Noordkade 199 te Waddinxveen

€735.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Noordkade 199 te Waddinxveen

€735.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Is uw passie water en mooie boten? Wellicht is de ligging van deze woning dan wat voor u. Deze vrijstaande woning is direct gelegen aan de rivier De Gouwe. De woning heeft 2 woonlagen en een grote inpandige garage. Op de begane grond zijn twee slaapkamers met badkamer. Op de eerste verdieping is een ruime overloop en een slaapkamer. Een kleine boot kan met de bootkraan in en uit het water worden getild zoals op de foto's te zien is. De oude eigenaars hebben hierdoor altijd in de omgeving kunnen varen. De Gouwe ligt aan de basis voor mooie vaarroutes door het Groene Hart! Parkeren kan op eigen perceel voor de garage. Er is ruimte voor 2 tot 3 auto’s. De woning heeft een woonoppervlak van 142m2 en een inhoud van 660m3. De woning is in 1960 gebouwd op een perceel van 457m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal met garderobe, toiletruimte en meterkast (13 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit deze hal zijn de verschillende vertrekken te bereiken waaronder de beide slaapkamers op de begane grond.

De woonkamer is aan de waterzijde met over de lengte een kozijn waardoor in de ochtend het licht mooi binnenvalt. In de woonkamer is een open trap naar de eerste verdieping. Door de open verdieping voelt de woonkamer heel ruim. De keuken is aan de voorzijde van de woning. Voor het raam is een rechte keukenopstelling voorzien van apparatuur waaronder een keramische kookplaat, vaatwasmachine, koel/vries combinatie, oven en afzuigkap. Ook is er plaats voor de wasmachine en droger.

De grote slaapkamer met kastenwand is aan de achterzijde gelegen naast de badkamer. De badkamer is bereikbaar vanuit de hal en vanuit de slaapkamer. De badkamer heeft een toilet, 2 wastafels, ligbad en douchecabine.

De garage is gelegen op het straatniveau en ook via de achterzijde bereikbaar. Het hoogteverschil is ongeveer 100cm. De garage heeft een oppervlakte van 23m2 en is 371 cm breed. De garagedeur is elektrisch bedienbaar met een afstandsbediening. In de garage is ook een technische ruimte waar de cv-installatie is opgesteld.

Eerste verdieping

Via de trap in de woonkamer komt u op de ruime overloop die doorloopt onder de kap aan de voorzijde. Er is een grote slaapkamer aan de noordzijde met zijraam en bergruimte onder de schuine kap.

Tuin
De ligging van deze woning is uniek te noemen. Er is een grote tuin over de hele breedte van de woning. Als u een kleine boot wilt dan is er zelfs de mogelijkheid via de bootkraan deze in de tuin te leggen.

Aan de voorzijde is er voor de garage parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Via een kleine trap met bordes aan de voorzijde komt u in de entreehal van de woning.

De woning is gelegen op 2 percelen met bij elkaar 457m2 eigen grond. Het werkelijke perceel is aanzienlijk groter. Een strook (ongeveer 60m2) aan de Gouwe kant is in het bezit van Rijkswaterstaat. Dit is de kade kant en een strook ernaast. Deze strook is enkel te gebruiken door de eigenaren van Noordkade 199. Hiervoor wordt jaarlijks precario betaald. Voor 2022 is dit een bedrag van ongeveer € 46,97 per jaar. De strook grond kan normaal worden gebruikt als tuin.
De woning is gebouwd in 1960 en de houten gevelkozijnen zijn voorzien van isolatieglas. Het schilderwerk is uitgevoerd in 2019.
Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter.


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Noordkade 199 te Waddinxveen

€735.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring