Middelburgseweg 3-A2 te Waddinxveen

€400.000,- V.O.N.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Middelburgseweg 3-A2 te Waddinxveen

€400.000,- V.O.N.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dit is de laatst beschikbare kavel aan de Middelburgseweg 3. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Vrij en landelijk wonen Een eigen huis bouwen op een landelijk gelegen kavel, met vrij uitzicht op water en groen: wie droomt er niet van? Al blijken sommige dromen bedrog, deze droom kan voor u zomaar werkelijkheid worden. Aan de Middelburgseweg 3a in Waddinxveen worden drie kavels aangeboden onder de projectnaam Beukenhaege. De kavels hebben stuk voor stuk een royale oppervlakte en vele bebouwingsmogelijkheden zodat ook uw droomhuis gerealiseerd kan worden. De drie kavels bevinden zich op een langgerekt stuk grond wat voor een groot deel is omgeven door water. Kortom, een woonomgeving die straks niet snel zal vervelen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Voor kavel 1000 m2 VERKOCHT
Midden kavel 1000 m2 koopsom € 400.000,- v.o.n.
Achterste kavel 6000 m2 VERKOCHT

De middelste kavel heeft eveneens een oppervlakte van ongeveer 1000 m² en bestaat uit een stuk grond van 20,5 meter breed en 45 meter diep, naar de achterzijde uitlopend tot een breedte van 24,5 meter. Op de kavel bevindt zich een bouwvlak van 15x27 meter waarbinnen de woning gerealiseerd kan worden met een bouwvolume van 1200 m³.

De kavels zijn bestemd voor wonen en aan-huis-gebonden beroepen. Inclusief hoofdgebouwen, bijgebouwen, bouwwerken die geen gebouw zijn, tuinen, erven en terreinen, ontsluitingspaden, parkeervoorzieningen, speeltoestellen en water. De te bouwen woningen mogen een maximale hoogte hebben van 8 meter. Voor geïnteresseerden is een uitgebreide brochure met alle specificaties beschikbaar.

Waddinxveen is een gezellig dorp met een mooi centrum en modern winkelcentrum. Hier vindt u naast supermarkten en winkels ook gezellige horecagelegenheden. Er zijn verschillende scholen in primair- en middelbaar onderwijs. Dankzij de invalswegen en ligging ten opzichte van de A12 bent u snel op weg naar omliggende plaatsen als Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Alphen en Utrecht. Dit maakt Waddinxveen tot een prima uitvalsbasis als u werkt in de omgeving.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Middelburgseweg 3-A2 te Waddinxveen

€400.000,- V.O.N.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring