Overtoom 27 te Waddinxveen

€289.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Overtoom 27 te Waddinxveen

€289.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Overtoom 27... Ruim, ruimer ruimst We moeten met een disclaimer beginnen. Deze woning is namelijk niet geschikt voor mensen met ruimtevrees. De eengezinswoning aan het Overtoon telt in totaal zes kamers waaronder een flink uitgebouwde woonkamer en keuken. Samen met een negen meter diepe achtertuin draait het hier met recht om ruim, ruimer, ruimst. Overtoom is een aangenaam plein met in het midden een groen omzoomd grasveld waar ook wat speeltoestellen op staan. Aan de voorzijde van de woning is een carport. Dat betekent dat u in de winters die gaan komen de ramen van uw auto nooit meer hoeft te krabben. Aan de voorzijde heeft u ook nog een ruime berging voor bijvoorbeeld uw fiets(en). De berging is overigens zowel via een deur aan de buitenzijde als van binnen te betreden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

U komt de woning binnen in een royale entree met toegang tot de berging, het toilet, de trap en de deur naar de woonkamer. Bij het betreden van de woonkamer valt direct de enorme ruimte op. De kamer is namelijk flink uitgebouwd. De uitbouw is met een zogenoemde lichtstraat aan de woning verbonden. Dit geeft niet alleen een heel speels effect maar zorgt voor veel extra lichtinval. De raampartijen geven zicht op de tuin. De open keuken is L-vormig en kijkt uit op het grasveld. In de keuken heeft u overigens geen last van straatgeluid als dat er al zou zijn. Extra suskasten en geluidwerend glas laten namelijk geen decibel door.

Eerste verdieping

De trap in de gang brengt u naar de eerste verdieping. Hier zijn drie flinke slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Twee kamers kijken uit op de tuin en één kamer heeft uitzicht op het leuke grasveld. De nette badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De tweede trap ontsluit de overloop op de bovenverdieping. Hier zijn nog twee kamers gerealiseerd en vindt u tevens de opstelplaats van de cv-installatie en de nodige bergruimte.

De tuinverlichting maakt de tuin in de avonduren extra aantrekkelijk en de houten schutting heeft een afsluitbare poort.
De woning staat in een prettige woonwijk in een kindvriendelijke omgeving en dichtbij voorzieningen zoals het winkelcentrum Waddinxveen, zwembad en sportcentrum. Tevens is het openbaar vervoer binnen handbereik en bent u ook snel de stad uit. En het "Warnaarplantsoen" met de kinderboerderij is op loopafstand en voor de Reeuwijkse Plassen hoeft u slechts de fiets te pakken. De woning staat in de Oostpolderwijk, een wijk met centrale ligging ten opzichte van winkels, scholen en openbaar vervoer. Waddinxveen ligt dicht tegen de A12 en A20. Zo bent u met de auto snel op weg naar uw bestemming. De groene omgeving met de Reeuwijkse Plassen en het Bentwoud leent zich prima voor fijne wandel- en fietstochten.

Bijzonderheden: Deze woning is gebouwd in 1984 op een perceel eigen grond van 151 m². De inhoud van de woning bedraagt 485 m³ en het gebruiksoppervlakte (wonen, gemeten conform NEN-2580) bedraagt circa 132 m². We nodigen u uit om eens uitvoerig te kijken naar de fotopresentatie van dit huis. Deze zijn samen met de 2D en 3D plattegronden te vinden op deze of onze site. Bent u enthousiast geworden? .…., bel ons dan gerust voor een uitgebreide bezichtiging.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Overtoom 27 te Waddinxveen

€289.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring