Onderlangs 3 te Waddinxveen

€500.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Onderlangs 3 te Waddinxveen

€500.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Vrijstaand wonen in het centrum Natuurlijk, vrijstaand wonen spreekt bij iedereen tot de verbeelding. Maar dan het liefst niet te ver bij de bewoonde wereld vandaan. Dit half-vrijstaande herenhuis aan het Onderlangs 3 in Waddinxveen is wat dat betreft perfect. De woning is in 2014 gebouwd, goed afgewerkt, voorzien van 6 kamers, een luxe keuken en badkamer, drie terrassen, een daktuin en een inpandige garage. En dan dat uitzicht; overal kijkt u vrij uit op de omgeving, terwijl het complete winkelcentrum slechts een paar stappen lopen is. Dat is ‘vrijstaand’ wonen, midden in het centrum.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De woning grenst aan één zijde aan het water zodat u uw voordeur bereikt via uw eigen loopbrug. Wie kan dat nu zeggen? De hal bij binnenkomst is lang en geeft toegang tot een ruime werkkamer/kantoor, de toiletruimte, een berging en de inpandige garage. Deze garage is aan de achterzijde voorzien van een roldeur maar kan ook via een aparte deur aan de voorzijde worden bereikt met bijvoorbeeld de fietsen.

Eerste verdieping

Via de trap bereikt u de woonverdieping. Dankzij de grote raampartijen en hoogte van maar liefst 3,40 meter lijkt het licht van alle kanten binnen te vallen en doen de vertrekken nog ruimer ruim aan. Bovendien geeft het een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De raampartijen zijn voorzien van openslaande deuren met een Frans balkon. Heerlijk om op mooie dagen wijd open te zetten. De sfeerhaard is op decoratieve wijze weggewerkt in een wandmeubel met een speels verlichte vak-indeling. In de hoek van de kamer is een aparte bijkeuken gesitueerd. De kamer heeft een open verbinding met de woonkeuken. Het keukenblok is strak en modern uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Dankzij de opstelling aan één zijde blijft er voldoende ruime over voor een zeer grote eetkamertafel. Openslaande deuren maken eten op het aangrenzende terras wel heel eenvoudig. Hier zit u trouwens ook prima met een vers kopje koffie en een goed boek.

Tweede verdieping

Via de gelakte trap bereikt u de tweede verdieping. Hier zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Vanuit de master bedroom kijkt u mooi uit over de omgeving. De slaapkamers zijn voorzien van een lichte laminaatvloer in houtmotief en openslaande deuren met een Frans balkon. De badkamer is licht en modern en heeft een ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een ruime instapdouche met thermostaatkraan en een zwevend wandmeubel met extra lades en een spiegel. Een zwevend toilet maakt de badkamer compleet. Vanaf de overloop heeft u toegang tot het terras op het zuidwesten. Dat bestaat uit twee aparte delen die door middel van een trapje met elkaar verbonden zijn. Het terras (daktuin) grenst aan een grote gemeenschappelijke binnentuin met veel groen.

Het Onderlangs ligt aan de rand van het winkelcentrum. Hier vindt u een compleet aanbod winkels, en horeca en andere voorzieningen zoals aansluitingen op het openbaar vervoer die zich op loopafstand van uw woning bevinden. In het groene park is ruimte voor een wandeling, of om te genieten van de rust. Waddinxveen ligt centraal in de Randstad en is gemakkelijk bereikbaar. Dit maakt het tot een prima uitvalsbasis als u werkt in de omgeving.

Aanvullende informatie:
• De woning is nog tot maart 2025 voorzien van SWK Kwaliteitsgarantie.
• De woning is aangesloten op een gezamenlijk (WKO) installatie voor warmwater, verwarming en koeling.
• De huidige eigenaar heeft een extra parkeerplaats gehuurd, welke wellicht overdraagbaar is.
• Bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren € 50,20 pm voor de garage en € 41,60 pm voor de binnentuin en lift.
• De oplevering van de woning is in overleg met de verkopers, maar kan desgewenst binnen 3 maanden plaatsvinden.
• De vraagprijs betreft een “bieden vanaf prijs”.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

De zolderverdieping bestaat uit een grote ruimte. Dankzij de lichtstraten in het dak is er veel invallend licht, terwijl de schuine delen zorgen voor een knus gevoel. De verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer en een speels, glazen doorkijkje naar de ondergelegen verdieping.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Onderlangs 3 te Waddinxveen

€500.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring