Papaverveld 63 te Waddinxveen

€550.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Papaverveld 63 te Waddinxveen

€550.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een riante half vrijstaande woning met grote garage, gelegen met de achtertuin aan het water in een rustige kindvriendelijke woonwijk in Waddinxveen Noord. Aan de voorzijde is voor de garage parkeergelegenheid. De woning heeft een tuingerichte woonkamer met een schuifpui. Aan de voorzijde is de keuken. Wat in het oog springt is de grote garage van 850cm diep. Hier zijn mogelijkheden voor het uitbreiden van de woning. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan de grote slaapkamer toegang heeft naar het balkon. De zolder is naar wens in te richten. U woont praktisch naast het Gouwebos en ook het station is op loopafstand. Het woonoppervlak is 141m² en de woning is gelegen op een perceel van 262m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

U komt binnen in een grote centrale hal waar alle vertrekken op uit komen. In de hal is de toiletruimte en de nieuwe meterkast (met 9 groepen en 3 aardlekschakelaars). Hier is ook de toegang naar de garage en de trap naar de eerste verdieping.

De woonkamer is tuingericht en heeft een allesbrander haard en een schuifpui naar de tuin. Er ligt een parketvloer met een convectorput voor de schuifpui. Aan de voorzijde is de rechte keuken opstelling met inbouwapparatuur en een dubbele spoelbak.

De garage heeft een oppervlakte van 25m2 en is hoog naar de schuin oplopende nok. De garagedeur heeft een aparte loopdeur en aan de achterzijde is de deur naar de tuin. De garagedeur is elektrisch te openen.

Eerste verdieping

Overloop met toegang naar 3 slaapkamers. Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers en aan de achterzijde is een slaapkamer met deur naar het balkon op het zuiden. Er zijn in deze slaapkamer 2 ruime vaste kasten. Op de overloop is een apart toilet en de badkamer. De badkamer heeft een ligbad, douche en wastafel.

Tweede verdieping

De zolder is een open ruimte waar ruimte is voor 2 slaapkamers. Nu is er een dakraam aan de achterzijde en de opstelplaats voor de cv-installatie.

De woning is voorzien van betonnen vloeren en hardhouten kozijnen met isolatieglas.

De woning zal worden aangeboden en worden verkocht in de staat zoals de woning er nu bij staat. Er is een traplift aanwezig, deze zal in de woning achterblijven. De verkopers zijn niet meer aansprakelijk te stellen voor toekomstige gebreken. Een bouwkundige keuring van de woning is dus aan te bevelen.
In verband met verkoop vanuit een erfenis staat de keuze van de notaris voor de afhandeling van de verkoop vast.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Papaverveld 63 te Waddinxveen

€550.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring