Nesse 6 te Waddinxveen

€225.000,- K.K.

Beschikbaar

Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Nesse 6 te Waddinxveen

€225.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Herenhuis met horecabestemming! Op de gezelligste plek van Waddinxveen, direct aan de eetboulevard bieden we je dit karakteristieke half vrijstaande herenhuis met horecabestemming aan. Het woonhuis is gelegen direct tussen de gezellige eetgelegenheden en tegenover de rivier de Gouwe met zijn mooie hefbrug. Ondanks dat dit woonhuis een riante tuin heeft van circa 100 m² met daarin twee houten bergingen, vertoeft u zomers natuurlijk aan de voorzijde, omdat het dan druk is op de boulevard en het water met de vele pleziervaart in de Gouwe. De “Staande Mast Route” is een druk bevaren, maar veilige route voor zeil- en motorboten met een opbouwhoogte van meer dan 6 meter. Dit traject wordt door zowel de recreatievaart als de beroepsvaart bevaren. Het woonhuis is rond 1910 gebouwd op een perceel grond van 175 m². De inhoud van het huis circa 465 m³ met een gebruiksoppervlakte (wonen 133 m² en overige 12 m² inpandig ruimte) van 145 m². Het woonhuis heeft naast de bestemming “wonen” ook een horecabestemming.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Globale indeling:
Via de boulevard toegang tot een afgesloten poort met daarachter de (zij)ingang tot het woonhuis. De hal geeft vervolgens toegang tot de gezellige woonkamer en de eerste verdieping met de drie slaapkamers en de zolder. De ruime woonkamer van circa xxx m² is voorzien van een sfeervolle hout gestookte openhaard en een mooie, “geleefde” parketvloer. De wanden en plafonds zijn voorzien stucwerk welke afgewerkt zijn met lijsten en ornamenten. Achter de woonkamer is de keuken en het toilet terug te vinden. Deze keuken is 2014 geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Achterin de keuken vind je de keurige toiletgroep en de opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger. Tevens vanuit hier toegang tot de fijne achtertuin. Onder de woonkamer is er nog een proviandkelder aanwezig.

De verdieping is ingericht met drie slaapkamers en een riante badkamer. Deze geheel betegelde badkamer is ingedeeld met een ligbad en een tweede toilet. De ventilatie is mechanische geregeld. De drie slaapkamers hebben een afmeting van circa 222 x 616 cm, 450 x 310 cm en 240 x 388 cm en zijn daarmee prima van formaat. De kamers zijn allemaal voorzien van dubbele beglazing. De steektrap naar de zolder is,door de plaatsing van een vaste trap op de overloop, overbodig geworden. De zolder is voorzien van voorzolder en een slaapkamer die met zijn onafgewerkte balkenconstructie van de kap, zeker gaaf te noemen is! De hoogte van de beide balken in de kamer zijn soms wat onhandig… maar dat is vaak geen probleem. Verder zijn er 3 raamvensters aanwezig en de vloer afgewerkt met laminaat. Op de voorzolder is in 2013 een nieuwe Remeha Avanta cv-ketel geplaatst.

Bijzonderheden. De riante achtertuin heeft een breedte van circa 7,5 meter bij een diepte van bijna 18. Via de steeg aan de zuidkant is de tuin ook buitenom bereikbaar. Achter in de tuin zijn 2 houten bergingen geplaats van 4 en 7,5 m² groot. De tuin is grotendeels voorzien van straatwerk met vaste planten in de borders. Het woonhuis is grotendeels voorzien van dubbelglas en een meterkast met daarin 8 groepen. De oplevering van het woonhuis is in overleg, maar desgewenst snel beschikbaar.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Nesse 6 te Waddinxveen

€225.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij