Marktstraat 82 te Waddinxveen

€420.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Marktstraat 82 te Waddinxveen

€420.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dit appartement ligt op een prachtige plek in het nieuwe winkelcentrum van Waddinxveen en biedt u heel veel voordelen. Zo ervaart u in deze woning de ruimte door het royale woonoppervlak van 114,00m², ervaart u gemak en flexibiliteit door de aanwezigheid van 3 slaapkamers, ervaart u het plezier van veel daglicht door de grote raampartijen en diverse openslaande deuren. U zult ook ervaren hoe fijn het is om te beschikken over 2 balkons, zodat u de hele dag wel ergens van de zon kunt genieten. In combinatie met de perfecte staat, verzorgde afwerking en een ligging direct nabij alle winkels en openbaar vervoer, maakt dat u dit appartement zeker gezien moet hebben!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Algemeen:
Aan de Marktstraat bevindt zich de fraaie royale entree met videofooninstallatie en brievenbussen. U komt het appartementencomplex binnen in een ruime betegelde hal. Er is hier de toegang naar de lift en het trappenhuis. De lift brengt u comfortabel op de woonverdieping.

Indeling appartement:
Aangekomen op de derde woonlaag komt u het appartement binnen in een ruime L-vormige gang. Als u deze tot het einde doorloopt komt u in de grote woonkamer. Direct valt op dat het heerlijk licht is. Woonkamer en keuken vormen een logisch geheel en hebben een gezamenlijk vloeroppervlak van ongeveer 42,00m². Centraal geplaatst zijn de openslaande deuren naar het royale balkon. Aan de rechterzijde is ook nog een Frans balkon met eveneens openslaande deuren. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie PVC vloer, die drempelloos doorloopt in de diverse kamers. Samen met de lichte wandafwerking zorgt dit dat het appartement een rustige en prettige sfeer heeft.
De keuken is U-vormig opgesteld met het kookgedeelte in het eilanddeel. De Bora inductiekookplaat is voorzien van een geïntegreerd afzuigsysteem en daarmee helemaal van deze tijd! Verder is de keuken voorzien van een koelkast, vaatwasser, luxe Whirlpool 6th Sense combi-oven met diverse handige functies en veel kastruimte.
Als u de woonkamer verlaat en de gang inloopt komt u eerst rechts bij de inpandige berging. Deze ruimte beschikt over de wasmachineaansluiting en hier is ook de installatie van de WKO en ventilatie-unit ondergebracht.
De drie slaapkamers liggen naast elkaar aan de andere zijde van de gang. Vanuit de slaapkamers is er zicht op de rustige daktuin. Twee slaapkamers hebben deuren naar het hier gelegen tweede balkon. Dit grote balkon heeft een afmeting van maar liefst bijna 11,00m². De ochtendzon heeft u op het balkon bij de woonkamer. De middag- en avondzon juist op het tweede balkon dat op de daktuin uitkijkt.
U beschikt bij dit appartement over een royale badkamer. Er is veel vrije ruimte, een grote inloopdouche en een wastafel met meubel en spiegelkast. De badkamer is geheel betegeld met witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels. De aparte toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en is voorzien van een vrij hangend closet en fontein.
Als u dan vanuit de gang weer doorloopt naar de voordeur, dan komt u eerst nog bij de meterkast. Deze is voorzien van 8 groepen en aardlekschakelaars.

Parkeergarage en berging:
In de kelder van het complex beschikt u in het privégedeelte over een gereserveerde parkeerplek voor de auto. De parkeergarage is gescheiden van de openbare parkeerruimte. U parkeert samen met de medebewoners in een aparte parkeergarage waar alleen bewoners kunnen parkeren. In de onderbouw beschikt u eveneens over een eigen berging. De berging is prettig ruim en heeft een vloeroppervlak van 7,50m².
Vanuit deze kelder kunt u met de lift of trap naar de centrale hal of naar uw woonverdieping.

Gebouwd in 2014, eerste ingebruikname 2016.
Geheel geïsoleerd, onder meer met HR ++ beglazing, energielabel A.
Zeer goede geluidsisolatie.
Voorzien van Warmte Koude Opslag (WKO installatie). Dit systeem zorgt op energiezuinige wijze voor een aangenaam klimaat in de zomer en de winter. Door de WKO installatie kan de vloerverwarming het appartement verwarmen en koelen.
Heerlijk licht appartement door aanwezigheid van veel ramen.
Twee royale balkons.
Eigen parkeerplek in de parkeergarage.
U mag gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin.
De maandbijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren bedraagt € 193,25 voor het woongedeelte en € 37,15 voor de parkeergarage.
De oplevering is in overleg, indicatie 4e kwartaal 2020.

Ligging:
Vanuit de woonkamer van het appartement kijkt u leuk in de richting van het levendige Gouweplein, het centrum van Waddinxveen. Kijk je naar de andere zijde, dan is er zicht op het Burgemeester Warnaarplantsoen met de kinderboerderij. Vanuit de slaapkamers en het tweede balkon is er uitzicht op de daktuin.
Het centrum van Waddinxveen is een levendig gebied om te wonen met sfeervolle straatjes en pleintjes. Op vrijdag is er naast de deur de gezellige weekmarkt. Verder zijn de vele winkels letterlijk onder handbereik, zoals onder andere Hema, Albert Heijn, Jumbo, Lidl, C&A en diverse kleinere winkels en eetgelegenheden. Waddinxveen is gunstig gelegen nabij de grote steden zoals Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht. De A12 en A20 zijn snel bereikbaar. Het treinstation bevindt zich op slechts 100 meter afstand, een gezondheidscentrum op ongeveer 500 meter afstand.

Afmetingen:
Woonkamer 5,76 x 5,63m (30,00m²)
Eetkeuken 5,76 x 2,20m (12,65m²)
Slaapkamer 1 4,48 x 3,41m (15,30m²)
Slaapkamer 2 3,75 x 2,24m ( 8,40m²)
Slaapkamer 3 4,94 x 2,74m (13,50m²)
Wasmachineruimte 3,15 x 2,00m ( 6,30m²)
Badkamer 2,77 x 2,74m ( 7,60m²)
Balkon 1 3,01 x 2,46m ( 7,40m²)
Balkon 2 4,32 x 2,47m (10,65m²)
Berging onderbouw 4,00 x 1,87m ( 7,50m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Marktstraat 82 te Waddinxveen

€420.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring