Molenring 65 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Molenring 65 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een goed onderhouden woning gelegen in de “Oostpolderwijk” in Waddinxveen. De afgelopen jaren is de woning voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met draai-kiepramen en HR++ glas en een nieuwe badkamer. De woning heeft een ruime woonkeuken aan de voorzijde en is in een zeer verzorgde staat. De woning heeft een uitgebouwde entree met een balkon op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en op de zolder zijn er ook 2 ruime slaapkamers. De woning is dichtbij winkels gelegen (Gouweplein) en ligt in de nabijheid van scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen naar Utrecht, Rotterdam en Den Haag. De straten rond en op de Molenring zijn gelegen op een woonerf en kindvriendelijk voor kinderen. De woning is in 1980 gebouwd op 127 m² eigen grond, heeft een inhoud van 415 m³ en een woonoppervlak van 127 m². Kortom….., een ruime woning gelegen in een leuke woonomgeving!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Ruime entree met meterkast (9 groepen met 3 aardlekschakelaars, toiletruimte en toegang tot de woonkamer en de eerste verdieping. Het toilet is voorzien van een vrijhangend toilet. De woonkamer en open keuken gaan bijna in elkaar op. Aan de achterzijde is de tuingerichte woonkamer.

De keuken is centraal in de woning, in een hoekopstelling en voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, magnetron en een grote gaskookplaat met rvs afzuigkap. Onder de trap is een ruime bergkast. In de wand naar de trap is een klein stalraampje aangebracht.

Eerste verdieping

Ruime overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Er is een grote slaapkamer aan de voorzijde met toegang naar het balkon. De 2de slaapkamer is aan de achterzijde. Hiervoor zijn 2 slaapkamers toegevoegd. De badkamer is vergroot tot een prachtige ruimte. Hier is een wastafelmeubel met dubbele kranen, een ligbad, vrijhangend toilet en een douche. De wanden zijn geheel betegeld met moderne tegels.

Tweede verdieping

Op de zolder van deze woning zijn 2 grote slaapkamers, 1 aan de voor- en 1 aan de achterzijde van de woning. Er is daglicht door de grote gevelkozijnen. In een aparte ruimte is de opstelplaats voor de wasmachine, droger en cv-installatie (NEFIT Trendline HRC CW4 uit 2019).

De achtertuin is voorzien van een achterom en een stenen berging van circa 6 m². De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van rolluiken.
De woning heeft een energielabel C geldig tot oktober 2030. De meterkast is dit jaar vervangen.


Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter.Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Molenring 65 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring