Papaverveld 25 te Waddinxveen

€350.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Papaverveld 25 te Waddinxveen

€350.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

In Waddinxveen Noord bieden wij je deze verzorgde en ruime hoekwoning aan, welke leuk gelegen is aan een pleintje in een rustige en verzorgde woonomgeving. De woning ligt op “steenworp” afstand van het natuurgebied het Gouwebos. De woning is altijd prima onderhouden maar verkeert grotendeels nog in de oorspronkelijk staat. De achtertuin is vrij gelegen op het noorden en heeft een afmeting van circa 10 x 5,2 meter. Een achterom en stenen berging ontbreken niet. Het woonhuis zelf is uitgevoerd met een half openkeuken, 3 prima slaapkamers op de eerste verdieping en een volledig afgewerkte zolder met voorzolder, vliering, slaapkamer en veel bergruimte. Deze woning is gebouwd in 1978, op 119 m² eigen grond, heeft een gebruiksoppervlakte van 109 m² en een inhoud van circa 385 m³.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Globale indeling:

Begane grond: Via de overdekte entree kom je binnen in deze ruime eengezinswoning. De hal geeft toegang tot het half betegelde toilet met closet en fonteintje en de tuingerichte woonkamer. De woonkamer is geheel gesitueerd aan de tuinzijde en afgewerkt met een hardhoutenvloer. Via het voorportaal is er toegang tot de achtertuin en de 1ste verdieping is bereikbaar middels een opentrap vanuit de woonkamer. Centraal in het woonhuis is er een “halfopen” keuken die ingericht is met een eenvoudige maar keurige keukenopstelling. Aan de voorzijde is de eetkamer gesitueerd welke voorzien is van twee extra ramen in de zijgevel.

Eerste verdieping

Verdieping 1: De overloop is doormiddel van een schuifdeur afgesloten van de trap naar de woonkamer en geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is woning breed en heeft een afmeting van 491 x 283 cm. De twee kleinere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en zijn respectievelijk 294 x 322 cm en 190 x 327 cm groot. Verder heeft deze verdieping nog een betegelde badkamer voorzien van douchehoek, toilet en wasmachineaansluiting. De wasmachine is natuurlijk ook op zolder te plaatsen.

Tweede verdieping

Verdieping 2: De 2de verdieping betreft een praktisch ingerichte verdieping met veel opbergmogelijkheden achter de knieschotten of op de vliering. Daarnaast is de zolder voorzien van een grote slaapkamer die een afmeting heeft van 285 x 620 cm. Verder is de slaapkamer voorzien van een Velux dakvenster voor het nodige daglicht en een kleine wasgelegenheid.

Omgeving: Waddinxveen is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft ruim 30.000 inwoners. Het dijkdorp ontstond in de 13e eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen is vooral bekend vanwege de Waddinxveense hefbrug (1936) over de Gouwe. Verder staat Waddinxveen van oudsher bekend om de meubelfabrieken en stroopwafelbakkerijen die er nog steeds gevestigd zijn. In het zuiden van de gemeente ligt een deel van de Zuidplaspolder. In het noorden bevindt zich het Gouwebos, een groene buffer tussen Waddinxveen en Boskoop.

Bijzonderheden: Dit woonhuis betreft een goed gebouwde en goed onderhouden hoek (eind) woning die je nog naar je eigen smaak kunt inrichten en stylen. De woning is gunstig gelegen nabij een winkelcentrum en in de nabijheid van basisscholen, voortgezet onderwijs (Waddinxveen en Boskoop), natuurgebied “het Gouwebos”, sportmogelijkheden, openbaar vervoer (NS station) en uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De aanvaarding is in overleg, maar dit kan eventueel op kort termijn.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Papaverveld 25 te Waddinxveen

€350.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring