Middelburgseweg 37 te Boskoop

€225.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Middelburgseweg 37 te Boskoop

€225.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Voor deze woning kunt u momenteel geen bezichtiging meer afspreken. Wel kunt u zich nog via Funda aanmelden als u belangstelling heeft. Wij plaatsen u dan op de reservelijst. Deze sfeervolle hoekwoning ligt midden in het Groene Hart in het buitengebied van Boskoop en op steenworp afstand van de dorpskern Reeuwijk-Dorp. De woning is gebouwd in 1917, is door de tijd heen aan de achterzijde uitgebouwd en heeft momenteel een totaal gebruiksoppervlak van 78,00m². Aan de voorzijde grenst de woning aan water. Via een houten brug is er toegang tot het perceel. Er zijn parkeerplekken op eigen terrein. De zonnige achtertuin ligt op het westen. Samen met het grote dakterras zorgt dit ervoor dat je tot laat in de avond van de zon kunt genieten. De vraagprijs betreft een ‘bieden vanaf’ prijs.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De entree bevindt zich bij deze woning aan de achterzijde. Via de achtertuin geeft een deur toegang tot een ruime hal. Hier is een vaste kast met daarin de CV-combiketel (Intergas HRE, bouwjaar 2014) en hier is ook de wasmachineaansluiting. Hoog hangende kasten met schuifdeuren geven extra opbergruimte. Vanuit deze hal kom je in de keuken. De keuken is L-vormig opgesteld en beschikt over een vaatwasser, koel/vries-combi, combimagnetron, keramische kookplaat en aanrecht met spoelbak. Keuken en woonkamer vormen een logisch geheel. Het gezamenlijk vloeroppervlak van woonkamer en keuken bedraagt bijna 30,00m². Lichtinval is er door het grote raam in de voorgevel en een extra raam in de zijgevel. De muur aan de kant van de buren is voorzien van een geluidsisolerende voorzetwand. Op de vloer ligt laminaat en het plafond bestaat uit gipsplaten. Vanuit de keuken kun je doorlopen naar een kleine hal. Hier bevindt zich de moderne meterkast (6 groepen) en de rechte trap naar de bovenverdieping. Vanuit deze hal is er toegang tot de badkamer. De badkamer is heerlijk ruim. Er is plek voor een ligbad, douchecabine, toilet en wastafel met meubel. De badkamer is geheel betegeld en in het plafond zijn spotjes verwerkt.

Eerste verdieping

Bovenaan de trap kom je op een overloop met van hieruit toegang tot de twee slaapkamers. Lichtinval in het trappenhuis en overloop is er via het raam in de zijgevel. Op de voorzolder is een knieschot met daarachter opbergruimte. Op de gehele verdieping ligt laminaat op de vloer. De grote slaapkamer heeft een dakkapel aan de voorzijde. Aan de achterkant grenst deze slaapkamer aan het dakterras. Toegang tot dit dakterras is er via de openslaande deuren. Langs de lange wand is een inbouwkast gemaakt. Alle kozijnen op deze verdieping zijn van kunststof en uitgevoerd met kantel/kiepramen.

Tuin

De achtertuin is in 2021 opnieuw aangelegd. Er zijn nieuwe schuttingen geplaatst en nieuwe tegels aangebracht. Een gedeelte van de tuin is geschikt gemaakt voor beplanting. De tuin ligt op het westen en is daarmee van de middag tot in de avond zonnig. Voor de allerlaatste zon van de dag kan gebruik gemaakt worden van het aanwezige dakterras.
Aan de voorzijde en zijkant van het huis is bestrating toegepast en is ook een deel voor het huis voorzien van planten en struiken.

De houten brug en de beschoeiing aan de voorzijde is in 2019 geheel vernieuwd.
De beschoeiing langs de sloot aan de achterzijde met daarop geplaatste schutting vernieuwd in 2020.
Achtertuin met bijbehorende schuttingen vernieuwd in 2021.
De woning is geheel voorzien van dubbel glas, op eerste verdieping zijn kunststof kozijnen toegepast.
Energielabel E.
Bij de woning is sprake van scheefstand. Vloeren op de begane grond zijn door de tijd heen uitgevlakt.
Parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Ligging:
De woning ligt langs een landelijke weg tussen de kern van Boskoop en Reeuwijk-Dorp. Hier is het heerlijk rustig wonen, midden in het Groene Hart. Binnen 10 minuten ben je met de auto in het centrum van Waddinxveen, of een kwartier met de fiets. Ook het centrum van Gouda is makkelijk bereikbaar.

Afmetingen:
Entree/bijkeuken 2,89 x 2,54m ( 7,35m²)
Woonkamer 5,07 x 3,94m (20,00m²)
Keuken 3,75 x 2,45m ( 9,20m²)
Badkamer 2,89 x 2,24m ( 6,50m²)
Slaapkamer 1 6,43 x 2,27/3,27m (17,70m²)
Slaapkamer 2 2,80 x 2,26m ( 6,30m²)
Dakterras 4,97 x 3,00m (14,90m²)
Achtertuin 5,70 x 5,10m (29,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Middelburgseweg 37 te Boskoop

€225.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring