Lindengaarde 26 te Waddinxveen

€350.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Lindengaarde 26 te Waddinxveen

€350.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een zeer ruime woning gelegen in de woonwijk “Groenswaard” in Waddinxveen. De woning heeft een basismaat van 635 x 803 cm en de doorzonwoonkamer heeft enorm veel lichtinval door de grote kozijnen. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamer en op de zolder zijn 2 slaapkamers en alle vloeren zijn van beton. De wijk waarin de woning staat is een rustige en groene wijk, waarin het wonen als erg plezierig en veilig ervaren wordt door de bewoners. De woning ligt centraal in de wijk en op loopafstand van het winkelcentrum en het NS-treinstation Waddinxveen Noord. Parkeren lukt gemakkelijk en de Lindengaarde heeft geen doorgaand verkeer. De straten zijn er ruim en de huizen zijn over het algemeen net een “slag groter” dan woningen in vergelijkbare wijken. In de buurt kunnen kinderen naar hartenlust veilig spelen in de verschillende speeltuintjes en wandelen doe je in het Gouwebos dat vlakbij is. De woning is gebouwd in 1971 op een perceel (eigen) grond van 157 m². De inhoud van het huis bedraagt 454 m³ en de gebruiksoppervlakte wonen is ruim 137 m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal met meterkast en eenvoudige toiletruimte. Het toilet is voorzien van een toilet en fonteintje. De woonkamer is een doorzon woonkamer met open trap naar de eerste verdieping. Aan de achterzijde is de keuken met een eiland voorzien van opbergruimte. Vanuit de keuken is een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met trap naar de zolderverdieping en een vaste kast in de 2de hal. Deze verdieping is ingedeeld met een ruime badkamer en 3 slaapkamers. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft twee vaste kasten. De kleinere kamer ernaast heeft één vaste kast en er is een grote slaapkamer aan de voorzijde. De ruime badkamer is eenvoudig en voorzien van een wastafelmeubel, douche en toilet.

Tweede verdieping

De zolder van het huis heeft zijn grote bruikbare oppervlakte grotendeels verkregen doordat vanuit de bouw de voorgevel hoog is “doorgetrokken”. Door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde is een derde slaapkamer mogelijk. Nu zijn er 2 slaapkamers en een aparte technische ruimte met daarin de opstelplaats voor de ATAG Hr cv-ketel.

Tuin

De achtertuin is 6,5 meter breed en 10 meter diep en is rondom voorzien van schuttingen en een achterom naar de poort. De stenen berging heeft een oppervlakte van 9 m2.

De woning is geheel leeg en hierdoor kan de oplevering op korte termijn.

Deze woning is gunstig gelegen nabij een winkelcentrum, in de directe nabijheid van basisscholen (op loopafstand en veilig bereikbaar), voortgezet onderwijs (Coenecoop College), kinderboerderij, sportmogelijkheden, openbaar vervoer (NS station en bushalte) en de uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Lindengaarde 26 te Waddinxveen

€350.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring