Meteorenweg 58 te Waddinxveen

€415.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Meteorenweg 58 te Waddinxveen

€415.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Royaal 3 kamer appartement, gelegen op de derde verdieping van kleinschalig , luxe appartementencomplex aan de rand van Waddinxveen. U beschikt over een heerlijk lichte woonkamer van bijna 37,00m², schuifpui naar het ruime balkon, twee groot formaat slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex . Het appartement is verzorgd en uitstekend onderhouden. Laat u verrassen door de ruime opzet en praktische indeling en door de royale hoeveelheid lichtinval. Zeker door de ramen aan de zuidzijde is het appartement de gehele dag zonnig. Het grote balkon heeft glazen schuifpanelen, waardoor u ook op een dag met meer wind heerlijk buiten kunt zitten. De schuifpui met ramen tot op de vloer en glazen balkonrand geven vrij uitzicht naar buiten. Het appartement heeft een energielabel A en is volledig geïsoleerd.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

U komt het appartement binnen in een ruime L-vormige gang. Als u deze tot het einde doorloopt komt u in de grote woonkamer. Direct valt hier op dat het heerlijk licht is. Ramen tot op de vloer aan de balkonzijde en een extra kantel/kiepraam in de zijgevel geven het appartement een prettige sfeer. Door de rechthoekige vorm is de kamer goed indeelbaar. Vanuit de woonkamer heeft u leuk vrij uitzicht. Een schuifpui geeft toegang tot het balkon. De glazen windschermen rondom het balkon kunnen geopend worden indien gewenst. Het balkon is verder nog voorzien van een buitenlamp en wandcontactdoos.
De keuken is halfopen en is L-vormig opgesteld. Ook hier is veel lichtinval door het aanwezige raam met deels kantel/kiep mogelijkheid. De nette keuken is voorzien van een smal model vaatwasser, vierpits inductiekookplaat, afzuigscherm en koel-/vriescombi. Onder de kookplaat is plek om een oven of magnetron in te bouwen.
Als u door de woonkamer terugloopt naar de gang komt u daar bij de inpandige berging. Hier is de wasmachineaansluiting en de opstelplaats van de CV-combiketel. Verder is de unit van de mechanische ventilatie hier ondergebracht. In deze ruimte is door de royale afmeting heerlijk veel opbergruimte beschikbaar.
Aan de andere zijde van de gang bevindt zich de badkamer. Deze is ruim genoeg om plaats te bieden aan een grote inloopdouche met glazen douchewand, wastafel met meubel en spiegel en staand closet. De badkamer is volledig betegeld.
Aan de voorzijde van het appartement zijn er twee groot formaat slaapkamers van respectievelijk 20,30m² en 12,20m² oppervlak. Een van deze slaapkamers is voorzien van een inbouwkast. Bij de kantel/kiepramen zijn aan de buitenzijde schuifhorren aanwezig.
Terug in de gang bevindt zich direct bij de voordeur de toiletruimte. Deze is net als de badkamer ook geheel betegeld en voorzien van staand closet en fontein.
De meterkast met daarin een moderne groepenkast met 8 groepen is gesitueerd in de centrale gang op de derde verdieping.

Algemeen:
Het gebouw Saturnus heeft een mooi verzorgde, afgesloten entree met bellenbord, videofooninstallatie en brievenbussen. Bij binnenkomst is er een royale hal en van daaruit toegang tot de lift. Met de comfortabele lift bent u snel op uw woonverdieping of in de kelder van het gebouw. De hal op de woonverdieping deelt u met 2 buren, dus heerlijk kleinschalig. Ook de hal op de verdieping is mooi verzorgd afgewerkt.

Parkeergarage en berging:
In het souterrain beschikt u over een gereserveerde parkeerplek voor de auto. Toegang is er via de elektrische roldeur met afstandsbediening. In de onderbouw beschikt u eveneens over een eigen berging.
Vanuit het souterrain kunt u met de lift of trap naar de centrale hal of naar uw woonverdieping.

Bijzonderheden:
Dit keurig onderhouden appartement is volledig geïsoleerd en daarmee energiezuinig.
Geheel voorzien van HR+ beglazing.
Energielabel A.
De glazen schuifpanelen rondom het balkon maken gebruik van de buitenruimte optimaal.
U beschikt bij dit appartement over een eigen parkeerplek in de parkeergarage.
De bijdrage aan de actieve VvE bedraagt € 229,69/maand.
De oplevering is in overleg, op korte termijn mogelijk.

Ligging:
Het appartement ligt aan de rand van Waddinxveen. Het gebouw staat mooi vrij en is omgeven door groenvoorziening en een waterpartij. Vanaf de Meteorenweg bent u snel bij de A12 en A20. De woning heeft een centrale ligging in de Randstad, de diverse steden zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn makkelijk en snel bereikbaar. Er is een bushalte op loopafstand, zodat u met openbaar vervoer een goede aansluiting hebt met Gouda en Zoetermeer.
Het buitenterrein voor het gebouw is verzorgd aangelegd. Er zijn voldoende openbare parkeervakken voor eigen gebruik en voor bezoekers.

Afmetingen:
Woonkamer 6,91 x 5,33m (36,85m²)
Keuken 2,72 x 2,03m ( 5,50m²)
Slaapkamer 1 5,34 x 3,80m (20,30m²)
Slaapkamer 2 4,36 x 2,80m (12,20m²)
Wasmachineruimte 2,17 x 1,74m ( 4,85m²)
Badkamer 2,72 x 2,87/2,30m ( 6,50m²)
Balkon 5,88 x 2,22/1,69m (11,50m²)
Berging onderbouw 2,77 x 1,62m ( 4,20m²)
Parkeerplek in kelder 5,22 x 2,64m (13,80m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Meteorenweg 58 te Waddinxveen

€415.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring