Open Huis Woensdag 26 Februari Van 16.00 - 17.00 Uur!

Nic. Beetslaan 55 te Waddinxveen

€240.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Nic. Beetslaan 55 te Waddinxveen

€240.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze royale eengezinswoning ligt in een heerlijk rustige en kindvriendelijke buurt in Waddinxveen Noord. Zonnige, diepe tuin op het zuiden en vrij uitzicht aan de voorzijde richting de ringvaart. De woning is goed onderhouden. Recent in 2015 is de woning voorzien van een onderhoudsvriendelijke en goed geïsoleerde voor- en achtergevel. Alle kozijnen, deuren en rabatdelen zijn uitgevoerd in kunststof met toepassing van HR++ beglazing, kantel/kiepramen en horren. Wie in staat is om door het basis interieur heen te kijken, ziet een goed onderhouden woning, die met relatief eenvoudige ingrepen helemaal van deze tijd is te maken. Zo is er een open keuken gemaakt en is de woning voorzien van een zolderindeling met onderhoudsvriendelijke dakkapel en moderne cv-ketel. EXTRA: Bij deze woning is apart een garage te koop. De garage ligt aan het naastgelegen pleintje aan de Werumeus Buninglaan en is via de achtertuin snel te bereiken. Ideaal voor opslag van uw tuinspullen, motor of auto en voorzien van elektra. De vraagprijs van de garage is € 28.000,- kosten koper. Bij aankoop gelijktijdig met de woning betaalt de koper slechts 2% overdrachtsbelasting i.p.v. 6%. De garage zal in eerste instantie worden aangeboden aan kopers van de woning.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt de woning binnen in een ruime gang, uitgevoerd in lichte, neutrale kleuren. Hier vind je direct links de diepe meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Onder de trap bevindt zich de trapkast en ook de toiletruimte bevindt zich in deze gang. Vanuit de gang geeft een deur toegang tot de woonkamer.
De doorzon woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen. Direct valt op dat je vanuit de woonkamer prachtig vrij uitzicht hebt. De vorm van de woonkamer is rechthoekig en daarmee praktisch indeelbaar. Er is een open keuken toegepast. De keuken heeft een wit keukenblok met rechte opstelling. Er is een gaskookplaat met afzuigscherm en vaatwasser/wasmachineaansluiting. Het totaal vloeroppervlak van woonkamer en keuken bedraagt ruim 32,00m². Vanuit de keuken kun je naar de tuin.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie flinke slaapkamers, de voormalige vaste kast op de overloop is omgebouwd tot eenvoudig tweede toilet. De drie slaapkamers hebben nette glad gestuukte wanden en zijn daarmee makkelijk overschilderbaar of te behangen. De plafonds zijn afgewerkt met gipsplaten. De badkamer is uitgevoerd met donkerblauw tegelwerk. Er is een douchehoek, wastafel en handdoekradiator. Een vaste open trap leidt naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Boven aan de trap kom je op een royale zolderverdieping. Hier bevindt zich links de CV-combiketel. Er is een aparte slaapkamer aanwezig. Op het achterdakvlak staat een dakkapel. Deze is voorzien van een kunststof kozijn met dubbel glas. Het dak van de zolderverdieping is van binnenuit geïsoleerd. Achter schuifpanelen is opbergruimte aanwezig.

Tuin

De achtertuin ligt geheel op het zuiden en is met 12,40 meter lengte heerlijk ruim. De tuin is nagenoeg geheel voorzien van straatwerk. Achter in de tuin staat een stenen berging en er is een achterom.

In 2015 zijn alle kozijnen, ramen, buitendeuren en borstwering op begane grond en eerste verdieping vernieuwd en daarbij vervangen voor fraai kunststof.
Alle beglazing op begane grond en eerste verdieping HR ++.
De kantel-kiepramen zijn allen voorzien van horren.
CV-combiketel (HR) vernieuwd in 2012
Dakisolatie toegepast.
Betonnen begane grondvloer.
Dakkapel is vernieuwd in 2000. Ook hier toepassing van een kunststof kozijn met dubbel glas.
Alle wanden op de eerste verdieping zijn glad gestuukt, plafonds voorzien van gipsplaatafwerking.
Energielabel C

Ligging:
De woning ligt aan een woonerf in een rustige buurt in Waddinxveen-Noord, waar alleen bestemmingsverkeer komt. Aan de voorzijde grenst het huis aan een voetpad. Vanuit de woonkamer heb je heerlijk vrij uitzicht over de singel en kijk je uit richting de ringvaart. Op dit open veld is ook een speelgelegenheid gemaakt. Het betreft een kindvriendelijke buurt. Er zijn diverse basisscholen op korte afstand. Openbaar vervoer (trein- en busstation) is op ongeveer vijfhonderd meter afstand aanwezig. Verder ben je hier op loopafstand van het Gouwebos.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk

Afmetingen:
Woonkamer 6,97 x 3,70m (25,80m²)
Keuken 2,88 x 2,22m ( 6,40m²)
Badkamer 2,07 x 1,14m ( 2,35m²)
Slaapkamer 1 3,86 x 3,70m (14,30m²)
Slaapkamer 2 3,70 x 3,01m (11,15m²)
Slaapkamer 3 2,92 x 2,07m ( 6,00m²)
Zolderkamer 4,99 x 3,69m ( 15,00m²)
Achtertuin 12,40 x 6,00m (74,40m²)
Stenen berging 3,23 x 2,23m ( 7,40m²)
Voortuin 6,00 x 3,00m (18,00m²)
Optionele garage 5,75 x 2,81m (16,15m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Nic. Beetslaan 55 te Waddinxveen

€240.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring