Overtoom 9 te Waddinxveen

€379.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Overtoom 9 te Waddinxveen

€379.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze eengezinswoning is zeer praktisch ingedeeld en beschikt over 5 slaapkamers. De berging aan de voorzijde is door de extra brede deur goed toegankelijk en je kunt overdekt parkeren op eigen terrein onder de aanwezige carport. De tuin ligt ideaal op het westen en beschikt over een mooie overkapping met bergkast aan de waterkant. De woning ligt in een kindvriendelijke buurt met speelgelegenheid voor de deur en winkelcentrum Gouweplein met heel veel voorzieningen op loopafstand.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt binnen in een compacte gang met hier de meterkast (moderne groepenkast met 6 groepen) en toilet. Het toilet is vernieuwd in 2021 en daarbij geheel betegeld en voorzien van fraai vrij hangend closet en kleine wastafel met meubel. Het plafond is verlaagd uitgevoerd met inbouwspots. Links in de gang bevindt zich de deur naar de berging. Deze berging is geheel betegeld en voorzien van twee deuren. Een van deze deuren is extra breed uitgevoerd, zodat bijvoorbeeld een motor of scooter eenvoudig binnen gezet kan worden. Terug in de gang kun je doorlopen naar een tussenhal. Hier bevindt zich de trap naar de eerste verdieping en in een inbouwkast is plek om je jassen kwijt te kunnen. Vanuit deze hal kom je in de tuingerichte woonkamer. In een hoek van de kamer bevindt zich een trapkast. Een deur links in de achtergevel geeft toegang tot de tuin.
De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is L-vormig opgesteld. De keuken is voorzien van een oven, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Eerste verdieping

Er zijn op deze verdieping drie slaapkamers. De grootste slaapkamer beschikt over een inbouwkast met schuifdeuren. De slaapkamers hebben prima afmetingen, waarbij de ouderslaapkamer een oppervlak heeft van 12,45m² en de andere kamers allebei 9,30m². De grote badkamer is gedeeltelijk betegeld en heeft een douchecabine, een toilet en wastafel met meubel.

Tweede verdieping

Deze tweede verdieping beschikt over een voorzolder, twee slaapkamers, een inloop kastruimte en aparte wasruimte. De voorzolder bevindt zich in het middelste deel van de tweede woonlaag. Hier zijn heel diepe opbergkasten gemaakt. Lichtinval is er via een Velux dakraam. Vanuit hier is er toegang tot de beide slaapkamers en ook de wasmachineruimte is vanuit de voorzolder toegankelijk. In deze wasruimte bevindt zich ook de CV-combiketel en moderne mechanische ventilatie-unit. Een van de slaapkamers beschikt over een walk-in closet en achter knieschotten is opbergruimte aanwezig.

Tuin

De tuin is zonnig tot in de avond en is gelegen aan de westzijde. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een smalle sloot. De tuin is grotendeels betegeld met aan twee zijden verhoogde borders voor beplanting. Aan de achtergevel van het huis is een elektrisch bediend zonnescherm aanwezig en ook een buitenkraan ontbreekt niet. Achterin de tuin is in 2021 een mooie overkapping gemaakt, waarmee de bruikbaarheid van de tuin sterk verbeterd is. Zelfs op een winderige dag kun je hier heerlijk beschut zitten. De wanden zijn bewust laag gehouden, zodat er vrij doorzicht is. Met transparante doeken zijn de wanden verder dicht te zetten. In het rechterdeel van de overkapping is een bergkast gemaakt en aan de linkerzijde geeft een afstapje de mogelijkheid om aan de waterkant te komen. Bij de overkapping is ook elektra aangebracht.
Direct tegen het huis bevindt zich nog een houten kast voor opbergruimte.

Praktisch ingedeelde zolderverdieping met twee slaapkamers en aparte wasruimte.
Verzorgd afgewerkte berging met brede deur, bereikbaar vanuit de woning.
Geheel voorzien van dubbel glas, vloerisolatie, energielabel B.
Moderne groepenkast.
Toilet vernieuwd in 2021
CV-combiketel Neft HR CW4 bouwjaar 2011
Alle verdiepingsvloeren uitgevoerd in beton en daarmee comfortabel.
Overkapping met extra opbergruimte geplaatst in 2021
Parkeergelegenheid op eigen terrein.
Oplevering in overleg, indicatie augustus 2023

Afmetingen:
Woonkamer 5,16 x 5,35m (27,00m²)
Keuken 3,06 x 3,00m ( 9,20m²)
Slaapkamer 1 4,19 x 2,97m (12,45m²)
Slaapkamer 2 3,15 x 2,96m ( 9,30m²)
Slaapkamer 3 4,17 x 2,12m ( 9,30m²)
Badkamer 2,92 x 2,10m ( 6,10m²)
Slaapkamer 4 3,18 x 2,97m ( 8,00m²)
Slaapkamer 5 3,32 x 2,63m ( 8,00m²)
Berging 3,70 x 1,98m ( 7,50m²)
Tuin 8,96 x 5,35m (48,00m²)

Ligging:
Deze woning ligt aan een rustig woonerf in de Oostpolderwijk direct nabij een leuk speelveld, ideaal voor gezinnen dus. Bij dit speelveld zijn ook veel parkeerplekken gemaakt. In dit stukje van de wijk komt alleen bestemmingsverkeer. Het winkelcentrum Gouweplein is op loopafstand bereikbaar. Middelbare school eveneens op loopafstand. Ook het treinstation is maar een klein stukje lopen of fietsen en dat geldt ook voor diverse sportvoorzieningen. Vanuit de woonwijk is er goede en snelle verbinding met de snelwegen A12 en A20 en ben je snel in Gouda.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Overtoom 9 te Waddinxveen

€379.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring