openbaar gebied bereikbaar.

Bijzonderheden: De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbelglas. De oplevering van dit huis is gekoppeld aan nieuwbouw, dus nog niet definitief vast te stellen. Verkoper geeft een indicatie af van maart / april 2022. Voor de maatvoering verwijzen wij je graag naar de plattegronden. Warm water en verwarming zijn geregeld middels stadsverwarming (energietransitie-proof).

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Laan van Avant-Garde 446 te Rotterdam

€525.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring