Noorderlicht 5 te Waddinxveen

€545.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Noorderlicht 5 te Waddinxveen

€545.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Het appartement ligt aan de rand van Waddinxveen in de moderne woonwijk Plasrode en maakt deel uit van een “appartementen villa”. In de villa vindt u slechts zeven luxueuze appartementen. Parkeren doet u eenvoudig in de ruime garage onder het complex. Bij het appartement hoort een parkeerplaats in de kelder. De entree, lift en de gangen zijn keurig gestoffeerd en elke verdieping telt slechts twee appartementen. Het appartement zelf ligt op de eerste verdieping, een ideale hoogte, er is veel privacy, maar toch contact met de straat. De woonoppervlakte is 129,50 m2. Het appartement heeft ook nog twee royale terrassen, gelegen op het zuidoosten en het zuidwesten. Dit gasloze appartement wordt verwarmd met een warmtepomp en heeft een energielabel A+.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Via de afgesloten portiek wordt het trappenhuis en de lift bereikt. De lift brengt u naar iedere etage en natuurlijk ook naar de parkeergarage van het complex. Via de voordeur wordt de ruime hal bereikt. Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken. Wat direct opvalt als u het appartement in stapt zijn de mooie grote raampartijen die zorgen voor een heerlijke lichte woonkamer. De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 45 m2 aangrenzend vindt u de half afgesloten keuken van 10m2. De keuken is uitgevoerd met inbouwapparatuur. Het terras aan de waterkant ligt op het zuidwesten en heeft een oppervlakte van bijna 9 m2. Het andere terras ligt direct naast de keuken. Dit terras ligt op het zuidoosten en heeft een oppervlakte van 10 m2. Een ideaal terras voor het drinken van een kopje koffie in de ochtend. Aan buitenruimte komt u niets tekort. Het appartement is uitgevoerd met elektrisch bedienbare screens.

Met uitzondering van de natte ruimtes ligt in het hele appartement een houtlook pvc vloer. Dat is een ideale vloer in combinatie met de vloerverwarming die in het hele appartement ligt. De verwarming wordt gevoed door een warmtepomp. U bent dus gasloos en dus klaar voor de toekomst. Naast de verwarming in de winter zorgt de warmtepomp voor passieve koeling tijdens de warme zomermaanden. Het hele jaar een heerlijk binnenklimaat en ook nog eens goed voor het milieu en uw portemonnee.

Vanuit de hal wordt ook de technische ruimte bereikt. Deze ruimte biedt plaats aan de warmtepomp, wasmachine, droger, en de mechanische ventilatiebox. Daarnaast is er nog voldoende bergruimte. Het toilet is volledig betegeld met moderne groot formaat tegels die we ook terugvinden in de badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een grote inloopdouche, een toilet en een groot wastafelmeubel. De beide slaapkamers zijn ruim en uitgevoerd met vaste kastenwanden.

Zoals bovenstaand aangegeven beschikt het appartement over 1 parkeerplaats. Ook heeft het appartement nog een afgesloten berging van 7 m2 in de kelder. Ideaal voor uw fietsen en andere zaken die u wilt opslaan. In april 2023 zijn er zonnepanelen geplaatst op het dak van het complex om zo de elektriciteitskosten voor het gemeenschappelijk gebruik te verlagen.

In het kort:
Een luxueus appartement met een oppervlaktes van 129,50 m2
Verwarming middels een bodemwarmtepomp die zorgt voor verwarming en koeling
Gasloos dus klaar voor de toekomst
Energielabel A+
Gezonde en actieve VvE
Het appartement is rolstoelvriendelijk

De maandelijkse servicekosten voor het appartement zijn € 283,64 de servicekosten per parkeerplaats bedragen € 23,20

Ligging
Zoals aangegeven ligt de Noorderlicht 5 aan de rand van Waddinxveen. Desalniettemin zijn alle voorzieningen zoals een supermarkt, bakker en apotheek snel te bereiken. Ook de uitvalswegen de A12 en de A20 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Noorderlicht 5 te Waddinxveen

€545.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring