Laveibos 24 te Zoetermeer

€215.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Laveibos 24 te Zoetermeer

€215.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

In de woonwijk Meerzicht te Zoetermeer bieden wij je nu dit leuke 4-kamer startersappartement aan. Het appartement ligt op de tweede woonlaag en voor de deur zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen. En heb je geen auto, dan liggen de beide RandstadRail stations Meerzicht en Voorweg én het NS Station Zoetermeer op loopafstand. Ook het busstation is letterlijk om de hoek. En als we het dan toch over een ideale liggen hebben, kunnen we je ook nog melden dat het Stadshart, het winkelcentrum Meerzicht en veel sportaccommodaties prima bereikbaar zijn en dat alles binnen slechts een paar minuten. Zoals we al vertelden ligt het Laveibos 24 op de tweede verdieping, welke je bereikt middels de verzorgde centrale entree van het complex. De entree is voorzien van een bellenbord, brievenbussen en intercom. Middels de afgesloten entree toegang tot de beide liften (en trappenhuis) die je naar de gewenste verdieping brengt. De privé bergingen in de onderbouw zijn vanaf de buitenzijde te bereiken.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Indeling appartement: De ruime hal met garderobe en meterkast geeft toegang tot de zonnige woonkamer. De woonkamer van circa 30 m² heeft door zijn zuidelijke oriëntatie een fijn ruim en licht karakter. De woonkamer is keurig afgewerkt en voorzien van een mooie laminaatvloer.
Aan de linker kant van de woonkamer tref je de eerste slaapkamer (master) welke voorzien is van een praktische berging. De laminaatvloer is gelijk aan die van de woonkamer en vormt dus een mooi geheel. Aan de andere zijde van de woonkamer vinden we slaapkamer 2 en 3 terug, die gescheiden worden door de badkamer en het toilet. De drie slaapkamers zijn respectievelijk (circa) 14 m², 9 m² en 12 m² groot, waarbij de laatstgenoemde toegang heeft tot het zonnige balkon. Het laminaat van de woonkamer is weer doorgelegd in de tweede en derde slaapkamer.
De badkamer is ingedeeld met een ruime douchecabine, een breed wastafelmeubel en de opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger. Het keurige separate toilet is voorzien van duobloktoilet en een fonteintje en is tot halve hoogte betegeld. Naast de entree aan de galerijzijde is de keuken gesitueerd. Deze gesloten keuken is eenvoudig, maar praktische ingericht. Zo is er genoeg werk,- en bergruimte en ontbreekt er een vaste kast niet. Door het verwijderen van de tussenmuur is de keuken op eenvoudige wijze bij de woonkamer te betrekken.

Bijzonderheden: Het balkon heeft een afmeting van 2,72 x 1,90 cm en loopt als “zeembalkon” door tot de volledige breedte van het appartement. De berging in de onderbouw heeft een afmeting van 284 x 2.36 cm. Het appartementencomplex ligt ook in de nabijheid van "Westerpark" waar het heerlijk toeven rondom de speelweiden, schapenweide, natuurtuin, kinderspeeltuin, het vogeleiland en de waterpartijen. Het appartement is zowel met de auto, als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

En niet geheel onbelangrijk:

De oplevering is in overleg met de verkoper, indicatie augustus 2021.
Het complex beschikt over een huismeester.
Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
De verwarming is geregeld middels blokverwarming, warmwater middels een elektrische huurboiler
Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren
Bijdrage € 178,74,35, exclusief € 84,78 voorschot stookkosten (verbruik huidige eigenaar circa € 52,-)
Inlichtingenformulier en stukken VvE ter inzage op kantoor aanwezig
Bouwjaar 1972, gebruiksopp. (wonen) 92 m², inhoud 290 m³


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Laveibos 24 te Zoetermeer

€215.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring