Lindengaarde 24 te Waddinxveen

€355.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Lindengaarde 24 te Waddinxveen

€355.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Hier is het heel fijn wonen! Heel veel ruimte en ligging op een prima plek in de rustige en groene wijk Groenswaard. De woning heeft een basismaat van 6,33m breed en 8,04m diep en de doorzonwoonkamer heeft enorm veel lichtinval door de grote ramen. Deze woning heeft een woonoppervlak van 136,00m², open keuken en 5 slaapkamers en is goed onderhouden. De recent aangebrachte 15 zonnepanelen zorgen voor een aanzienlijke energiebesparing. Deze woning ligt mooi centraal aan een woonerf waar alleen bestemmingsverkeer komt. Het betreft een kindvriendelijke en rustige buurt met veel jonge gezinnen. In de directe omgeving kunnen kinderen naar hartenlust veilig spelen in de verschillende speeltuintjes. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur. De woning ligt op loopafstand van winkelcentrum Groensvoorde en ook het KW-Plein met onder meer een supermarkt is op korte afstand. Er zijn diverse basisscholen in de directe omgeving. Het treinstation Waddinxveen-Noord en het Gouwebos is eveneens dichtbij. De straten zijn er ruim en de huizen zijn over het algemeen net een “slag groter” dan woningen in vergelijkbare wijken.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De hal is bij dit type woning vanuit de bouw een stuk naar buiten geplaatst, waardoor een ruime entree aanwezig is. Er is dan ook genoeg plek voor jassen en schoenen of bijvoorbeeld een buggy te plaatsen. Deze uitbouw is recent geheel vernieuwd en daarbij voorzien van kunststof kozijnen, kunststof rabatdelen en modern dubbel glas.
In de hal bevindt zich de meterkast (7 groepen en aardlekschakelaar) en toiletruimte. Het toilet is gedeeltelijk betegeld en voorzien van staand closet en fontein.
Vanuit de hal kom je in de doorzon woonkamer. Deze heeft een formaat van ruim 33,00m². De geoliede Amerikaans eiken massief houten vloer geeft de begane grond verdieping een warme uitstraling. Het plafond is glad gestuukt. De open keuken is L-vormig opgesteld en beschikt over een vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat met afzuigschouw en combi-magnetron. Het plafond is hier iets verlaagd en voorzien van inbouwverlichting. Vanuit de keuken geeft een deur toegang tot de tuin.
De trap naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer.

Eerste verdieping

Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 14,55m², 14,00m² en 6,00m² . De slaapkamers aan de achterzijde hebben een vaste inbouwkast. De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een wastafel. Op de overloop bevindt zich nog een inbouwkast. Deze is lekker groot van formaat. De badkamer heeft een goede maatvoering en beschikt over een ligbad, wastafel met meubel en vrij hangend closet. Ook de wasmachineaansluiting is hier aanwezig.

Tweede verdieping

Bij dit type woonhuis loopt de voorgevel door tot op de tweede verdieping. Hierdoor is er op deze tweede woonlaag ook veel bruikbare ruimte. Er bevinden zich twee slaapkamers aan de voorzijde, beiden voorzien van kunststof kozijnen met kantel-/kiepramen. De grote slaapkamer heeft een eigen wastafel. Vanuit de kleine slaapkamer is een open bergvliering bereikbaar die zich boven de overloop bevindt.
De CV-combiketel staat in een aparte afgesloten ruimte. Er is lichtinval door een klein dakraam. Je kunt deze ruimte gebruiken als bergruimte, maar het is ook mogelijk om hier met wat kleine aanpassingen de wasmachine te plaatsen. Vanuit hier is ook nog de extra opbergruimte achter de grote slaapkamer bereikbaar.

Tuin

De tuin ligt op het oosten. Aan de achtergevel van het huis is een markies als zonwering geplaatst. De tuin bestaat deels uit straatwerk en gedeeltelijk uit vlonderdelen. Achter in de tuin staat de stenen berging met daaraan vast een fraaie overkapping. In de berging is elektra aanwezig.

In juli 2021 zijn 15 zonnepanelen op het dak geplaatst (opbrengst juli-dec. 2021: 2100kWh)
Schuurdak met overkapping vernieuwd in 2021
Uitgebouwde hal aan voorzijde vernieuwd in 2020.
CV-combiketel vernieuwd in 2018.
Geheel voorzien van dubbel glas en dakisolatie.
Kunststof kozijnen op tweede verdieping.
Betonnen (tussen)vloeren geven extra comfort en geluidsreductie.

Oplevering: in overleg, vanaf 30 september 2022 mogelijk

Afmetingen:
Woonkamer 8,04 x 3,83m (33,00m²)
Keuken 3,73 x 2,41m ( 9,00m²)
Slaapkamer 1 4,13 x 3,52m (14,55m²)
Slaapkamer 2 3,83 x 3,55m (14,00m²)
Slaapkamer 3 2,63 x 2,11m ( 6,00m²)
Badkamer 2,70 x 2,25m ( 6,00m²)
Slaapkamer 4 4,97 x 3,56m (17,70m²)
Slaapkamer 5 2,67 x 2,12m ( 5,65m²)
Berging in tuin 3,55 x 2,57m ( 9,00m²)
Overkapping 2,78 x 2,54m ( 7,00m²)
Tuin 10,30 x 6,50m (67,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Lindengaarde 24 te Waddinxveen

€355.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring