Malachietgroen 28 te Zoetermeer

€300.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Malachietgroen 28 te Zoetermeer

€300.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

In de populaire wijk Rokkeveen staat deze goed onderhouden eengezinswoning. De gebruiksoppervlakte is 116m2 en de woning ligt op 127m2 eigen grond. Deze woning heeft een zeer lichte en royale woonruimte op de begane grond en beschikt tevens over vier grote slaapkamers, bergruimte, tuin en een dakterras. In de achtertuin staat de stenen berging.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Via de verzorgde voortuin wordt de voordeur bereikt. De hal biedt plaats aan het toilet, de meterkast, trapopgang, vanuit de hal wordt de woonkamer bereikt. De keuken bevindt zich aan de voorzijde het zitgedeelte aan de achterzijde. De woonkamer is extra licht dankzij de harmonica deuren in de achtergevel. Zodra de temperatuur het toelaat kun je de tuin volledig bij de woonkamer betrekken, dankzij de harmonica deuren en overkapping in de tuin. De wanden zijn licht van kleur en op de vloer ligt een moderne laminaat. De keuken is licht van kleur en uitgevoerd met een composiet aanrechtblad. De keuken biedt veel opbergruimte en beschikt uiteraard over inbouwapparatuur.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt plaats aan drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en zijn 14 en 7,5m2 groot. De slaapkamer aan de voorzijde is 9,5m2 groot. De badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd met douchecabine, hangend toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Ook de tweede verdieping is lekker ruim. Er is geen ruimte verlies dankzij het platte dak. Op de verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer van 16,5 m2. Ook is hier een royale wasruimte / bergruimte van 8,68m2. Vanuit de hal op de tweede verdieping is het dakterras te bereiken. Het dakterras ligt op het zuidwesten je kunt hier al in het vroege voorjaar van de zon genieten.

De woning ligt in een groene, rustige en kindvriendelijke omgeving, op korte afstand van wijkwinkelcentra, basisscholen, sportvoorzieningen en het Burgemeester Hoekstrapark.

Bijzonderheden
Moderne / luxe keuken
Harmonica deur achtergevel
Tuinoverkapping
buitenschilderwerk 2017
platte daken vervangen in 2017

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Malachietgroen 28 te Zoetermeer

€300.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring