Louis Couperusstraat 25 te Waddinxveen

€448.500,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Louis Couperusstraat 25 te Waddinxveen

€448.500,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Graag brengen wij dit unieke huis onder jouw aandacht. De Louis Couperusstraat 25 wordt op dit moment gerealiseerd aan de rand van Waddinxveen. De woning heeft prachtig uitzicht over de voorofsche polder. Het huis biedt erg veel praktische ruimte, verdeeld over 4 woonlagen vind je een grote woonruimte, vijf slaapkamers, twee badkamers en een grote inpandige berging. Ook de buitenruimtes zijn niet vergeten, aan de voorofsche polder bevindt zich een onderheid terras, op het zonnige zuiden beschik je over een diepe tuin van circa 20 meter diep, die tevens plaats biedt aan 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tijdens de bouwfase wordt de woning aangemerkt als bouwnummer 20, type E. In het kort: een woonkamer op de eerste verdieping met prachtig uitzicht over de polder tuinkamer op de begane grond, die ook ideaal is als thuiswerkplek of behandelruimte de woning is gasloos en uitgevoerd met een individuele bodemwarmtepomp er is vloerverwarming en koeling op iedere verdieping 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, ideaal voor elektrische auto’s nieuwbouw met een snelle oplevering, naar verwachting zomer 2021

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De entree zich aan de voorzijde, tezamen met de inpandige berging, met 13m2 van zeer royaal formaat. Tevens vind je hier een toilet, een aparte ruimte voor wassen en drogen, een trapkast en de meterkast. Maar de meest bijzondere plek is natuurlijk de tuinkamer. Deze kan worden gebruikt als inspirerende werkplek, ideaal om je terug te trekken wanneer je regelmatig thuis werkt met de kinderen in huis. Maar natuurlijk ook geschikt als praktijkruimte, atelier,speelkamer of slaapkamer. De koeien grazen in de zomermaanden slechts een paar meter verderop.

Eerste verdieping

Waarom wonen op de begane grond, wanneer je vanaf de eerste etage not beter kunt genieten van het Hollandse landschap? De eerste verdieping heeft grote raampartijen aan 2 zijden, deze etage kan worden ingericht als heerlijke woonruimte met aansluitend de woonkeuken. Zoals boven aangeven is de gehele woning voorzien van vloerverwarming, naast het comfort geeft dit het huis een extra strakke uitstraling, want nergens zie je de radiatoren.

Tweede verdieping

En dan nog eens twee woonlagen
De platte daken zorgen er natuurlijk voor dat ook er ook op deze verdiepingen geen ruimte verloren gaat, maar hier wordt vooral de voordeel van de 4e woonlaag voelbaar. Geen kleine onhandige slaapkamers, maar twee slaapkamers van master bedroom formaat. De badkmer ligt centraal in het midden en wordt volledig betegeld en uitgevoerd met een toilet, wastafel en een inloopdouche.

Hobby slapen of genieten?
Op de bovenste verdieping vind je een sfeervol dakterras van ongeveer 10 m2. Naast het dakterras zijn er nog 2 kamers en een tweede badkamer. Deze mogelijkheden zijn eindeloos, slapen, werken, hobbyruimte, sportruimte of wellnessruimte. Voor al je wensen is er meer dan genoeg plek.

In de Voorofsche polder is sinds bijna twintig jaar de natuur weer de baas. In dit aantrekkelijke landschap zijn in het voorjaar en in de zomermaanden grote aantallen typisch Nederlandse weidevogels te zien. Vogels die het vaak overal steeds moeilijker krijgen, maar het hier nog erg prettig toeven vinden. Samen met de grazende schapen en koeien maken zij van dit kleine stukje natuur op mooie dagen een schilderachtig landschap.De Gouwe is op zijn beurt de belangrijkste levensader van het Groene Hart. En het is een levendige rivier: elk jaar passeren ongeveer 30.000 vaartuigen de hefbrug. Meer dan de helft van al deze schepen is recreatievaart. Omdat de Gouwe onderdeel is van de zogeheten Staandemastroute (van Vlissingen naar Delfzijl) varen er ook veel grotere zeilschepen voorbij.

Natuurlijk, Waddinxveen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen stad. Maar tegelijkertijd ademt Waddinxveen nog een dorpse sfeer uit. Hier is het leven nog goed. Dat komt onder andere door de grote hoeveelheid groen, de kleinschalige wijken met een landelijk karakter en de sfeer die zich nog het best laat omschrijven als lekker gemoedelijk. Hier vindt u alles wat het leven zo aantrekkelijk maakt. Een hapje of drankje in een van de gezellige restaurants, winkelen in het gezellige, moderne winkelcentrum of genieten van het Groene Hart, waar Waddinxveen middenin ligt.

Inderdaad, een prima plek om op te groeien
Waddinxveen is voor kinderen echt een heerlijke plek om op te groeien. Met al die vele veilige speelmogelijkheden is dat natuurlijk best wel Logisch. Als u een basisschool voor uw kroost moet uitzoeken is er meer dan genoeg keuze. Immers, in nagenoeg alle wijken van Waddinxveen is er openbaar en Christelijk basisonderwijs, dat allemaal bekend staat om het goede niveau en de grote persoonlijke aandacht voor uw kind.

Behalve voldoende basisscholen heeft Waddinxveen bovendien een prima middelbare school: het Coenecoop College. Dit is een moderne scholengemeenschap met gymnasium, atheneum, havo, mavo en vmbo-klassen. De school groeit in haar regionale functie, staat goed aangeschreven en biedt leerlingen volop de kans om zich internationaal te oriënteren en te ontwikkelen. Wonen in Waddinxveen legt dus in alle opzichten een basis voor een goede toekomst.

Nog niets te doen in de avonduren?
Bij een ‘stads’ dorp hoort natuurlijk een bloeiend verenigingsleven. Waddinxveen beschikt dan ook over tal van verenigingen variërend van toneelvereniging tot bridgevereniging. En daarnaast heeft de gemeente voor bijna elke tak van sport wel een sportvereniging.

En heerlijk centraal
Waddinxveen is dé ideale uitvalsbasis voor mensen die royaal willen wonen, maar toch ook snel op het werk of op school willen zijn. Direct gelegen aan de snelwegen A12 en A20 bent u binnen no time in de vier grote steden, zowel met de auto als met het voor de deur gelegen openbaar vervoer.

Deze unieke ligging verklaart, samen met het prachtige woonaanbod de aantrekkingskracht van Waddinxveen.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Louis Couperusstraat 25 te Waddinxveen

€448.500,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring