Mauritslaan 13 te Waddinxveen

€279.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Mauritslaan 13 te Waddinxveen

€279.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Gelegen nabij het centrum van Waddinxveen in de Oranjewijk hebben wij deze ruime hoekwoning te koop met een vrije ligging aan de achterzijde en een zijtuin. De woning heeft een luxe badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. De cv is enkele jaren oud en er is een vaste trap naar de zolderverdieping aanwezig. De diepe achtertuin is gelegen op het oosten, en erachter is een groot speelveld en groene zone. De ligging van de tuin is dan ook geheel vrij. Het woonoppervlak is 95m² en woning is gebouwd op een perceel van maar liefst 218m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal met trapkast met elektrameter en de trap naar de eerste verdieping. De toiletruimte heeft een vrijhangend toilet met een fonteintje.
Vanuit de ruime doorzon woonkamer is er toegang naar de halfopen keuken. Door de grote raampartijen is er in de woonkamer altijd veel daglicht. De keuken is opgesteld in een hoekopstelling en voorzien van apparatuur. Vanuit de keuken is toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de zolderverdieping. Er zijn 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Van oorsprong waren er 3 slaapkamers, maar van 1 slaapkamer is een badkamer gemaakt. De slaapkamers zijn beide ruim. De grote slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Tussen de beide slaapkamers is een kasten wand aanwezig. De badkamer is heeft een inloop douche met een glazenscherm, vrijhangend toilet en een wastafelmeubel. De “oude” badkamer is nu in gebruik als wasruimte voor de droger en wasmachine.

Tweede verdieping

De zolder heeft een overloop en een slaapkamer. De slaapkamer heeft een dakkapel aan de achterzijde een dakraam. Op de overloop hangt ook de cv-installatie (NEFIT uit 2015). En ook hier is aan de achterzijde een dakraam geplaatst. De stahoogte in de nok is circa 219cm.

Naast een diepe achtertuin is er ook een grote voortuin. De achtertuin is bestraat en heeft veel groen en stenen berging. Naast de woning is een grote overkapping die een uitgang heeft aan de voorzijde. Prima voor opslag of parkeren van een motor.

De gevelkozijnen zijn voorzien isolatieglas. De vloeren van de woning zijn allemaal van hout. Het dak is gedeeltelijk geïsoleerd.

De oplevering van deze woning kan per omgaande.

Ligging:
Deze woning is gunstig gelegen in de nabijheid van basisscholen (loopafstand), sportmogelijkheden, en openbaar vervoer. Waddinxveen ligt zeer gunstig voor de uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Aan de achterzijde is een brede groenstrook met een looppad naar de ringvaartsingel. Vanuit hier kunt u langs de ringvaart wandelen naar het centrum van Waddinxveen of naar het Gouwe Bos.

Afmetingen:
Voortuin: 500 x 800 cm
Achtertuin: 1400 x 800 cm
Berging: 340 x 220 cm

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Mauritslaan 13 te Waddinxveen

€279.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring