Paltrokmolen 8 te Waddinxveen

€459.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Paltrokmolen 8 te Waddinxveen

€459.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Wonen aan de Gouwe Waddinxveen is een gezellig kleinschalig dorp, centraal gelegen aan de Gouwe, midden in de Randstad. In een aantrekkelijk appartementencomplex dat in 2015 is opgeleverd vindt u deze luxe en hoogwaardig afgewerkte woning. U beschikt over 3 kamers, een luxe keuken en badkamer, twee balkons en een eigen parkeerplaats. Paltrokmolen 8 staat pal aan de Gouwe. Het appartementencomplex ligt aan de rand van de nieuwbouwwijk, kijkt aan de voorzijde uit over de Gouwe, en beschikt over luxe gangen en een afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Zo kan niet iedereen ongezien naar binnen lopen en dat is wel zo’n veilig gevoel. Via de trap of de lift bereikt u de tweede etage waar uw woning zich bevindt.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

U komt de woning binnen in de entree met toegang tot alle ruimtes zoals het toilet, de badkamer, slaapkamers, technische ruimte en woonkamer met open keuken. De twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van het appartement en kijken uit op de omgeving. Eén van de twee slaapkamers heeft een schuifpui met toegang tot het balkon op het westen. Een heerlijke plek voor een zomers ontbijtje. De masterbedroom beschikt over een vaste schuifwandenkast. Het appartement heeft een luxe badkamer. Deze is compleet uitgevoerd met een riante inloopdouche met thermostaatkraan en een glazen scheidingswand. Een brede wastafel met spiegel en bijbehorend meubel, een bidet en de designradiator maken de badkamer compleet.

De woonkamer ligt aan de voorkant van het complex en heeft ramen aan verschillende zijden. Zo lijkt het licht overal vandaan. De natuurstenen vloer met vloerverwarming, die in het hele appartement is doorgelegd, komt in dit licht mooi tot zijn recht en geeft de ruimte een warme uitstraling. De ramen zorgen tevens voor een prachtig uitzicht op de omgeving en natuurlijk de Gouwe. Dat laatste is overigens meer dan de moeite waard. Regelmatig varen hier immers luxe jachten voorbij die in de regio gebouwd zijn. Maar ook de overige pleziervaartuigen zorgen voor een levend schilderij wat wisselt met de seizoenen en niet snel zal vervelen.

De kamer heeft een open verbinding met de keuken, voorheen een extra slaapkamer. De Siematic keuken is licht en modern, L-vormig opgesteld, uitgevoerd in wit met rvs-accenten en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Op mooie dagen is het balkon aan de voorzijde bereikbaar vanuit de woonkamer en met ligging op het oosten, wellicht de fijnste plek om te zijn. Genietend van het mooie weer en het uitzicht voelt u zich hier al snel als een Vorst. Het appartementencomplex beschikt over een eigen parkeergelegenheid met parkeerplaatsen voor bewoners.

Waddinxveen is een gezellig dorp met een modern, uitgebreid winkelcentrum waar u terecht kunt voor al uw benodigdheden. Door de centrale ligging in de Randstad bent u snel verbonden met omliggende plaatsen als Zoetermeer, Gouda, Alphen a/d Rijn. Op de fiets zit u in enkele ogenblikken midden in de groene omgeving waar u uren kunt wandelen en fietsen. In het winkelcentrum en langs de Gouwe vindt u verschillende horecagelegenheden voor een hapje of een drankje. Dankzij de ligging aan de A12 en A20 vormt Waddinxveen ook een prima uitvalsbasis als u werkt in de omgeving.

Bijzonderheden: De oplevering is in overleg met de verkopers, indicatie februari 2019. Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Paltrokmolen 8 te Waddinxveen

€459.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring