Noordkade 31 te Waddinxveen

€715.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Noordkade 31 te Waddinxveen

€715.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Is uw passie water en mooie boten? Wellicht is de ligging van deze woning dan wat voor u. Deze vrijstaande woning is direct gelegen aan de rivier De Gouwe. Vanuit de woning kijkt u rechtstreeks op de Hefbrug van Waddinxveen. Een unieke plek direct naast de loswal waar het de gehele dag genieten is van het uitzicht. Deze woning heeft 2 woonlagen en een grote inpandige garage. Op de begane grond is een ruime slaapkamer met een naastgelegen badkamer. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een 2de badkamer. Parkeren kan op eigen perceel voor de garage. Er is ruimte voor 2 auto’s. De woning heeft een woonoppervlak van 189m2 en een inhoud van 810m3. De woning is gebouwd in 1974 op perceel 425m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal met vide en open trap naar de eerste verdieping. Vanuit deze hal zijn de verschillende vertrekken te bereiken waaronder de slaapkamer op de begane grond. In de entreehal is de meterkast, toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje en de garderobe.

De woonkamer is aan de zuidzijde van de woning gelegen en heeft een gashaard. Vanuit het zijraam is zicht op de loswal en aan de achterzijde is een schuifpui naar de achterzijde aan de Gouwe. De ruime keuken is opgesteld in een hoekopstelling en is voorzien van inbouw apparatuur. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar waar de opstelplaats is voor de wasmachine en droger. Hier is ook een deur naar de achtertuin. De tuinkamer achter de garage is wellicht gelegen op de mooiste plek van het huis. Vanuit hier is direct zicht op de Hefbrug van Waddinxveen. In deze ruimte komt veel daglicht binnen door de grote aluminium schuifpui. Er is ook een vaste kast en de deur naar de garage.

De garage is gelegen op het straatniveau en binnendoor bereikbaar met een kleine trap. Het hoogteverschil is ongeveer 95cm. De garage met en oppervlakte van 23m2 heeft een breedte van 371cm. De garagedeur is elektrisch bedienbaar met een afstandsbediening en in de nok van de garage is extra bergruimte aanwezig.
De slaapkamer op de begane grond is gelegen aan de voorzijde van de woning en bereikbaar via de entreehal. Naast de slaapkamer is de badkamer. De badkamer heeft een eigen toilet, wastafel en inloopdouche.

Eerste verdieping

Vanuit de overloop zijn op deze verdieping 3 slaapkamers bereikbaar. Alle 3 de slaapkamers hebben ruime afmetingen en bergruime onder de schuine zijde. De slaapkamer aan de zuidzijde heeft een deur naar een klein balkon. De badkamer op deze verdieping heeft een wastafel, toilet en een douche. Op de overloop is een aparte kast waar de cv-installatie is opgesteld. Naast de cv is er een grote boiler aanwezig. Beide apparaten zijn in 2019 vervangen. De CV is een Nefit Condens 9000i HR35. Deze krachtige installatie houd je huis prima warm en is daarbij behoorlijk zuinig. Daarnaast is er voor het warmwater een boiler aanwezig die gekoppeld is aan de cv. De NIBE-boiler heeft een capaciteit van 80 liter warmwater.

De woning is gelegen op 2 percelen met bij elkaar 425m2 eigen grond. Het werkelijke perceel is aanzienlijk groter. Een strook (circa 50m2) aan de Gouwe kant is in het bezit van Rijkswaterstaat. Dit is de kade kant en een strook ernaast. Deze strook is enkel te gebruiken door de eigenaren van Noordkade 31. Hiervoor wordt jaarlijks precario voor betaald. Voor 2020 is dit een bedrag van € 31,- per jaar. De strook grond kan normaal worden gebruikt als tuin.

De woning is gebouwd in 1974 en is verder niet na geïsoleerd. Er is isolatieglas aanwezig op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn de gevelkozijnen voorzien van enkel glas. Aan de achterzijde van de woning zijn bij de woonkamer, keuken en tuinkamer elektrische bedienbare zonnewering geplaatst. De woonkamer aan de voorzijde heeft ook een elektrisch zonnescherm en aan de zuidzijde een elektrisch bedienbaar zonne screen.

Kenmerkend voor de woning is de koperen windvaan op de schoorsteen. Uiteraard blijft deze bij de verkoop achter voor de volgende eigenaren.


Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter.


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Noordkade 31 te Waddinxveen

€715.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring