Nesse 46 te Waddinxveen

€750.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Nesse 46 te Waddinxveen

€750.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Aan de Nesse van Waddinxveen bieden wij u nu een unieke woon-werk combinatie aan. Het aanbod betreft een groot vrijstaand woonhuis van 665 m³ en een achtergelegen bedrijfsruimte van ruim 900 m². Het woonhuis is gebouwd in circa 1925 op een perceel eigen grond van 425 m². Het perceel waar de bedrijfsruimte op gebouwd is bedraagt 1173 m², waarmee de totale oppervlakte uitkomt op 1598 m². De beide panden liggen midden in het brugcentrum en zijn goed bereikbaar vanuit de omgeving. Verder langs de Nesse vindt u verschillende horeca gelegenheden met hun terrassen aan de rivier de Gouwe. Rondom het woonhuis is er voldoende parkeergelegenheid. Aan de voor-, en zijkant van het huis is gekozen voor een indeling met tuin en terrassen die voornamelijk voorzien zijn van bestrating. Hierop zijn diverse voorzieningen aangebracht voor kinderen en desgewenst is er veel privacy te creëren. Tussen het woonhuis en de bedrijfsruimte is een ruim rangeerterrein aanwezig van ongeveer 165 m², welke afgesloten is van de straat middels een uitrijbeveiliging met elektrische schuifpoort. Dit tussenterrein geeft tevens toegang tot de bedrijfsruimte, en biedt ook ruimte voor meerdere parkeerplaatsen. De bedrijfsruimte is visueel eenvoudig te scheiden van de woonomgeving.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Woonhuis:
Het woonhuis betreft een solide en op palen gefundeerd herenhuis die goed onderhouden is. Het unieke van dit woonhuis is de mogelijkheid om op de begane grond én op de beide verdiepingen erboven twee aparte wooneenheden te maken. De begane grond van het huis is namelijk te gebruiken als zelfstandige woonruimte met woonkamer en serre, twee slaapkamers, keuken en kleine douche. De tweede woning betreft de huidige woning op de 1ste en 2de verdieping die als zodanig al zo in gebruik is. De ruimte op de begane grond heeft zijn toegang via de achterzijde, de bovenwoning via de voorzijde.

Globale indeling:
Begane grond: Entree voorzijde; De entree/hal is voorzien van een oude terrazzovloer en steigerhouten lambrisering. De hal geeft toegang tot de meterkast (8 moderne groepen met aardlekbeveiliging), de woning op de 1ste verdieping, de kelder van 7 m², en de keuken, badkamer en woonkamer op de begane grond.

De entree en hal zijn voorzien van een afsluitbare deur, zodat de boven en beneden woning van elkaar te scheiden zijn. Achter de hal bevindt zich de keuken met rechte keukenopstelling, de badkamer en achterdeur naar het middenterrein. De woonkamer heeft een oppervlakte van ruim 33 m² en is afgewerkt met spachtelputz wanden en een mooie laminaatvloer. Via de woonkamer toegang tot de beide slaapkamers en de serre van 11 m² aan achterzijde. De beide (slaap)kamers hebben een afmeting van circa 2,72 x 3,45 en 4,0 x 2,62 m. De serre is een heerlijk lichte en warme plek in het huis, die eventueel te gebruiken is als praktijk-, behandel,- of studeerkamer.

Trapopgang naar de 1ste verdieping. De overloop geeft aan de voorzijde toegang tot de luxe badkamer met ligbad, douche en vloerverwarming. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken met daarachter de bijkeuken. De keuken heeft een authentieke uitstraling, maar met de voorzieningen van nu. In de bijkeuken zijn de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en wasdroger en geeft tevens toegang tot het riante dakterras van 13 m² op het zuiden. De zitkamer in de woonkamer grenst ook aan dit dakterras en is middels een schuifpui bereikbaar. Deze sfeervolle woonkamer is afgewerkt met brede houtenvloerdelen en strak gestuukte wanden. De allesbrander maakt het geheel sfeervol af. De voor en achterkamer worden gescheiden middels “kamer en suite kasten” en het plafond is uitgevoerd met sierlijke balken. Vanuit de woonkamer waren voorheen twee slaapkamers bereikbaar. Nu zijn deze samengevoegd tot één kamer met daarin een apart gedeelte voor de kledingkasten. Deze slaapkamer is weer voorzien van de brede houtenvloerdelen en het plafond met inbouwspots. De ruimte is tevens voorzien van airconditioning. Via de afgesloten trap in de woonkamer toegang tot de tweede kamer op zolder. Deze zolderkamer is voorzien van een dakkapel en in zijn geheel keurig afgetimmerd. Ook deze kamer is voorzien van inbouwspots en airconditioning. Achter de kamer is een kleine (berg)ruimte gecreëerd met daarin de cv-installatie.

Voor beide panden zijn digitale plattegronden beschikbaar, die terug te vinden zijn op deze site. Voor meer informatie neemt u contact op met ons kantoor.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte is momenteel aan de voorzijde ingedeeld als bedrijfsruimte met receptie, kantoor, kantine, magazijn(en). Aan de achterzijde bevinden zich nog twee bedrijfsruimtes, die door de oppervlakte en bereikbaarheid eventueel los verhuurbaar zijn. De oppervlakte van het geheel is 900 m², waarvan circa 80 m² zolder betreft.
Het voorste gedeelte is toegankelijk via een grote overheaddeur en heeft een vloeroppervlakte van circa 425 m². Het middelste gedeelte heeft een overheaddeur aan de zijkant en heeft een vloeroppervlakte van circa 240 m². Het achterste gedeelte bestaat uit 2 kleine bedrijfsruimtes, een kantoor en toilet. Deze oppervlakte bedraagt circa 160 m² en is bereikbaar middels openslaande garagedeuren.

Het pand is voorzien van een zadeldak van ruim 6 meter hoog welke afloop naar circa 3,4 meter hoogte. Het dak is vernieuwd middels stalendakpannen. Tevens is het pand grotendeels voorzien van heaters en lichtarmaturen. De werkplaatsinrichting is niet inbegrepen in het aanbod, en wordt zolang deze beschikbaar is, ter overname aangeboden. Beide panden vallen onder het bestemmingsplan “van Station tot Hefbrug” waaronder de toegestane staat van bedrijfsactiviteiten vallen in categorie 1 en 2, en na toestemming van de Gemeente Waddinxveen in 3.1. Het woonhuis en bedrijfspand worden niet separaat verkocht.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Nesse 46 te Waddinxveen

€750.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring