Mozartlaan 99 te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Mozartlaan 99 te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Op een van de mooiste plekken van Waddinxveen ligt aan de Mozartlaan deze royale tussenwoning. Vrij uitzicht aan de voorzijde, voldoende parkeergelegenheid voor en naast het huis en kindvriendelijke buurt met speelveld op korte afstand zijn slechts enkele argumenten waardoor dit huis je zal aanspreken. De woning heeft een ruime Z-vormige woonkamer, grote uitgebouwde keuken, ruimte voor een royale badkamer en een grote zolder met dakkapel. Het gebruiksoppervlak (wonen) is circa 118 m² en de inhoud circa 420 m³. De woning heeft een gedateerde inrichting dus een leuke uitdaging voor de enthousiaste klusser met twee ”rechter handen”.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: De woning heeft een 3 meter diepe voortuin, waardoor het huis een stuk vanaf de straat ligt. Entree via een brede gang met direct rechts de meterkast, vervolgens het toilet, trapopgang en trapkast. Op de vloer ligt een massiefhouten parketvloer.

Als je doorloopt kom je in de Z-vormige woonkamer. Direct valt op dat er veel lichtinval is door de grote raam-partijen. Op de vloer van de woonkamer is parket aanwezig. De keuken is in de aanbouw geplaatst en is middels een houten pui met loopdeur en glaspanelen afgescheiden van de woonkamer. De keuken heeft veel mogelijkheden omdat op eenvoudige wijze de aangebouwde berging/bijkeuken bij de keuken te betrekken is. Daardoor is er een keuken met veel kastruimte en/of werkbladlengte mogelijk. Op de vloer zijn plavuizen aangebracht. Er zijn twee manieren waarop je naar de tuin kunt, via de bijkeuken/berging of direct vanuit de keuken.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een ruime badkamer en een vaste kast op de overloop. De masterbedroom ligt aan de achterzijde en beschikt over een balkon. Deze slaapkamer heeft een vloeropper-vlak van ruim 15 m². De tweede slaapkamer bevindt zich ernaast en heeft een oppervlakte van 9,1 m². De derde kamer is aan de voorzijde naast de badkamer en heeft een afmeting van 9,7 m². De badkamer is eenvoudig maar functioneel ingericht met een douchehoek, tweede toilet en een wastafel. De zolderverdieping is zeer royaal bemeten. Zo is de nok bijna 3 meter hoog en door de toepassing van één of twee dakkapellen kunnen er twee flinke slaapkamers gerealiseerd worden. Op de voorzolder zijn er aansluitmogelijkheden voor de wasmachine en wasdroger. Tevens is hier de opstelplaats voor de cv-combiketel (Nefit HR, 2019).

Tweede verdieping

D

Deze woning ligt aan een rustige straat in de Componistenbuurt, midden in Waddinxveen met vrij uitzicht aan de voorzijde. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor en naast de deur. De woning ligt op loopafstand van winkel-centrum Groensvoorde en ook het Koning Wilhelminaplein met onder meer een supermarkt is op korte afstand. Schuin voor de woning ligt een heerlijk speelveld voor de kinderen.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Mozartlaan 99 te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring