Noordeinde 102 te Waddinxveen

€700.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Noordeinde 102 te Waddinxveen

€700.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Let op: Graag willen wij je vragen een bezichtiging ALLEEN aan te vragen via deze website, en dus NIET telefonisch via ons kantoor. Wij nemen na de aanvraag snel contact met je op, om de bezichtiging in te plannen. Een landelijke gelegen woonboerderij uit begin vorige eeuw gelegen aan de weg tussen Waddinxveen en Boskoop. Aan de achterzijde grenst het natuurgebied Bentwoud, een uniek gebied in het Groene Hart, en aan de voorzijde op loopafstand van het Gouwebos. Een woning met mogelijkheden…. Maar de mogelijkheden zijn aan de nieuwe eigenaar van deze woning omdat de bewoners besloten tot andere plannen! De huidige bewoners zijn wel enthousiast begonnen met het maken van hun droomwoning op deze mooie plek. De eerste verdieping is bijna geheel verbouwd en heeft 4 mooie slaapkamers en een schitterende badkamer. Het achterdeel op deze verdieping is nog naar wens in te richten. Ook het oude dak van de stal is voorzien van nieuwe golfplaten. De werkzaamheden zullen vooral op de begane grond zijn. De woonkamer en de keuken zijn nog in een oudere staat. De woning is bijzonder groot en geschikt voor diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een klusbedrijf, werken aan huis of iemand die zoekt naar een grote hobbyruimte aan huis. De woning ligt een stukje van de weg af. Via een kleine weg kunt u naar de woning toe. Aan de voorzijde is een grote tuin. Ook aan de beide zijkanten van de woning kunt u in de tuin verblijven. Parkeren is geen probleem. Er is voldoende ruimte op het eigen perceel. De indeling laat zich moeilijk beschrijven. De hieronder genoemde indeling is slechts een beperkte omschrijving van de ruimten in de woning. De woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 290m2 en is gebouwd op een perceel van 1660m2. De aangebouwde schuur aan de woning heeft een oppervlakte van 124m2 en daarnaast is er op de eerste verdieping nog 60m2 inpandige bergruimte. Een ideale woning voor bedrijf aan huis.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal van de woning. In de entreehal is de toiletruimte met een vrijhangend toilet en een fonteintje en een praktische bergkast. De woonkamer heeft een schuifpui naar de tuin en een nieuwe haard. Aan de voorzijde van de woning is de woonkeuken. De keuken is opgesteld in een hoek en voorzien van apparatuur. Ook hier is een deur naar de tuin. Vanuit de woonkamer is een ruimte in gebruik als tv-kamer, maar bijvoorbeeld ook te gebruiken als een gameruimte voor kinderen. Het is een open ruimte met doorgang naar het tuinhuis en de trap naar de eerste verdieping.

Op een andere plek is toegang naar een hal waar de badkamer op de begane grond is. De badkamer is wat ouder maar prima te gebruiken. Hier is een ligbad, toilet, bidet en wastafelmeubel. Vanuit de hal is ook toegang naar de oude opkamer en de eronder gelegen kelder. In de opkamer is een vaste kast en zicht over de voortuin.

Eerste verdieping

Overloop met 3 slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Er zijn 2 slaapkamers met uitzicht op de voortuin en 1 slaapkamer heeft een dakkapel en kijkt uit op de zijtuin op het zuiden. De slaapkamers zijn ruim en verzorgd. Op de overloop zijn 2 vaste kasten en toegang naar de nieuwe badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, toilet en wastafelmeubel. Het tweede deel van deze verdieping ligt op het middendeel van de woning. Via een kleine afstap is de grote overloop waar de wasmachine en de droger zijn opgesteld. Hier is ook de cv-installatie geplaatst. Op de overloop is een gang naar het achterste gedeelte waar nog ruimte is voor een extra kamer. Er is ook een ruime inloopkast. De masterslaapkamer is heerlijk ruim en licht. Er is een grote inloopkast met schuifdeur. Alle slaapkamers en de badkamer zijn modern afgewerkt en helemaal instap klaar.

De entree naar de woning is via een gezamenlijke oprit waar u het recht van overpad heeft. Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid.
De kap van de woning is vanuit de binnenzijde geïsoleerd met 12 cm isolatiedekens en afgewerkt met gipsplaten. Daarna is alles gestuukt. De badkamer op de verdieping is geheel vervangen.

Naast de woning is een zomerhuis aanwezig. Via een aparte deur buitenom of binnendoor is dit vertrek te bereiken. In het tuinhuis is een woon/slaapkamer en een eigen keuken met badkamer.

De loods aan de achterzijde op de foto’s behoort niet tot de woning.

De oplevering van deze woning is mogelijk in een periode van 4-6 maanden na overeenkomst.Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

TUINHUIS
Naast de woning is een aangebouwd tuinhuis. Het tuinhuis heeft een eigen entree, maar is ook via de woning te bereiken. Er is een woonkamer/slaapkamer, eenvoudige keuken en badkamer. Ook is het mogelijk de bovengelegen verdieping in gebruik te nemen. Nu is deze enkel via een losse trap te bereiken.

STAL/GARAGE
Achter de woning zijn een tweetal ruimten aanwezig. Vanaf de zijkant van het huis zijn deze ruimten te bereiken met auto’s. Op de begane grond is geen doorgang aanwezig vanuit het woonhuis. De ruimte is zeer geschikt voor mensen die een werkplaats willen aan huis of hobbyisten die graag bezig zijn met hun hobby. De ruimte is verdeeld over 3 ruimten en is ongeveer 130m2 groot.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Noordeinde 102 te Waddinxveen

€700.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring