Onderweg 31 te Waddinxveen

€325.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Onderweg 31 te Waddinxveen

€325.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Jeetje! Wat een gaaf huis Deze sfeervolle twee-onder-een-kap woning met grote vrijstaande berging/garage is zeer goed onderhouden. Je vindt deze woning op een aantrekkelijke plek aan de rand van Waddinxveen en tegelijkertijd nabij allerhande voorzieningen. De afgelopen jaren zijn veel vernieuwingen doorgevoerd in de woning. Op de verdieping beschik je over drie slaapkamers. Onderscheidend aspect zijn de twee grote stenen bergingen aan de achterzijde met een totaal gebruiksoppervlak van maar liefst 35m²! Ideaal als je een woning met veel hobbyruimte zoekt. Laat je verrassen door deze woning en maak snel een afspraak voor een bezichtiging! Het woonhuis is in 1911 gebouwd op een perceel eigen grond van 154 m² en heeft een inhoud van circa 250 m³. De gebruiksoppervlakte (wonen) is ingemeten op 73,4 m². Verder is de woning voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie en dubbele beglazing in hard houten kozijnen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

We nemen je even mee door de uitgevoerde werkzaamheden/verbeteringen in deze woning:

De houten balkenvloer in de woonkamer is in 2011 geheel vernieuwd.
Extra isolatie van verdiepingsvloer toegepast.
Badkamer vernieuwd in 2014.
CV-combiketel vernieuwd in 2021.
Voegen uitgehakt en opnieuw gevoegd (2018)
Basalt natuursteen plint geplaatst + vloer ventilatie (2019)
Voor en zij gevel gekeimd (2019)
Boeidelen schuur en garage vervangen
Dakkapel voorkant gerenoveerd (2020) met Keralit zijwangen
Tricoya boeidelen en Ubiflex loodvervanger
Zinken goot met houten betimmering (2020)
Voorgevel kozijn vervangen (2020)
Zijgevel kozijn vervangen (2020)
Gevelbekleding dakkapel achter (2020)
Gevelbekleding badkamer vervangen (2021)
Entree gerenoveerd + luifel geplaatst (2021)
Meterkast vervangen + 3 groepen naar schuur/garage (2018)
Cv ketel vervangen (2021)
Radiator ombouw geplaatst + radiator folie (2021)

In 2016 zijn het plafond, de vloer en de wanden van de schuur geïsoleerd en in 2017 is hier een keukenblok geplaatst. De garagedeuren zijn in 2021 vernieuwd. De tuin is in 2017/2018 voorzien van nieuw straatwerk, beplanting en een hek (douglas) met pergola.

Begane grond: In de zijgevel van de woning bevindt zich de entree. U komt de woning binnen in een ruime hal. Deze is voorzien van plavuizen vloerafwerking. Vanuit de hal komt u in de woonkamer welke voorzien is van een eikenhouten vloer. Aan het plafond zijn de verdiepingsvloerbalken zichtbaar. Er is veel lichtinval door het grote venster. In een hoek van de kamer is de meterkast (8 groepen met dub. aardlekschakelaars) ondergebracht. Een draaitrap geeft toegang tot de bovenverdieping.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Deze heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van vierpits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De vloer is hier voorzien van plavuizen. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. In de aanbouw bevindt zich de badkamer. Deze is zeer ruim en in 2014 vernieuwd. Er is een bad, inloopdouche, vrij hangend toilet en wastafel met meubel. De badkamer is geheel betegeld, heeft een gestuukt plafond met inbouwverlichting en mechanische afzuiging.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: Deze verdieping is geheel opnieuw ingedeeld. Alle elektra is hier vervangen, er zijn nieuwe radiatoren geplaatst, nieuwe binnendeuren opgehangen en de wanden zijn gestuukt. Er zijn drie slaapkamers gecreëerd. In een van de slaapkamers bevindt zich een kopgevelraam voor extra lichtinval. De grote slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Deze kamer en de overloop zijn voorzien van eikenhouten vloerdelen, de twee slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van laminaat. De dakopbouw van de achterzijde én de dakkapel aan de voorzijde zijn geheel gerenoveerd en geïsoleerd. Op de overloop bevindt zich de opstelplaats voor de cv-combiketel (type HR, bouwjaar 2021).

Tuin en bergingen: Aan de voorzijde beschikt de woning over een brede tuin van circa 21m². Indien gewenst kan een auto op eigen terrein geparkeerd worden. De voortuin is gelegen op het zuiden. Aan de gevel is een zonnescherm bevestigd. De tuin aan de voorzijde is overwegend voorzien van sierklinker bestrating, deze loopt door aan de zijkant van de woning. Hier bevindt zich de voordeur van de woning.

De achtertuin is eveneens voorzien van sierbestrating. Hier zit je heerlijk beschut achter de aanbouw van de woning. Achter in de tuin staan de twee geschakelde stenen bergingen. De grootste is voorzien van openslaande deuren. In de andere berging bevindt zich de wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden: Deze perfect afgewerkte woning is zonder enig kluswerk te betrekken. Verbouwen is dus niet nodig. Nieuwsgierig geworden? Bel ons dan voor een uitgebreide bezichtiging. De oplevering van dit leuke woonhuis is in overleg met de verkoper, die een indicatie afgeeft van eind februari 2022.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Onderweg 31 te Waddinxveen

€325.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring