Louis Couperusstraat 7 te Waddinxveen

€500.000,- V.O.N.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Louis Couperusstraat 7 te Waddinxveen

€500.000,- V.O.N.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Graag brengen wij dit unieke huis onder jouw aandacht. De Louis Couperusstraat 7 is recent opgeleverd en ligt aan de rand van Waddinxveen. Vanuit de woning is er prachtig uitzicht over de voorofsche polder. Het huis biedt erg veel praktische ruimte verdeeld over 4 woonlagen vind je een lekkere woonruimte, 4 slaapkamers, 2 badkamers, en een heerlijke zolder. Ook de buitenruimtes zijn niet vergeten, aan de polder bevindt zich een onderheid terras, op het zonnige zuiden beschik je over een royaal dakterras en diepe tuin van circa 15 meter, waar tevens ruimte is voor het aanleggen van een parkeerplaats op eigen terrein. In het kort: een woonoppervlakte van 175 m2 prachtig uitzicht over de polder De woning is gasloos en uitgevoerd met een bodemwarmtepomp ( eigendom ) Vloerverwarming en koeling op iedere verdieping 1 parkeerplaats op eigen terrein, ideaal voor een elektrische auto een nieuwbouw woning zonder een lange oplevertermijn

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Via de diepe voortuin, kom je in de ruime hal. De hal biedt plaats aan het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal worden de woonkamer en de keuken bereikt. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en het woongedeelte aan de achterzijde. Dankzij grote raampartijen is er mooi uitzicht over de voorofsche polder. Via de openslaande deuren wordt er onderheide terras dat grenst aan de polder bereikt. De koeien grazen in de zomermaanden slechts een paar meter verderop.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt plaats aan 2 slaapkamers en de badkamer. Wat direct opvalt zijn de zijn de enorme raampartijen, zo zijn deze kamers ook prima geschikt als eetkamer, hobbykamer of een werkkamer, aan ruimte geen gebrek. De badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd met een inloopdouche, wastafel en een vrijhangend toilet.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping vinden we eveneens twee grote slaapkamers met in het midden een afgewerkte badkamer. Ook deze badkamer is volledig betegeld en biedt plaats aan een inloopdouche en wastafel. Naast de badkamer is er nog een praktische wasruimte.

In de Voorofsche polder is sinds bijna twintig jaar de natuur weer de baas. In dit aantrekkelijke landschap zijn in het voorjaar en in de zomermaanden grote aantallen typisch Nederlandse weidevogels te zien. Vogels die het vaak overal steeds moeilijker krijgen, maar het hier nog erg prettig toeven vinden. Samen met de grazende schapen en koeien maken zij van dit kleine stukje natuur op mooie dagen een schilderachtig landschap.De Gouwe is op zijn beurt de belangrijkste levensader van het Groene Hart. En het is een levendige rivier: elk jaar passeren ongeveer 30.000 vaartuigen de hefbrug. Meer dan de helft van al deze schepen is recreatievaart. Omdat de Gouwe onderdeel is van de zogeheten Staandemastroute (van Vlissingen naar Delfzijl) varen er ook veel grotere zeilschepen voorbij.

Natuurlijk, Waddinxveen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen stad. Maar tegelijkertijd ademt Waddinxveen nog een dorpse sfeer uit. Hier is het leven nog goed. Dat komt onder andere door de grote hoeveelheid groen, de kleinschalige wijken met een landelijk karakter en de sfeer die zich nog het best laat omschrijven als lekker gemoedelijk. Hier vindt u alles wat het leven zo aantrekkelijk maakt. Een hapje of drankje in een van de gezellige restaurants, winkelen in het gezellige, moderne winkelcentrum of genieten van het Groene Hart, waar Waddinxveen middenin ligt.

Inderdaad, een prima plek om op te groeien
Waddinxveen is voor kinderen echt een heerlijke plek om op te groeien. Met al die vele veilige speelmogelijkheden is dat natuurlijk best wel Logisch. Als u een basisschool voor uw kroost moet uitzoeken is er meer dan genoeg keuze. Immers, in nagenoeg alle wijken van Waddinxveen is er openbaar en Christelijk basisonderwijs, dat allemaal bekend staat om het goede niveau en de grote persoonlijke aandacht voor uw kind.

Behalve voldoende basisscholen heeft Waddinxveen bovendien een prima middelbare school: het Coenecoop College. Dit is een moderne scholengemeenschap met gymnasium, atheneum, havo, mavo en vmbo-klassen. De school groeit in haar regionale functie, staat goed aangeschreven en biedt leerlingen volop de kans om zich internationaal te oriënteren en te ontwikkelen. Wonen in Waddinxveen legt dus in alle opzichten een basis voor een goede toekomst.

Nog niets te doen in de avonduren?
Bij een ‘stads’ dorp hoort natuurlijk een bloeiend verenigingsleven. Waddinxveen beschikt dan ook over tal van verenigingen variërend van toneelvereniging tot bridgevereniging. En daarnaast heeft de gemeente voor bijna elke tak van sport wel een sportvereniging.

En heerlijk centraal
Waddinxveen is dé ideale uitvalsbasis voor mensen die royaal willen wonen, maar toch ook snel op het werk of op school willen zijn. Direct gelegen aan de snelwegen A12 en A20 bent u binnen no time in de vier grote steden, zowel met de auto als met het voor de deur gelegen openbaar vervoer.

Deze unieke ligging verklaart, samen met het prachtige woonaanbod de aantrekkingskracht van Waddinxveen.

En dan is er nog een woonlaag, de derde verdieping is een open ruimte. Ook deze ruimte is heerlijk licht en daarmee perfect te gebruiken als hobby of werkruimte. Het aangrenzende dakterras ligt op het zuiden en heeft een oppervlakte van 14 m2. Hier kun je in het vroege voorjaar al heerlijk genieten van de zon

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Louis Couperusstraat 7 te Waddinxveen

€500.000,- V.O.N.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring